[VAND] Xantia inmatriculata (dupa 2007), an 2.000, 2.0 hdi
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
[VAND] Xantia inmatriculata (dupa 2007), an 2.000, 2.0 hdi
Vand - cel putin incerc - Xantia break, an 2.000, 2.0 hdi, 320.000 km reali (adusa in Ro la 170.000 km), la mine de la 212.000 km. Ultima 100.000 i-am facut intre Cluj-Brasov (unde masina statea in parcare o saptamana) si inapoi la Cluj. Esteticul exterior arata rau, in interior e impecabila* (doar scaunul soferului are 1 cm2 de tapiterie roasa). Probleme tehnice grupa mare... luna trecuta i-am schimbat ambreiajul, in urma cu alte cateva luni alternatorul, saptamana asta ii schimb ceva conducta de la pompa hidraulica, ventilatia merge doar cand vrea ea si doar pe maxim. Voi pune poze cu ea cand o scot din service.
Vreau 2.000 euro. Pretul este fix, nu stiu daca merita banii astia, dar sub aceasta suma nu mi se merita mie sa o vand.
Vreau 2.000 euro. Pretul este fix, nu stiu daca merita banii astia, dar sub aceasta suma nu mi se merita mie sa o vand.
Si exteriorul nu mai arata rau: ii schimb aripile si usa drepta, le am deja. Mai trebuie vopsite bara spate, bara fata si capota (e sarit lacul) si masina arata excelent. Are si webasto (trebuie reparat), are tempomat (e sarit firul). Practic, cu o investitie de 200 - 250 euro se poate face o masina super super. Dar eu nu mai sunt dispus sa investesc, vreau sa trec la un C5 break si prefer sa investesc in acela.
Colegul THUNDER77 te-a rugat sa pui niste poze cu masina, pt. ca te vor ajuta la vanzarea masinii...E greu sa vinzi o masina, daca tu nu pui macar cateva poze cu masina...
...Pana la urma ce vinzi?!?...daca cel care se uita aici nu o poate vedea...
...Pana la urma acesta este un anunt de vanzare, nu unul in care sa povestesti diverse...Nu?!?
Pune cateva poze facute bine si ai sa vezi ca o sa te caute mai multa lume...Sigur...asta daca vrei sa vinzi masina...

...Pana la urma acesta este un anunt de vanzare, nu unul in care sa povestesti diverse...Nu?!?
Pune cateva poze facute bine si ai sa vezi ca o sa te caute mai multa lume...Sigur...asta daca vrei sa vinzi masina...

Cu greu... Iertare pentru intarziere. Nu e lipsa de respect, ci o goana continua din oras in oras. Si e suficient sa faci un drum de 100 km in afara si toata masina se murdareste. Am asteptat sa prind o zi in care sa o duc la spalat. Am aripile pe culoare, am gasit si usa pe culoare la pret ft bun. Saptamana viitoare mai fac un turneu Cj - Deva - Drobeta - Resita - Cluj. Urmeaza Sibiu, Brasov si Sf Gheorghe. Se poate testa in orasele de pe traseu. Apropo, daca stiti pe cineva care incarca sfere pe ruta Cj - Alba - Tg Jiu - Petrosani - Resita, as fi recunoscator.
Ultima oară modificat Dum 01-Dec-2013 15:35 de către zospater, modificat 1 dată în total.
-
- pasionat
Înapoi la “Vanzari/Cumparari Auto”