Ofer Chiptuning pentru masini Citroen fabricatie 2000-2005

Publicitate, oferte, servicii in limitele impuse de regulament.

Moderatori: Rica, Echipa Tehnica

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Lun 13-Mar-2006 16:22

Masini facute de mine nu cred ca au ajuns la tine, deci nu e cazul sa ma acuzi pe mine ce au facut alte firme. Exista multi asa zisi tuneri in RO, care fac acest tip de modificare, dar eu nu ma numar printre ei. De ce? Simplu, nu fac eu aceste modificari in mod direct. Insa am aparatura necesara scrierii softului produs de firma TCM din DE care de altfel este furnizor si pentru renumitele firme de tuning : SKN, Lotec GmbH, Projekt-opel.de, Steinmetz.de, Motec-fahrzeugtechnik.de.
Cu ajutorul internetului se pot gasi multe informatii despre aceasta firma. Firma este prezenta pe piata de chiptuning din 1991 si in ultimii 4 ani de activitate a devenit recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune firme de chiptuning motoare Diesel de pe piata germana primind diverse premii si recomandari din partea publicatiilor nemtesti auto.

Daca masinile modificate nu participa la competiti sau nu intra in uzul unei firme ex. de taxi, uzura anumitor piese este normala. Nu cred ca CITROEN beneficiaza de piese mai proaste decat Peugeot sau masinile nemtesti, pentru a se defecta asa de des.
Din punctul meu de vedere, uzura apare in momentul in care respectivul client abuzeaza de aceste modificari: mers sportiv, franari si accelaratii bruste, mersul la turatii inalte etc. Dar acesta uzura apare si la o masina normala, fara a beneficia de chiptuning, daca se merge cu ea in aceleasi conditii.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 13-Mar-2006 16:25

Am mutat acest topic la "Tuning", ceea ce trebuia sa fac mai de mult.
Nu are ce cauta la "Vanzari-cumparari".

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Lun 13-Mar-2006 16:28

MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:Pai daca e divizie sport nu cumva schimba volanta, ambreiaj fara arcuri, tubulatura albastra de inalta presiune si mmmmulte altele?

eu stiu ca pe la curse fara asa ceva nu prea ai ce cauta, dar poate siti voi mai bine decat fraierii aia de la CITROEN SPORT sau PRODRIVE.

Pai la fel cum spui si tu exista mai multe optimizari ale softului pe care si eu la pot face unui client la cerere. De exemplu:
- ecotuning - crestere de putere mica 4-5CP (insesizabila), dar castigul este prin micsorarea consumului cu aproape 1 l;
- tuning normal (certificat TUV in DE) - crestere de 20 -> 30% cu posibila scadere a consumului 0.3-0.5l la un mers normal. Nu necesita modificari ale masinii.
- race - se face la cererea clientului, nu se acorda garantie si necesita modificarile de care a spus si Mugurel. Cresterea poate ajunge la 40% si comportamentul masinii este brutal.

Ca sa nu mai deschid alt topic, ii adresez lui Mugurel o intrebare:

Crezi ca poti sa imi schimbi o volanta proasta (din fabricatie) la Peugeot, cu una sport? Cred ca stii foarte bine problema generala la motorul de 1.6HDi cu volanta. Eu vreau sa pun alta, pentru ca nu are rost sa desfac la fiecare 5000km cutia si sa schimb volanta. Ai idee de pret? Imi poti da mai multe informatii? Pot face aceasta modificare pe garantie, eu sa platesc doar diferenta de pret?

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Lun 13-Mar-2006 16:40

problema volantei la C4 este recunoscuta si se inlocuieste in garantie. Dar este vorba de niste masini intre seria sasiu xxxx si xxxx.
in afara acestor serii de sasiu nu mai este cazul
problema mea este la celelalte cine plateste?

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Lun 13-Mar-2006 17:27

Discutia avuta pe forum, s-a incheiat in mod amical in privat. :) In unele privinte are dreptate si il inteleg, avand in vedere ca este detinatorul unei concesiuni + service Citroen, sa aiba retineri in privinta unui tuning. Vin si asa destui cu probleme aparute in urma utilizarii defectuoase a masinii.
Eu cred ca aceasta discutie a fost destul de constructiva pentru membrii acestui forum.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 13-Mar-2006 17:31

Doc scrie:Discutia avuta pe forum, s-a incheiat in mod amical in privat. :) In unele privinte are dreptate si il inteleg, avand in vedere ca este detinatorul unei concesiuni + service Citroen, sa aiba retineri in privinta unui tuning. Vin si asa destui cu probleme aparute in urma utilizarii defectuoase a masinii.
Eu cred ca aceasta discutie a fost destul de constructiva pentru membrii acestui forum.

Eu o consider constructiva, dar si mai constructive ar fi si dedesubturile (continuarea discutiei din privat). ;)

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Lun 13-Mar-2006 17:35

:D stai linistit ca nu au fost dedesubturi in privat. Nu este mugurel omul care sa ascunda asa ceva. Pur si simplu am discutat cu totul altceva.

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Lun 13-Mar-2006 19:44

sa aiba retineri in privinta unui tuning. Vin si asa destui cu probleme aparute in urma utilizarii defectuoase a masinii.

Asta inseamna ca dupa un tuning numarul lor va creste?Cam asta se intelege din ce ai scris...
Sti cumva de ce producatorii nu-si vand automobilele cu un astfel de soft?

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mar 14-Mar-2006 17:12

iata un tuning facut cu simt de raspundere:
Imagine

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mar 14-Mar-2006 17:23

Sa fiu mai explicit:
1. Nu este nimic pus la intamplare, totul are ordine, nu este nimic sa aiba o lungime mai mare decat este necesara.
2. Se folosesc materiale de cea mai buna factura : fibra de carbon, elemente de inalta presiune, conducte de presiune din materiale indestructibile.
3. Totul se poate demonta in maxim 20 de minute. Un mic exemplu: conductele de frana sunt cu o cupla rapida si aerisite.
4. Nu atarna nici-un fir sau conducta, este totul prins si la locul lui.
5. De la 265 de cai se ajunge prin tuningul din imagine la 300 de CP.
6. Este WRC.

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Mie 22-Mar-2006 02:19

hai sa nu comparam totusi subaru cu PSA :oops: :oops: :oops:

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 23-Mar-2006 22:38

De ce nu? Din cate stiu, PSA e inaintea lui Subaru in clasamentul constructorilor la WRC de cativa ani buni.

cststefan

Mesajde cststefan » Vin 21-Apr-2006 22:37

nu stiu daca asta este locul potrivit,dar am si eu o intrebare la care nu mi s-a raspuns pana acum intr-un mod clar:
Care este diferenta intre motorul 1.6 hdi de 92 cp si cel de 110cp?
este cumva vorba de chip-tuning?

kata
pasionat

Mesajde kata » Sâm 22-Apr-2006 16:57

da

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Sâm 22-Apr-2006 19:14

=; cred ca diferenta intre cele doua motoare consta mai repede in 16V-ul ala din denumiri. Adica unul are 16 supape(cel de 110) unul numa 8(cel de 92).

Înapoi la “Magazine, Servicii, Firme piese-accesorii-tuning”