Pocnit
Moderator: Echipa Tehnica
Pocnit
Salut baieti , de ceva vreme se aud niste zgomote gen "poc -poc" pe partea cu rezervorul. Zgomotele apar dupa ce opresc motorul dar si cateodata in mers.Am verificat si nu se aud de la toba, mai degraba de la rezervor cumva. Odata dupa ce am oprit motorul am deschis repede capacul de la rezervor si zgomotele au incetat brusc. Ma gandesc ca poate este de la pompa de benzina. Masina este un citroen C3.
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Daca ai deschis busonul de la rezervor inseamna ca masina stationa si nu avea cum sa-ti mai troncane. Ridica spatele si da cu urechea la bucsile de la amortizor. In pompa nu are ce pocani . Posibil si de la toba atinge pe undeva in caroserie sau un rulment care si-a dat duhu.
Peace on earth ... War under the blanket !
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Daca ai deschis busonul de la rezervor inseamna ca masina stationa si nu avea cum sa-ti mai troncane. Ridica spatele si da cu urechea la bucsile de la amortizor. In pompa nu are ce pocani . Posibil si de la toba atinge pe undeva in caroserie sau un rulment care si-a dat duhu.
Peace on earth ... War under the blanket !
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 1.4 HDI SX 2005
- 2: Peugeot 308 1.5 BlueHDI Allure 2020
- 3: Dacia Sandero Stepway Eco-G 2023
Poate fi de la rezervor. Am patit cu un C3 diesel care nu era al meu. S-a schimbat intr-un final rezervorul, deoarece se blocasera supapele acelea care sunt deasupra. Cand ajungeam peste jumatate din capacitate, incepea sa curga pe la partea superioara.
Si la mine am intalnit treaba asta cand fortam mai mult la alimentare.
Depinde acum ce zgomote se aud. La cele cu care am avut eu experiente se auzea ca si cum aveam o bila de popice in rezervor.
Si la mine am intalnit treaba asta cand fortam mai mult la alimentare.
Depinde acum ce zgomote se aud. La cele cu care am avut eu experiente se auzea ca si cum aveam o bila de popice in rezervor.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”