Inlocuitor magazie cd-uri / Interfata audio

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

fatman
simpatizant

Inlocuitor magazie cd-uri / Interfata audio

Mesajde fatman » Joi 17-Iul-2014 00:20

Salut! Am vazut pe net ca au aparut ceva interfete cu slot pt stick/card/aux in/ care pot inlocui magazia de cd-uri a masinii. A incercat cineva vreuna? cum vi se pare? E mult mai ok decat cu cd-urile + ca iti arata numele melodiei pe afisajul digital, etc( din ce am citit). De avantaje si dezavantaje m-am uitat, dar nu am gasit una care sa se potriveasca la C5 I... A gasit cineva, a incercat cineva? Cum i se pare calitatea sunetului? Apare numele melodiei pe afisajul digital al masinii? Astept orice raspuns legat de topic. Va multumesc si va doresc o zi placuta!

maryann3333
simpatizant

Mesajde maryann3333 » Mie 30-Iul-2014 06:08

interfata audio nu am folosit dar am modificat cd player-ul ptr intrare auxiliara. daca te int pm si vb

iulian.arg
pasionat
Masina: C5 III 2012 break 1.6 THP aut6 Exclusive
2: ex: C5 III 2009 break 2.0i Man5 GPL Prins VSI 2.0
3: ex: C5 II 2007 break 2.0 HDI Aut6

Mesajde iulian.arg » Mie 30-Iul-2014 08:41

Salut,
am eu interfata de aia (Yatour) cu tot cu modul bluetooth.
tot ma tin sa fac un review si tutorial dar nu mai apuc.
are mufa speciala care vine in portul pentru cd changer
pe partea de telefonie e superfain .. eu am adus microfonul sus la plafoniera. merge brici si se aude asemenea.
Pe partea de player de pe telefon se aude superb dar nu reusesc sa il fac sa vada comenzile de backward forward de la satelitul din spatele volanului. Aparent comenzile se duc la USB/SD in loc sa fie directionate spre Bluetooth.
Pe partea de AUX ... flawless, nimic de comentat, calitate foarte buna.
Pe partea de palyer USB SD card merge bine dar se aude un pic cam incet dar nici CD-ul nu mi se aude foarte tare. Inca nu sunt lamurit la capitolul asta. Satelitul de comanda din spatele volanului merge in toatlitate. Melodiile apar cu numele Track 01 ...

Am dat cam 400 lei pe tot kit-ul de pe www.ebay.de si tot cam atat ajunge si din china. Fara modul bluetooth e in jur de 250 lei
Sunt multumit per total dar tot o chinezarie ramane. Nu se poate seelcta de pe ce vrei sa-ti cante (determina el in ordine USB, SD Aux si Bluetooth). Daca ai un USB inserat, nu o sa poti folosi playerul Bluetooth si asa mai departe.

Daca tot ce vrei e sa ai macar un AUX cauta sa-ti scoti un aux, la fel cum zice si marian mai sus.

Spor

fatman
simpatizant

Mesajde fatman » Mie 30-Iul-2014 16:59

marian, ma salvezi de la ceva cheltuieli? multumesc pentru raspunsuri! m-am saturat de colectia de cd-uri din torpedou, si prima chestie care mi-a venit in cap a fost un fel de inlocuitor al magaziei, apoi am gasit aceasta interfata, dar cum spune marian, sa fac ceva adaptari e si mai bine + ca am comanda tot timpul langa mine ( via telefon sau mp3 ).

iulian.arg
pasionat
Masina: C5 III 2012 break 1.6 THP aut6 Exclusive
2: ex: C5 III 2009 break 2.0i Man5 GPL Prins VSI 2.0
3: ex: C5 II 2007 break 2.0 HDI Aut6

Mesajde iulian.arg » Joi 31-Iul-2014 09:58

Bine ca te-ai decis la ce va si mai e si ieftin pe deasupra.
Pe mine personal ma incomodeaza tare sa folosesc telefonul pentru next, play ... de aia plang ca nu-mi merg comenzile din spatele volanului cand ascult musica de pe telefon prin bluetooth.

maryann3333
simpatizant

Mesajde maryann3333 » Sâm 02-Aug-2014 21:19

sa va povestesc ce am facut . am inloturat unitatea optica si pe acelasi canal de semnal am pus un cablu cu mufa atasez schema ptr detalii la schema este si o modalitate de a scapa de beep-ul ptr un cd player strain
Imagine

Imagine

Înapoi la “Electrica - C5 I-II”