am 2 vesti,una buna /una nașpa...cea buna e ca am trimis joja cu HOTII astia de la atlassib.cea nașpa e ca a trebuit sa platesc 16 euro,vezi chitanta mai jos...ti-am dat un SMS aseara dar probabil nu l-ai primit,aveam nevoie si de numele persoanei care primeste pachetul (am omis sa-ti spun din start...),asa ca l-am pus pe numele cumnatului meu care locuieste in Bucuresti.nr lui de tel e 0721216043,Mihai.acum vedeti cum faceti,ori mergeti impreuna,ori merge numai el la sediul atlassib,undeva in Rahova cica,si dup-aia va intalniti...eu o sa-l anunt maine,oricum pachetul va ajunge pe sambata.eu mi-am promis ca nu mai colaborez cu astia,e chiar exagerat...
in cazul in care ti se pare ca pretul e exagerat pt o simpla joja de ulei,nu e nici o problema,cumnatul meu o sa o pastreze si o sa am eu joja de rezerva,asta e...deci nu ai nici o obligatie sa o iei...daca stiam ca astia imi cer asa mult o trimiteam nabii prin posta,si-acolo cine stie cat as fi platit,poate mai putin totusi...
daca o mai vrei,ii dai la cumnatul meu 12,5+16=28,5 euro.bine poti sa-i dai ron...deci nu-ti fa griji,daca ti se pare ca-i prea mult las-o la Mihai si o s-o pastreze el pt mine...sanatate...