Multumesc.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
costelstefan scrie:PENTRU CEI CARE MA POT AJUTA CU UN SFAT:
DETIN UN C5 III 2008, IAR IN SEARA ASTA CD PLAYERUL A INCETAT SA MAI MEARGA. DIN ACEL MOMENT S-A OPRIT SI NAVIHATIA SI TOT. PE DISPLAY IMI APARE DOAR SIGLA CITROEN SI MESAJUL PLEASE INSERT UPGRADE CD. CE E DE FACUT?
costelstefan scrie:Buna seara,
acum cateva zile ceream un sfat vis-a-vis de o situatie in care navigatia c5-ului meu a cedat din senin si imi aparea pe display mesalul please enter an upgrade cd. bineinteles in ideea de a ocoli reprezentanta, de teama costurilor mari, am apelat la doi tipi din bucuresti care, unul dupa altul, au incercat sa rezolve situatia venind cu niste cd pt update. rezultatul a fost destul de nasol, in ideea ca n-am reusit nimic (cd-urile respective incarcau niste info, apoi aparea o eroare si erau date afara).am mers apoi la o reprezentanta unde am incercat sa gasesc o solutie; acolo mi s-a pus testerul si surpriza navigatia mea nu se mai vede deloc, e ca si cum nici n-ar fi pe masina. in discutia cu tipul din reprezentanta i-am eplicat omului incercarile mele esuate de a rezolva ceva, iar concluzia lui a fost ca ar fi trebuit sa merg din prima la ei, in speranta ca atunci cand se mai vedea macar logo-ul citoen pe display poate ar fi reusit sa intre in meniul navigatie si on line sa faca acel update comunicand cu serverele citroen.
in final, mi-a zis ca nu are nicio soluite pt mine, ramanand doar sa incerc sa comand un cd cu softul original citoen (aprox 150lei) si sa incerc sa-l instalez si poate o sa mearga.
daca cineva a trecut printr-o situatie asemanatoare astept sugestii...
ma gandesc ca poate o avea ceva si hardul ...
am auzit ca ar fi o pers prin bucuresti care sa se priceapa la asa ceva...
PT POSESORII DE CITROEN UN MIC SFAT (nu stiu daca e 100% corect):
nu incercati update-uri oriunde si oricand; modelele noi au sisteme securizate si se poate ajunge la conflicte de date, ceea ce duce la blocarea sistemelor
migueldoro scrie:
Asta e modelul pe care il am eu in masina si nu stiu daca e compatibil cu cd-urile 2011-2012 pentru RT4-RT5.
http://www.leboncoin.fr/equipement_auto ... tm?ca=22_s
In link e poza cu anuntul , cd-urile pe care as vrea sa le cumpar.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori