Adytzu, sper sa renunti la decizia ta!!!
Nu de alta, dar pe aici mai sunt si oameni cu care te intelegi bine si nu cred ca ar trebui sa ne bagi pe toti in aceeasi "toba de esapament"!!!!
In ceea ce priveste posturile lui paco, nici eu nu sunt de acord cu asemenea exprimari publice!
Iar adminii si moderatorii ar trebui sa ia masuri, deoarece mai sunt si altii, in afara membrilor clubului care citesc ce e postat pe aici!
Si parca vroiam o imagine serioasa, nu ceea ce arata si demonstreaza topicul acesta!
Asa NU!!!
Moderator: Echipa Tehnica
Paco,
Te rog să mă scuzi că mă bag ca musca ĂŽn lapte ĂŽn discuţia asta, dar am impresia că ţi s-a deranjat cruise controlul.
Nu este posibil să foloseşti un limbaj de mahala pentru a răspunde unei interpelări care a folosit un limbaj de bun simţ.
Dacă doreai să-i răspunzi mai dur, puteai să foloseşti mesajul personal şi nu să te ţigăneşti pe forum.
Cred că nu Adytzu trebuie să se retragă de pe forum ci tu, pentru că de la Adytzu am aflat multe sfaturi utile, dar dela tine nimic.
Mă ĂŽntreb, ce cauţi pe forum dacă nu poţi să-ţi stăpâneşti ieşirile grosolane, şi dacă mă gândesc mai mult n-aş vrea să mă ĂŽntâlnesc cu tine ĂŽn trafic când ĂŽţi pierzi aşa de uşor controlul.
Te rog să mă scuzi că mă bag ca musca ĂŽn lapte ĂŽn discuţia asta, dar am impresia că ţi s-a deranjat cruise controlul.
Nu este posibil să foloseşti un limbaj de mahala pentru a răspunde unei interpelări care a folosit un limbaj de bun simţ.
Dacă doreai să-i răspunzi mai dur, puteai să foloseşti mesajul personal şi nu să te ţigăneşti pe forum.
Cred că nu Adytzu trebuie să se retragă de pe forum ci tu, pentru că de la Adytzu am aflat multe sfaturi utile, dar dela tine nimic.
Mă ĂŽntreb, ce cauţi pe forum dacă nu poţi să-ţi stăpâneşti ieşirile grosolane, şi dacă mă gândesc mai mult n-aş vrea să mă ĂŽntâlnesc cu tine ĂŽn trafic când ĂŽţi pierzi aşa de uşor controlul.
hmmm, "problema" asta este specifica forumurilor cu f multi utilizatori. as putea zice ca ma bucur ca sunt din ce in ce mai multi utilizatori si mesaje
pe de alta parte, imi pare rau ca cearta s-a iscat intre 2 membri vechi si cunoscuti..
sper ca fiecare dintre ei sa isi reconsidere pozitia, atat unul fata de celalalt, cat si fata de comunitatea citroen prezenta pe forum
pe de alta parte, imi pare rau ca cearta s-a iscat intre 2 membri vechi si cunoscuti..
sper ca fiecare dintre ei sa isi reconsidere pozitia, atat unul fata de celalalt, cat si fata de comunitatea citroen prezenta pe forum
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
Incep cu sfarsitul. Nu ma consider un membru "vechi" al clubului, nici nu am participat material si nici altfel la constituirea lui. Cunosteam cativa oameni (incepand cu WLD), care se distrau vorbind despre sfere etc. E adevarat, citesc multe din mesajele de aici, dar cele tehnice ma depasesc (cum bine a observat daria_na - de aceea nu pot da sfaturi!). N-am de gand sa mor pasionat de Citroen, dar conteaza ca am cunoscut cativa oameni de calitate. Pe actualul meu preopinent l-am considerat multa vreme printre cei mai simpatici, de altfel se infiripase ceva intre noi, greu de spus ce, dar am mers in masina lui si am cautat sa-l inteleg ca om. La un moment dat, o discutie principiala despre bani a luat-o, se pare, cu titlu personal si nu m-a iertat nici acum. E trist, pentru ca, daca ar fi fost mai atent, ar fi stiut ca nu invidia sau rautatea ma faceau sa recomand oamenilor cu bani sa investeasca (si) in gradinite de copii, nu numai in masini noi. Era o problema sociala, nu personala. Din pacate, filosofia de viata a unor oameni e reductibila la "munca mea, proprietatea mea, fac ce vreau cu ea". In felul asta, nebagand de seama, se trezesc ca le fura hotii masinile si le violeaza tiganii fetele sau nevestele, ei fiind ocupati cu investitiile personale. Nu stiu daca ma pot face inteles, nici nu mai conteaza, dar vreau sa cred ca lumea nu s-a imbolnavit definitiv de goana dupa aur si ca oamenii sunt preocupati si de altceva decat de fiare.
