Ce Parere Aveti Despre Interpretarea Viselor?
Moderator: Echipa Tehnica
Ce Parere Aveti Despre Interpretarea Viselor?
De mai mult timp aveam in minte visul care se tot repeta o perioada, sunt aruncat peste un gard de cineva dar nu pot sa vad cine, si cad in gol. Se spune ca nu exista coincidente. Ce putem spune despre vise si semnificatiile lor? Sunt pe bune sau au legatura cu viata noastra reala? Exista explicatii cu privire la visele din timpul noptii si de ce visam ceva anume? Sunt curios de parerile voastre.
- james kilowatt
- pasionat
- Masina: Citroen C1 1.0 Auto
- 2: Mazda CX-30 SkyactivX AT AWD
http://ro.wikipedia.org/wiki/Scarlat_Demetrescu
Asta-i din ala cu spiritismul si cu alte prostii.
In mod sigur visele au o legatura cu viata reala, si au un rol important. Se pare ca viseaza pana si animalele, deci visul nu e ceva specific omului.
Insa faptul ca au un rol e una, faptul ca unii incep sa faca profetii pe baza lor sau sa le dea o tenta "supranaturala" e alta.
Asta-i din ala cu spiritismul si cu alte prostii.
In mod sigur visele au o legatura cu viata reala, si au un rol important. Se pare ca viseaza pana si animalele, deci visul nu e ceva specific omului.
Insa faptul ca au un rol e una, faptul ca unii incep sa faca profetii pe baza lor sau sa le dea o tenta "supranaturala" e alta.
- james kilowatt
- pasionat
Apaia daca s-a nimerit si campionatul acesta acum si am postat niste variante nu cred ca trebuie sa faci reclame. Plus ca fiecare care cauta sau cre sugestii inseamna ca are nevoie de sugestii. Iar cu dreamgeek.ul pur si simplu a fost a alta idee sau preocupare de-a mea: nu inseamna nimic. De felul meu imi place sa arata si altora ce am gasit si sa vad pareri si perspective, asta nu ma face nici decum seo amator sau ce ai zis tu
)) am alte preocupari. Daca nu pe forum sa intreb sau sa ceri pareri atunci unde?? Ca pe net se desfasoara multe dintre activitatile zilnice deja, nu mai putem nega asta!!!!!

- james kilowatt
- pasionat
Am inteles, dar din moment ce sunt rubrici speciale pentru alte tipuri de posturi decat strict obiectul principal al site-ului inseamna ca pot sa postez atata timp cat nu violez anumiti termeni. Iti inteleg grija sau sctirul de astfel de chestii, te inteleg foarte bine, dar daca omul e entuzismat de gasirea unei surse de informatii interesante, in afara de mizeriile zilnice care se dau pe tv sau chiar pe net deja, nu cred ca ar trebui sanctionat, atata timp cat e un domeniu cel putin interesant. Plus ca subiectul asta merita dezbatut la partea de diverse din viata de zi cu zi, toti visam, pe toti ne afecteaza mai mult sau mai putin, insa sigur ca depinde totul si de atitudinea noastra legata de propriile experiente pe care nu le putem controla: precum visele. Nu spun sa vorbim discutii, insa in afara de citroen se poate schimba subiectul daca ai creat rubrica diverse. Sunt pasionat de automobile vechi, am un citroen si eu dar fac si altceva decat ...masina, servici si casa... 

- james kilowatt
- pasionat
Subiectul in sine e unul despre care se stiu putine. Se vorbeste mult, se latra la luna si mai mult, insa de STIUT, se stie destul de putin. E destul de dificil de investigat subiectul intrucat ai cam fi nevoit sa faci experimente pe oameni.
Pana si vechea teorie conform careia visele sunt asociate cu somnul REM (rapid eye movement) sunt acum contestate, exista pareri care spun ca in realitate visele se intampla doar cu cateva fractiuni de secunda inaintea trezirii.
PE de alta parte premonitiile, vrajitoriile si alte alea sunt un subiect care atata timp cat majoritatea populatiei are probleme cu examenul de mate la bac si cultura generala se rezuma la privit televizorul, vor avea audienta larga fara ca asta sa le faca si valabile.
Plecand de la discutiile de pe alt forum, si pe alt subiect, am descoperit ca in realitate exista o intreaga societate paralela de "paranormali". Un paranormal in Ianca modifica nu stiu ce energii subtile ale universului prin puterea gandului, si un "laborator de paranormal" de la Satu Mare care ii confirma prin "masuratori" activitatea. Am descoperit si ca exista doua feluri de paranormali: Escrocii si cei sinceri. Prefer sa nu merg mai departe. Si nu-i neaparat o critica, in tinerete am facut si eu parte din a doua categorie, fiind atras de un discurs logic, rational, bazat pe jumatati de adevar care parea plauzibil...
Pana si vechea teorie conform careia visele sunt asociate cu somnul REM (rapid eye movement) sunt acum contestate, exista pareri care spun ca in realitate visele se intampla doar cu cateva fractiuni de secunda inaintea trezirii.
PE de alta parte premonitiile, vrajitoriile si alte alea sunt un subiect care atata timp cat majoritatea populatiei are probleme cu examenul de mate la bac si cultura generala se rezuma la privit televizorul, vor avea audienta larga fara ca asta sa le faca si valabile.
Plecand de la discutiile de pe alt forum, si pe alt subiect, am descoperit ca in realitate exista o intreaga societate paralela de "paranormali". Un paranormal in Ianca modifica nu stiu ce energii subtile ale universului prin puterea gandului, si un "laborator de paranormal" de la Satu Mare care ii confirma prin "masuratori" activitatea. Am descoperit si ca exista doua feluri de paranormali: Escrocii si cei sinceri. Prefer sa nu merg mai departe. Si nu-i neaparat o critica, in tinerete am facut si eu parte din a doua categorie, fiind atras de un discurs logic, rational, bazat pe jumatati de adevar care parea plauzibil...