Atelier Citroen SC.TOTCITRO Serv.SRL

Pentru cei cu maşini ieşite din garantie

Moderator: Echipa Tehnica

eugenionutz07
simpatizant

Mesajde eugenionutz07 » Mar 07-Ian-2014 14:26

Ma alatur si eu celor care au trecut pragul familiei Stan , am schimbat ieri kitul de ambreiaj plus volanta cu masa dubla , am facut pana acum 250 km si masina se comporta foarte bine . Multumesc pe aceasta cale fam. Stan pentru profesionalismul si corectitudinea de care au dat dovada

exclu20
simpatizant

Mesajde exclu20 » Dum 26-Ian-2014 18:43

buna seara
ma puteti ajuta cu schema modulului electronic de pe electroventilator citroen C5 hdi 100kw? am ceva piese prajite si nu le putem identifica.
am facut in vara un test la dumneavoastra, nu am rezolvat inca.
multumesc

comanv
just curious

Mesajde comanv » Mie 05-Feb-2014 21:51

Mihai,

am o mare problema la sistemul electric al masinii. Acum 1 an si ceva am schimbat, la voi, pompa hidraulica la masina mea (un citroen C5 an de fabricatie 2001) Ideea este este ca ieri am constatat, dupa zapezile din Bucuresti, ca masina este lasata total, am dus-a la un service si mi-au spus ca s-ar putea sa fie pompa arsa (de fapt un scurt pe instalatia electrica) deoarece atunci cand pune siguranta sare imediat. Am mai avut anul trecut o problema, atunci cand veneam de la Brasov, tot asa s-a lasat...dar am descoperit defectul- era contactul de la senzorul de asieta din fata. Am crezut ca si acum este la fel.....dar din pacate nu. Daca reusesc sa fac rost de pompa....cam cand pot veni la voi la service sa o montam? Multumesc mult de tot. Vali

zEze
simpatizant

Mesajde zEze » Mar 25-Feb-2014 23:27

Multumiri inca o data familiei Stan pentru timpul si rabdarea acordata.
Ne auzim pe viitor pentru restul operatiunilor.

comanv
just curious

Salutari si mii de multumiri

Mesajde comanv » Mie 26-Feb-2014 19:38

Ca intotdeauna, cand am avut probleme am apelat la Cristi si Mihai, doua persoane deosebite. Deosebit de amabili, si mai ales cu adevarat profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Pana sa-i cunosc, am apelat la reprezenta Citroen si am avut o mare dezamagire despre modul lor de lucru. Ii recomand cu mare incredere ptr orice problema in domeniu. Eu cel putin de cate ori am avut probleme intotdeauna au cautat si au gasit solutia, si totul la niste preturi mai mult decat rezonabile. Mentionez ca am un Citroen C5 din 2001.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 08-Mar-2014 13:19

Va multumim mult ca aveti incredere in noi ! Speram sa evoluam din ce in ce mai mult si sa reusim sa tinem masinile pe strada cat mai sanatoase!

Datorita volumului mare de munca , uneori este posibil sa nu raspund la telefon , nu este nici o problema daca insistati sau mai simplu puteti trimite pe mail orice intrebare , din pacate am avut cateva cazuri in care mailurile au intrat in spam si le-am vazut foarte tarziu . Nu este nimic cu rea vointa .

Va asteptam la atelier , cafeaua sau ceaiul este din partea casei normal !

0744316258 - Mihai Stan , mail : totcitro_serv@yahoo.com
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mie 19-Mar-2014 08:59

Imagine

Imagine

Imagine

Ultima lucrare a fost una interesanta , am readus pe linia de plutire un citroen c6 v6 2.7 hdi , masini foarte solide din pacate neingrijite pot ajunge la un nivel mediocru de functionare . Dupa ce am avut ocazia sa merg mai multi kilometrii cu ea reparata , pot spune ca se ridica la nivelul asteptarilor si in cativa ani daca se mentin preturile actuale sigur o sa luam si noi unul in familie de plimbare sa tina companie cx-ului , neaaparat cu motorul v6 hdi.

gabriel_dohotaru
just curious

Mesajde gabriel_dohotaru » Mie 19-Mar-2014 21:37

In primul rand doresc sa felicit "vedetele" acestui topic intrucat nu am vazut niciodata atatea cuvinte de lauda si multumire fata de un service, respectiv oamenii care reprezinta acest service.
Dupa ce am citit cu atentie toate postarile de la primul pana la ultimul va prezint cu incredere situatia mea.
De o aproape 2 saptamani sunt proprietarul unui Citroen C5 III (X7) BREAK 5 USI FAP 1.6 e-HDI (DV6C) CUTIE DE VITEZE AUTOMATA (Cu stop and start) din 2011 si 146.000km. Pentru o imagine mai buna seria de sasiu este urmatoarea: VF7RW9HR8BL539694
In timp ce am incercat sa termin cu actele masinii m-am documentat pe internet si la reprezentante despre masina, piese, costuri de intretinere, etc.
Intrucat maine voi termina cu inmatricularea masinii intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) daca se poate face la dvs o verificare/testare a masinii intrucat nu am facut pana acum acest lucru si as vrea sa stiu ce se poate imbunatatii sau ce ar trebui schimbat la ea.
2) daca se poate bifa/stampila carnetul de intretinere a masinii in cazul in care efectuez reviziile periodice la dvs
3) daca costul pieselor/consumabilelor sau a manoperiii sunt mai mici la dvs decat la reprezentanta sau fata de preturile de pe http://service.citroen.com/
4) in situatia in care toate raspunsurile la intrebarile de mai sus sunt multumitoare va rog sa-mi spuneti daca aveti timp sau daca se poate sa va vizitez sambata 22.03.2014 si la ce ora. Sunt din Ploiesti si as putea trece la orice ora din weekend.
Astept raspunsul dvs.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Joi 20-Mar-2014 08:45

