- DN10 (Buzău-Braşov) este impecabil ĂŽn zonele plane, şi de-a dreptul "rupt" pe dealuri; pare că pe acolo ar fi trecut camioane de 20t pline cu nisip şi pietriş şi ar fi dislocat porţiuni ĂŽntregi din drum; Dacă până acum număram gropile prin care am trecut ĂŽn ultimul an, acum am ĂŽnmulţit acel număr cu 1000 ĂŽn doar 2 zile, şi mi-e groază de ce ĂŽmi vor spune cei de la ATS la revizie ĂŽn legătură cu amortizoarele.... (la ĂŽntoarcere pe DN2 nu am sesizat la 140km/h nici un zgomot suspect ĂŽn zona roţilor, sau vreo problemă cu sistemul de direcţie, poate am avut noroc de data asta...)
- DJ102b (Vălenii de Munte - Cislău) - persoanele interesate ĂŽşi amintesc de un pod de beton rupt şi mutat cu totul câţiva metri ĂŽn aval ĂŽn februarie anul trecut ( Şofer surprins de ruperea unui pod şi interpelarea parlamentară pe acest subiect) - se pare ca interesele au fost mari şi Consiliul Judeţean a alocat banii necesari, podul a fost refăcut şi se poate circula pe el! (cu restricţie de viteză)
Observaţii personale: cum părăseşti drumul naţional intri ĂŽntr-o altă lume. Ăntâlneşti cam o maşină pe minut, de preferinţă "papuc", tractor sau "aro", oamenii se uită la C3 ca la o navă spaţială extraterestră, te conduc cu privirea până le ieşi din câmpul vizual. Am oprit ĂŽn faţa unei şcoli la o trecere de pietoni unde aşteptau câţiva copii, le-a trebuit vreo 10 secunde atât copiilor, cât şi adulţilor care ĂŽi supravegheau să ĂŽşi dea seama că am oprit special pentru ca ei să treacă strada, pur şi simplu nu le venea să creadă!