Cam asta a fost. De atunci, ori de cate ori intram si eu in dialog cu restul lumii, ma trezeam amendat de el. O data, de doua ori, de trei ori etc. Am crezut ca mi se pare, n-am raspuns. Cand limitele au fost depasite, l-am bagat undeva. Si nu ma mai intereseaza de aici inainte, oricat de util ar fi el forumului sau tie, daria_na.
Cat despre utilitate, mie aceste discutii nu-mi sunt utile, dar nu de aceea stau aici. In ultima vreme mi-am pierdut orice interes pentru propria masina, si totusi citesc ce scriu oamenii.
Si mai e ceva. Administratorul forumului e WLD. El era in drept sa ma amendeze, nu altcineva. Poate ca am fost si eu util intr-un fel, aducand din nou autoritatea spre cei care chiar o merita.
In rest, va doresc numai bucurii!
Cam asta a fost. De atunci, ori de cate ori intram si eu in dialog cu restul lumii, ma trezeam amendat de el. O data, de doua ori, de trei ori etc. Am crezut ca mi se pare, n-am raspuns. Cand limitele au fost depasite, l-am bagat undeva. Si nu ma mai intereseaza de aici inainte, oricat de util ar fi el forumului sau tie, daria_na.
Cat despre utilitate, mie aceste discutii nu-mi sunt utile, dar nu de aceea stau aici. In ultima vreme mi-am pierdut orice interes pentru propria masina, si totusi citesc ce scriu oamenii.
Si mai e ceva. Administratorul forumului e WLD. El era in drept sa ma amendeze, nu altcineva. Poate ca am fost si eu util intr-un fel, aducand din nou autoritatea spre cei care chiar o merita.
In rest, va doresc numai bucurii!
Am citit ceea ce ati scris amandoi si ma duce gandul la o discutie pe un alt forum, unde datorita unor astfel de probleme, acum nu mai sunt utilizatori si forumul s-a inchis!
Adytzu, cu tine am avut multe discutii interesante, din care am invatzat multe!
Paco, in ceea ce te priveste pe tine, parerile sunt 90% contra...
Acestea fiind spuse, sper ca e ultima data cand mai vad semenea discutii pe acest forum unde am intrat datorita pasiunii pentru Citroen, nu pentru scandaluri si injuraturi!
Adytzu, sper sa citesti mesajele si sa revi pe forum!
WLD, te rog sa iei masuri pentru a se evita pe viitor astfel de situatii!Daca nu ai timp, numeste niste moderatori, pentu a face asta in locul tau!Scuza-ma ca iti dau sfaturi, dar e pacat de aceasta comunitate si de acest forum!
Adytzu, cu tine am avut multe discutii interesante, din care am invatzat multe!
Paco, in ceea ce te priveste pe tine, parerile sunt 90% contra...
Acestea fiind spuse, sper ca e ultima data cand mai vad semenea discutii pe acest forum unde am intrat datorita pasiunii pentru Citroen, nu pentru scandaluri si injuraturi!
Adytzu, sper sa citesti mesajele si sa revi pe forum!
WLD, te rog sa iei masuri pentru a se evita pe viitor astfel de situatii!Daca nu ai timp, numeste niste moderatori, pentu a face asta in locul tau!Scuza-ma ca iti dau sfaturi, dar e pacat de aceasta comunitate si de acest forum!
Eu cred ca totul s-a "umflat" artificial, sicanarile care la inceput erau haioase devenind suparatoare pt cei doi "impricinati". Sper ca adytzu sa revina pe forum si pe paco sa-l consideram in continuare o "pata de culoare- chiar o oaie neagra uneori" necesara, atat timp cat nu se ajunge la jigniri. Publicitatea negativa facuta cu aceasta ocazie nu ne ajuta de loc.
Forum fara "contraziceri", certuri transparente, nu exista. Ce e cel mai nasol e cand se ia totul personal si asta duce la jigniri personale(nu fac referire neaparat la cazul de mai sus).
Avand in vedere ca nici unul dintre voi nu mai are 19 ani eu zic ca ar fi bine sa reveniti asupra deciziilor. De la 2-3 vorbe aruncate aiurea e pacat sa se ajunga aici!
Avand in vedere ca nici unul dintre voi nu mai are 19 ani eu zic ca ar fi bine sa reveniti asupra deciziilor. De la 2-3 vorbe aruncate aiurea e pacat sa se ajunga aici!
Ce intelegeti prin a "reveni asupra deciziilor"? Eu n-am luat nici o decizie, am tras o injuratura, din exasperare! Eu n-am declarat ca plec, am fost doar enervat. Cineva zicea mai sus ca mi se potriveste postura de pata de culoare sau oaie neagra. Asta incercam si eu, sa fac opinie separata, nu de dragul contradictiei, ci pentru ca viata si masinile sunt contradictorii...