In principiu va putem ajuta fara nici o problema , preturile la piesele originale sunt aceleasi din service.citroen(am reusit sa obtinem discounturi consistente la unele piese care aveau pretul de lista destul de ridicat,la sume mici este un pic mai greu) insa preturile la echivalentele aftermarket incercam sa le facem cat mai bune la piesele de calitate(pe termen lung este mai ieftin sa iei o piesa un pic mai scumpa de calitate decat sa schimbi aceeasi piesa de 3 ori cu ceva ieftin) , nu am incercat si nu o sa incercam niciodata sa atragem clientii cu piesele cele mai ieftine (avem posibilitatea de a vinde piese foarte ieftine dar sunt automat si foarte proaste si nu putem garanta un rezultat bun cu piese facute pe "vapor" ) . Cat despre manopera nu am facut niciodata comparatia intre reprezentanta si noi ... insa clientii nostri care au facut comparatia ar trebui sa poata da un raspuns .
Noi suntem atelier autorizat RAR pe marca Citroen si putem pune stampila pe carnetu de service , putem sa facem reviziile si la masinile noi in garantie fara nici un fel de problema .
Sambata putem sta de vorba , eventual putem face o scanare sa vedem despre ce este vorba si vedem de aici ce plan facem pentru masina .

gabriel_dohotaru
just curious

Mesajde gabriel_dohotaru » Joi 20-Mar-2014 09:49

Sambata voi fi acolo. As prefera sa-mi spuneti la ce ora sa ajung sau un interval.
Numai bine !

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Joi 20-Mar-2014 10:19

cam intre 9:00-14:00 este ok

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Joi 20-Mar-2014 13:52

Astazi continuam vizitele interesante cu prietenul nostru mai vechi , Citroen c4 VTS by leob nr 2745 . Masina se pregateste sa mearga la un trackday :) unde ii place cel mai mult !
Imagine

george.catana
de-abia inscris

Reparatie capitala Citroen C4 1.4 16v

Mesajde george.catana » Lun 31-Mar-2014 18:34

[font=Tahoma] [/font]
Vreau sa multumesc Fam. Stan pentru priceperea si seriozitatea de care au dat dovada la repararea C4 ului meu:
- segmentat, schimbat garnitura chiulasa, distributie, senzori, garnituri supape, etc si ulterior a suspensiei si directiei :
- amortizoare, flanse, capete de bara, bielete directie dar si toata bucsaraia existenta fata-spate.

Le multumesc ca au facut din Citroenul meu C4 din 2005 o masina nou-nouta.

Mie personal mi-au castigat increderea si mi-au demonstrat ca sunt cei mai buni.

Sunt foarte multumit atat de calitatea lucrarii cat si de termenul si pretul de achizitie al pieselor.

Recomand cu incredere serviciile Atelierului Citroen SC.TOTCITRO Serv.SRL PLOIESTI ![font=Courier New] [/font][font=Courier New] [/font][font=Arial Black] [/font][font=Arial Black] [/font]

lucianmarius
pasionat
Masina: Citroen C5 III 2.0hdi Automat H3+ 100kw
2: Audi S5 V8 4.2FSI 260kw

Mesajde lucianmarius » Lun 12-Mai-2014 22:23

Buna seara!

Vad multe pareri de bine despre service-ul dvs. asa ca vin cu o intrebare, poate ma puteti ajuta si incepem o colaborare:

3 din cele 4 amortizoare de pe C5-ul meu se vede ca au curs putin candva. Acum pare uscat sub ele dar vreau sa va intreb daca se poate verifica cumva la C5 H3+ performanta amortizoarelor, cum se face pe stand cu masinile clasice. Un stand din acesta clasic este elocvent pt suspensia hidractive? Masina mea mi se pare ca merge bine si nu pierde lichid, adica masina poate sta 1 sapt in loc si nu se vede nimic sub ea.

A 2-a chestiune care imi sta pe cap: uleiul de la cutia de viteze automata se schimba? Cei de la Citroen imi zic ca nu se schimba decat daca face probleme cutia. Cutia mea schimba din 1-2-3 foarte lin iar din 3-4-5-6 schimba putin mai direct, se simte putin.

Va astept cu un raspuns cand va permite timpul.

Multumesc anticipat!

altair4819
simpatizant
Masina: C5 III, 2.0 HDI 100kW, automata

Mesajde altair4819 » Mar 13-Mai-2014 12:32

Eu am un C5 din 2009, suspensie H3+ - 114.000 KM la bord.

Am fost cu el la service (Bucuresti) ca sa il pregatesc de revizie si mi-au spus ca trebuie sa schimb "amortizoarele" pe fata (5271L5 si 5271L6), cu mentiunea ca daca nu le schimb ar putea sa mi se arda pompa.

As vrea inca o opinine. Ati mai auzit de asa ceva? E normal sa se afecteze pompa?

Mentionez ca masina pare sa mearga ok (eu nu vad nicio diferenta fata de acum 20.000 Km), nu pierde lichid, nu face zgomot cand lucreaza suspensia...

Trebuie sa inlocuiesc basculele si pivotii, dar cam atat.

As vrea sa vin pana la Ploiesti dar nu gasesc nici timp si nici nu stiu daca e "safe" sa fac drumul pana la TotCitro.
Ce imi recomandati sa fac?

Înapoi la “Service-uri independente”