iPhone 4G, 16GB, black, cumparat de la Vodafone, aspect9/10, stare de functionare 10/10.
Pret: 1000 ron
BONUS: Samsung DualSim care functioneaza perfect.
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
Nu mai am factura sau actul de garantie al aparatului deoarece a fost cumparat de prietena mea care nu are treaba cu "hartiile"...din pacate.
Doar cutia aparatului pe care este trecuta seria si imei-ul.
Eu cred ca este un pret corect...pentru a veni si cu o oferta, am pus si Samsung-ul sub forma de gratuitate In plus, telefonul functioneaza perfect, altfel nu l-as fi postat aici.
Nu exista iPhone 4G. Exista iPhone 4 sau iPhone 4S. Care model este? Exista o baza de date cu telefoanele furate la care eu am acces, daca vrei poti posta IMEI-ul si il pot verifica pentru cei care au dubii.
Daca este scump, este clar ca nu este bine deloc.
Daca este ieftin...intr-o mare proportie este dubios...stim cu totii cate tepe se dau... (incercand sa ma pun in locul cumparatorului ;))
@mbc - multumesc frumos pt verificare. Potentialii cumparatori vor fi mai linistiti in privinta aceasta.
Cat despre mine, eu stiu exact provenienta telefonului
Intotdeuna sunt binevenite astfel de verificari
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187775
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10