In prima parte am ales sa spal masina la spalatorie :

Am ales sa fac eu interiorul acasa si va arat si de ce!
1. In primul rand am aspirat masina dar aveam mult praf in mocheta si chiar pe scaune

2. Aici am folosit Biocarpet, ce il gasesti peste tot iar rezultatul a fost excelent.

Eu am facut toata masina cu biocarpet si rezultatele se vad. Se poate face si plafonul si nu va lasa nici o urma.De data asta nu l-am facut ca nu a fost nevoie.
3.Dupa ce am terminat de facut cu biocarpet ,am ales sa dau cu polish pe geamul de plastic de la cadranele de bord. Aici nu am pus poza deoarece nu se vede diferenta pe camera. Apoi am continuat sa lustruiesc cu pasta de polish plasticuri din interior.

4. Acum am trecut la exterior unde am lustruit cateva lucruri cu pasta de polish. Nu am masina de polish asa ca am lustruit manual

Inainte

Dupa

Stopurile le-am dat jos de pe masina si le-am curatat si pe interior de praf.
Am incercat sa fac si farurile insa este mult de munca la ele si fara masina de polish nu sunt rezultatele pe masura(Multe urme de pietricele). Apelez la profesionisti! (nu la spalatorie)
Am ales sa scot lampile de la numarul de inmatriculare sa le curat de praf dar dupa curatare am dat si cu pasta de polish si rezultatul a fost NEASTEPTAT
Inainte

Dupa curatare si dupa aplicarea pastei de polish

5. Tot la exterior am continuat cu ...

Atat de azi