Suspensie sport + garantie
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
merci
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
sal...
si pe mine ma intereseaza sa updatez sistemul audio!!!
ai auzit cate ceva de cel jbl care il ofera astia de la citroen..stii preturi ceva?
e cam nasol ca nu poti sa schimbi aparatul si e de kko...de unde rezulta ca nu va fi aproape niciodata calitatea sunetului foarte buna...
idei??noi ceva??
Vali
si pe mine ma intereseaza sa updatez sistemul audio!!!
ai auzit cate ceva de cel jbl care il ofera astia de la citroen..stii preturi ceva?
e cam nasol ca nu poti sa schimbi aparatul si e de kko...de unde rezulta ca nu va fi aproape niciodata calitatea sunetului foarte buna...
idei??noi ceva??
Vali
-
- pasionat
-
- pasionat
- White Wizard
- pasionat
rarej33 scrie:din cate stiu eu merge schimbat dar nu o sa-ti mai mearga comenzile de pe volan...
daca vrei sa mearga comenzile de pe volan si la aparatul nou trebuie sa-ti iei un adaptor de la citroen (pe care o sa dai cat nu face)
...astia de la Citroen si ma refer la cei de la ATS , nu au stiut sa-mi spuna distantza intre prezoane ... si tu crezi ca iti aduc ei adaptor , pt nou cd ...cand , tot ei , spun , ca daca il schimbi pierzi garantia

Acel adaptor , il gasesti , cum spunea si @pesteimputit , la orice firma din domeniu audio ( respectabila ) ...si este in jur de 500 ron.
-
- pasionat
-
- pasionat
- White Wizard
- pasionat
pesteimputit scrie: in alta ordine de idei fiecare face ce vrea
...corect! Doar ca unii sunt mai "speriati" ...si intimidati ...si uite asa se ajunge la aceste subiecte cu garantia! Sunt multe cai prin care poti sa dovedesti ca un sistem de sonorizare ( ...daca este facut de cunoscatori ) nu poate influentza motorasul de la geamul electric

pana la urma am discutat cu cineva care mi-a spus ca se aud destul de bine...daca schimb numai boxe nu fac mare lucru....deci tre schimbat casul...cum eu nu am cum s ail schimb mi s-a recomandat sa iau o statie si sa-i pun pentru inceput subwoofer...a zis ca exista o mufa care scoate nus tiu cum semnalu din cas separat si leaga intr-o statie de 4 canale cumva semnalul....oi vedea!va pricepeti vreunul?
a zis ca basul e problema la noi..si asta cam asa e...fara bas am vazut ca nu distorsioneaza!
aviz...o statie si un subwoofer si daca nu sunteti multumiti bagati si inca doua boxe dreptunghiulare pe spate....chiar sunt curios sa vad ce iese...bineinteles tre sa aflu si pretul
a zis ca basul e problema la noi..si asta cam asa e...fara bas am vazut ca nu distorsioneaza!
aviz...o statie si un subwoofer si daca nu sunteti multumiti bagati si inca doua boxe dreptunghiulare pe spate....chiar sunt curios sa vad ce iese...bineinteles tre sa aflu si pretul
-
- pasionat
MI-am pus eu woofer DLS si un amplificator!... Noroc ca am primit un pont inainte de montare ca nu reuseam sa gasim un orificiu prin care sa introducem firul de alimentare de la baterie!
Se da stergatorul stanga jos impreuna cu plasticul acela de la baza parbrizului, si acolo e o gaurica mica, parca facuta special pt fir de statie
Totul decurge uns de acolo! Si tot ca idee, am pastrat cd-ul masinii, baietii care au facut operatiunea au montat si un adaptor, sa nu imi ajunga semnal amplificat in statie!
Per total sunt FFF multumit.... Se aude beton, chiar si la 28 volum nu distorsioneaza! Cat despre putere... SUPER! Diametru woofer 30''!
Cine vrea... Montajul + Fire + Adaptor + Woofer + Statie = 700Lei, cu factura fiscala si garantie 1 an, produse noi! Astea erau printre cele mai ieftine, cu toate ca se gasea si la 600lei
.. Cine este pretentios poate alege si ceva mai capabil, oricum, sunetul e super, cine sta in spate primeste si un masaj mai energic
Detalii pe PM, tipii au si un site ;) !
Se da stergatorul stanga jos impreuna cu plasticul acela de la baza parbrizului, si acolo e o gaurica mica, parca facuta special pt fir de statie

Totul decurge uns de acolo! Si tot ca idee, am pastrat cd-ul masinii, baietii care au facut operatiunea au montat si un adaptor, sa nu imi ajunga semnal amplificat in statie!
Per total sunt FFF multumit.... Se aude beton, chiar si la 28 volum nu distorsioneaza! Cat despre putere... SUPER! Diametru woofer 30''!
Cine vrea... Montajul + Fire + Adaptor + Woofer + Statie = 700Lei, cu factura fiscala si garantie 1 an, produse noi! Astea erau printre cele mai ieftine, cu toate ca se gasea si la 600lei

Detalii pe PM, tipii au si un site ;) !
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]