Necaz mare

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

urzica
pasionat
Masina: CITROEN C5 II HDI 1997 cc 2007

Necaz mare

Mesajde urzica » Mie 29-Oct-2014 20:40

Acum o saptamana la o trecere de pietoni eram stationat pentru acordare de prioritate pietoni si am fost lovit din spate de un Hyundai. Bara spate , panou spate, locas roata rezerva, hayon si multe maruntisuri. Tipu are asigurare RCA la City Insurance, cei mai ieftini de pe piata, iar intrebarea este amai avut cineva de-a face cu City Insurance? Mie teama ca nu vor plati daunele in totalitate cu toate ca inspectorul de daune a cerut inlocuirea tuturor pieselor afectate. :cry: :cry: :cry:

taviciobanu
pasionat
Masina: Citroen C5/2003 var.I 2.0i 16v benzina NEW! +GPL
2: Golf V 2004 1.4 16v benzina

Mesajde taviciobanu » Vin 31-Oct-2014 10:07

Pare rau....rabdare si tutun si daca situatia se nasoleste contacteaza un avocat serios.Bafta multa!
Trust Me I’m An Engineer

paulsebastiant
pasionat

Mesajde paulsebastiant » Dum 02-Noi-2014 09:29

vor plati pana la urma. vor incerca sa traga pretul cat mai jos, dar nu trebuie sa accepti, eventual o plangere scrisa la Autoritate, dupa care ii instiintezi ca ai facut aceasta plangere. am avut situatii similare, de platit vor platii, dar incearca sa traga mult de timp in ideea in care clientul renunta sau accepta cea mai slaba despagubire.
Imagine

urzica
pasionat

Mesajde urzica » Dum 02-Noi-2014 10:15

paulsebastiant scrie:vor plati pana la urma. vor incerca sa traga pretul cat mai jos, dar nu trebuie sa accepti, eventual o plangere scrisa la Autoritate, dupa care ii instiintezi ca ai facut aceasta plangere. am avut situatii similare, de platit vor platii, dar incearca sa traga mult de timp in ideea in care clientul renunta sau accepta cea mai slaba despagubire.
Multumesc

calorifer4
pasionat

Mesajde calorifer4 » Mar 04-Noi-2014 16:43

Grija mare la ce service te trimit pentru reparatie,.. orice piesa care este trecuta pe deviz ca inlocuire obligatoriu trebuie sa fie ORIGINALA, exista lege clara care obliga acest lucru. :razz: ...nu accepta nici un fel de ''pomana" in bani... te duci si repari masina la reprezentanta cu piese originale care au garantie!!!.

AndreiABS
simpatizant

Mesajde AndreiABS » Mar 04-Noi-2014 19:32

eu am avut contact cu ei.ei mi-au zis unde vreau sa repar masina?zic:la citoren...ei:pai stiti ca nu avem contract cu ei si o sa dureze.eu:si ce daca...astept!
Am fost la citroen si le-am explicat...raspunsul lor a fost scurt si la obiect:lasa masina aici si te sunam cand e gata.Pai zic:si cu cei de la asigurari?Nu e treaba ta asta :)
Am rezolvat pb...e 1 an de atunci aprox
Bafta!

urzica
pasionat

Mesajde urzica » Mar 04-Noi-2014 19:56

calorifer4 scrie:Grija mare la ce service te trimit pentru reparatie,.. orice piesa care este trecuta pe deviz ca inlocuire obligatoriu trebuie sa fie ORIGINALA, exista lege clara care obliga acest lucru. :razz: ...nu accepta nici un fel de ''pomana" in bani... te duci si repari masina la reprezentanta cu piese originale care au garantie!!!.
La reprezentanata Citroen am fost cu masina pentru reparatii, am sa tin cont de sfaturi, insa dupa doua saptamani inca mai vor (City Insurance) note de fundamentare pentru piesele avariate. Mai mult ca probabil Citroen va comanda piese originale.

urzica
pasionat

Mesajde urzica » Mar 04-Noi-2014 19:58

AndreiABS scrie:eu am avut contact cu ei.ei mi-au zis unde vreau sa repar masina?zic:la citoren...ei:pai stiti ca nu avem contract cu ei si o sa dureze.eu:si ce daca...astept!
Am fost la citroen si le-am explicat...raspunsul lor a fost scurt si la obiect:lasa masina aici si te sunam cand e gata.Pai zic:si cu cei de la asigurari?Nu e treaba ta asta :)
Am rezolvat pb...e 1 an de atunci aprox
Bafta!
Cred ca esti un norocos, dar depinde cred si de valoarea pieselor avariate.

Înapoi la “Citroen C5 I-II”