nicum scrie:Probleme de genul asta, chiar si mai grave apar cam la toate marcile. Daca isi mai aduce cineva, la una din intilniri, chiar la Baneasa, era un Audi A3 Sportback, care a plecat pe platforma. Marca premium, deh...

asa este. mai stiu si eu ceva cazuri cu defecte si mai grave inca din primii 5000km. Si la masini de bani grei,grei de tot...
Important este ca isi arata "coltzii" de la inceput si ca se schimba in garantie .
valabil si pt masini mai ieftine. la un Cielo executive pe care l-am avut acum 3 ani mi s-a intamplat o poveste cu un injector defect pe la 14000 km si au zis ca nu se schimba in garantie, ca la injectoare e vina utilizatorului ca a folosit benzina proasta, ca garantia e numai (fix) 8000km (nu 5000, nu 6000, nu 7000, nu 10.000). niste aiureli de proportii. a facut scandal "ca la carte" si s-a rezolvat.
cel mai important lucru este ca cei de la ats au inlocuit in garantie si ca s-a rezolvat. si nu putem decat sa ne bucuram ca oamenii se comporta normal.
dealtfel dupa unele pareri este ideal ca toate imperfectiunile de fabricatie sa se vada in primii 10000km. odata rezolvate, totul e ok.
nimic nu e perfect dpdv tehnic. ganditi-va ca in formula 1 crapa motoare in care se investesc bani grei si nu de putine ori se constata ca a crapat nu stiu ce garnitura care costa infim in raport cu valoarea masinii si care, nu-i asa, ar trebui sa fie perfecta...