Suspensie sport + garantie

personalizarea masinii, de la styling pana la tuning extrem

Moderator: Echipa Tehnica

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Mie 22-Mar-2006 16:02

le-am luat de wizards si pretul de lista este 600e
www.wizards.com.ro

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 22-Mar-2006 16:05

merci
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Carlos
simpatizant

Mesajde Carlos » Mie 12-Apr-2006 11:25

sal...
si pe mine ma intereseaza sa updatez sistemul audio!!!
ai auzit cate ceva de cel jbl care il ofera astia de la citroen..stii preturi ceva?
e cam nasol ca nu poti sa schimbi aparatul si e de kko...de unde rezulta ca nu va fi aproape niciodata calitatea sunetului foarte buna...

idei??noi ceva??

Vali

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Mie 12-Apr-2006 14:53

ce idei noi
ilschimbi si gata, nu inteleg de ce nu l-ai putea schimba

rarej33
just curious

Mesajde rarej33 » Mie 12-Apr-2006 15:59

din cate stiu eu merge schimbat dar nu o sa-ti mai mearga comenzile de pe volan...
daca vrei sa mearga comenzile de pe volan si la aparatul nou trebuie sa-ti iei un adaptor de la citroen (pe care o sa dai cat nu face)

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Mie 12-Apr-2006 16:09

nu trebuie sa il iei de la citoren si costa 500RON
asta e, dar macar te alegi cu un HU bun
sau daca nu iti convine poti sa iei cleansweep de la JL

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Joi 13-Apr-2006 00:10

rarej33 scrie:din cate stiu eu merge schimbat dar nu o sa-ti mai mearga comenzile de pe volan...
daca vrei sa mearga comenzile de pe volan si la aparatul nou trebuie sa-ti iei un adaptor de la citroen (pe care o sa dai cat nu face)

...astia de la Citroen si ma refer la cei de la ATS , nu au stiut sa-mi spuna distantza intre prezoane ... si tu crezi ca iti aduc ei adaptor , pt nou cd ...cand , tot ei , spun , ca daca il schimbi pierzi garantia :!: :lol: :lol:
Acel adaptor , il gasesti , cum spunea si @pesteimputit , la orice firma din domeniu audio ( respectabila ) ...si este in jur de 500 ron.

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Joi 13-Apr-2006 03:16

NU pierzi garantia daca schimbi HU si daca intaznesc sa nu iti acorde garantia ii dai in judecata (crede-ma ca unii oameni au facut-o si a 2-a zi s-a remediat problema)

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Joi 13-Apr-2006 08:22

Pai si tie ti se pare normal si simplu sa ajungi sa ameninti cu judecata/sa te judeci cu service-ul ATS? :P

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Joi 13-Apr-2006 21:00

credde-ma ca nu se va ajunge acolo. in alta ordine de idei fiecare face ce vrea

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Vin 14-Apr-2006 00:36

pesteimputit scrie: in alta ordine de idei fiecare face ce vrea

...corect! Doar ca unii sunt mai "speriati" ...si intimidati ...si uite asa se ajunge la aceste subiecte cu garantia! Sunt multe cai prin care poti sa dovedesti ca un sistem de sonorizare ( ...daca este facut de cunoscatori ) nu poate influentza motorasul de la geamul electric :!: (ex.)

Carlos
simpatizant

Mesajde Carlos » Dum 16-Apr-2006 23:51

pana la urma am discutat cu cineva care mi-a spus ca se aud destul de bine...daca schimb numai boxe nu fac mare lucru....deci tre schimbat casul...cum eu nu am cum s ail schimb mi s-a recomandat sa iau o statie si sa-i pun pentru inceput subwoofer...a zis ca exista o mufa care scoate nus tiu cum semnalu din cas separat si leaga intr-o statie de 4 canale cumva semnalul....oi vedea!va pricepeti vreunul?

a zis ca basul e problema la noi..si asta cam asa e...fara bas am vazut ca nu distorsioneaza!

aviz...o statie si un subwoofer si daca nu sunteti multumiti bagati si inca doua boxe dreptunghiulare pe spate....chiar sunt curios sa vad ce iese...bineinteles tre sa aflu si pretul

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Lun 17-Apr-2006 16:51

boxe dreptunghiulare ](*,) ](*,) ](*,)
unde dracu ati auzit asa ceva???
sunt in cel mai rau caz ovale.

ca fapt divers la C4 difuzoarele fata sunt in cel mai bun caz mediocre

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Lun 17-Apr-2006 20:11

MI-am pus eu woofer DLS si un amplificator!... Noroc ca am primit un pont inainte de montare ca nu reuseam sa gasim un orificiu prin care sa introducem firul de alimentare de la baterie!

Se da stergatorul stanga jos impreuna cu plasticul acela de la baza parbrizului, si acolo e o gaurica mica, parca facuta special pt fir de statie :D

Totul decurge uns de acolo! Si tot ca idee, am pastrat cd-ul masinii, baietii care au facut operatiunea au montat si un adaptor, sa nu imi ajunga semnal amplificat in statie!

Per total sunt FFF multumit.... Se aude beton, chiar si la 28 volum nu distorsioneaza! Cat despre putere... SUPER! Diametru woofer 30''!

Cine vrea... Montajul + Fire + Adaptor + Woofer + Statie = 700Lei, cu factura fiscala si garantie 1 an, produse noi! Astea erau printre cele mai ieftine, cu toate ca se gasea si la 600lei :) .. Cine este pretentios poate alege si ceva mai capabil, oricum, sunetul e super, cine sta in spate primeste si un masaj mai energic :lol:

Detalii pe PM, tipii au si un site ;) !
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

Carlos
simpatizant

Mesajde Carlos » Lun 17-Apr-2006 23:20

pesteimputit scrie:boxe dreptunghiulare ](*,) ](*,) ](*,)
unde dracu ati auzit asa ceva???
sunt in cel mai rau caz ovale.

ca fapt divers la C4 difuzoarele fata sunt in cel mai bun caz mediocre

da...ovale...ai dreptate..asa mi-a venit...cu totii stim cum arata niste boxe doar!

10x

Înapoi la “Tuning/Audio C4”