Stie cineva unde pot gasii huse pentru scaune la Xsara Picasso ? Am cautat peste tot dar gasesc numai modele "universale" !
Dupa cum probabil stiti deja, Xsara Picasso are 3 scaune individuale in spate...si nu vreau husa gen 2+1.
Sunt dispus sa platesc mai mult pentru ceva de calitate dar care sa fie croite special pentru aceste scaune!
Unde gasesc huse scaune Xsara Picasso
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
- Masina: Citroen Xsara Picasso 1.6Hdi
Re: Unde gasesc huse scaune Xsara Picasso
razvan162 scrie:Stie cineva unde pot gasii huse pentru scaune la Xsara Picasso ? Am cautat peste tot dar gasesc numai modele "universale" !
Dupa cum probabil stiti deja, Xsara Picasso are 3 scaune individuale in spate...si nu vreau husa gen 2+1.
Sunt dispus sa platesc mai mult pentru ceva de calitate dar care sa fie croite special pentru aceste scaune!
Salut. Daca gasesti huse pune si tu informatii. Ma intereseaza si pe mine. La Citroen ai incercat? Unele produse sunt mai ieftine la ei decat altele compatibile.
In targ cica aduc pe comanda special pt Citroen Xsara Picasso la 480 lei. PE un site cu huse la comanda mi-au dat un pret de 250 de Euro.
Vineri am fost din greseala in Lidl si am cumparat o pereche de Huse la 50 lei...cam panarame dar pana ma hotarasc sa scot din buzunar peste 500 lei pt huse....merg cu astea.
Husa din spate sunt gen bancheta....dar le tin pe astea o perioada!
PS: Nu are pt manerele din fata iar husele pt tetierele din fata nu se potrivesc...sunt prea mici.
Voi incerca si la Citroen...dar cand voi avea timp...si chef!
Vineri am fost din greseala in Lidl si am cumparat o pereche de Huse la 50 lei...cam panarame dar pana ma hotarasc sa scot din buzunar peste 500 lei pt huse....merg cu astea.
Husa din spate sunt gen bancheta....dar le tin pe astea o perioada!

PS: Nu are pt manerele din fata iar husele pt tetierele din fata nu se potrivesc...sunt prea mici.
Voi incerca si la Citroen...dar cand voi avea timp...si chef!
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”