Daca nici "postul" de oaie neagra nu e liber...injur iar!
Nu ma laud cu ce am facut, si scriu (negru pe alb) ca-mi pare rau (vreau sa tin cont si de opinia lui WLD, care mi-a cerut sa ma exprim aici) de iesirea anterioara. Dar nici nu e corect sa ne vanam pentru opinii separate, dimpotriva. Cred ca trebuie sa le incurajam, altfel devenim o natie de americani rontaitori de popcorn la unison. Si sa inceteze amenzile cu "off topic", ca eu imi pierd painea in felul asta!!!
P.S. Nu stiu de ce acum nu ma mai loghez cu Paco, sunt doar "vizitator". Cred ca e "mana invizibila" a unui moderator...
Daca nici "postul" de oaie neagra nu e liber...injur iar!
Nu ma laud cu ce am facut, si scriu (negru pe alb) ca-mi pare rau (vreau sa tin cont si de opinia lui WLD, care mi-a cerut sa ma exprim aici) de iesirea anterioara. Dar nici nu e corect sa ne vanam pentru opinii separate, dimpotriva. Cred ca trebuie sa le incurajam, altfel devenim o natie de americani rontaitori de popcorn la unison. Si sa inceteze amenzile cu "off topic", ca eu imi pierd painea in felul asta!!!
P.S. Nu stiu de ce acum nu ma mai loghez cu Paco, sunt doar "vizitator". Cred ca e "mana invizibila" a unui moderator...

Adytzu si Paco sau Paco si Adytzu (sa nu va suparati
), lucrurile care au fost spuse au fost spuse si nu putem sa dam timpul inapoi. Incercati sa fiti ambii mai ingaduitori si sa treceti peste orgolii si mandrii personale. Sunt destule directii in care puteti sa va canalizati energiile. Patania asta a voastra ar trebui sa ne invete pe toti sa fim mai toleranti cu cei din jurul nostru. Imi doresc sa reveniti asupra deciziilor si sa depasim momentul acesta cat mai repede. 

Fun Citroen
atunci e musai sa-mi procur unul...
unde il gasescshi cat costa?
oricum nu asta era ideea......ci banalul situatziei de la care sa plecat!
citind remarcile celor 2, sincer, imi imaginez ca este vb de 2 tineri adolescentzi care inca mai au timp liber f. mult shi il prapadesc pe dispute sterile care nu fac decat sa afecteze imaginea clubului.
eu sunt aici pentru prima data shi ma ashteptam sa gasesc altceva shi chiar credeam ca este asha pana mi-au picat ochii pe postul acesta!
am 34 de ani shi ma consider o prsoana tanara fizic shi spiritual shi poate mai tanar decat multzi membrii ai clubului, cu toate acestea imi permit sa fac o sugestie:
incercatzi sa fim cu totzii prieteni, o familie poate
este ceva ce ne leaga pe totzi shi poate ca nu va datzi seama cat de mult inseamna sa ai o societate a ta in care tu insemni ceva pentru ceilaltzi shi ei pentru tine ! sa te simtzi mai bine atunci cand potzi ajuta dacat atunci cand primeshti ajutor !
paco!...Adytzu! incercatzi sa va trecetzi cu vederea unul altuia shi lasatzi orgoliul de-o parte shi datzi-va mana !
ce am avut de zis am zis acum ma putetzi admonesta cum vretzi pentru insolentza mea....
unde il gasescshi cat costa?
oricum nu asta era ideea......ci banalul situatziei de la care sa plecat!
citind remarcile celor 2, sincer, imi imaginez ca este vb de 2 tineri adolescentzi care inca mai au timp liber f. mult shi il prapadesc pe dispute sterile care nu fac decat sa afecteze imaginea clubului.
eu sunt aici pentru prima data shi ma ashteptam sa gasesc altceva shi chiar credeam ca este asha pana mi-au picat ochii pe postul acesta!
am 34 de ani shi ma consider o prsoana tanara fizic shi spiritual shi poate mai tanar decat multzi membrii ai clubului, cu toate acestea imi permit sa fac o sugestie:
incercatzi sa fim cu totzii prieteni, o familie poate
este ceva ce ne leaga pe totzi shi poate ca nu va datzi seama cat de mult inseamna sa ai o societate a ta in care tu insemni ceva pentru ceilaltzi shi ei pentru tine ! sa te simtzi mai bine atunci cand potzi ajuta dacat atunci cand primeshti ajutor !
paco!...Adytzu! incercatzi sa va trecetzi cu vederea unul altuia shi lasatzi orgoliul de-o parte shi datzi-va mana !
ce am avut de zis am zis acum ma putetzi admonesta cum vretzi pentru insolentza mea....
..... frantuzoaica pretentioasa !!!