Mesajde SPF » Vin 10-Ian-2014 06:34
A mea a venit cu Sachs si mi-a crapat la sub 100.000 de kilometri rulmentul de presiune. Plus ca imi cam tremura la plecarea de pe loc asa ca am schimbat si volanta dubla masa. M-a costat o avere. 1000 de euro kitul complet plus manopera, plus 800 de euro reparatii la reprezentanta dupa ce primul mecanic a tras un distantier din cutia de viteze din greseala cu rulmentul de presiune si a uitat sa mi-l mai puna la loc, de mi se balabanea arborele principal din cutia de viteze in viraje si facea zgomot.
Aveti grija sa nu patiti ca mine. Inainte sa platiti dati o tura cu masina, ca eu nu mi-am mai vazut banii inapoi, am ramas cu mega-paguba.
Daca s-o intampla sa mai crape vreodata ambreiajul, desi sper ca nu sunt in halul asta de ghinionist, tot spre Luk o sa ma orientez si eu.
Apropo, eu sunt genul care are super grija de ambreiaj. Nu stau cu piciorul pe pedala aiurea la semafor, nu o tin din ambreiaj, pus si simplu ambreiajul este pentru plecat de pe loc si schimbat viteze, punct. La semafor stau in punctul mort cu piciorul pe frana. Se face verde, bag in viteza si plec.