Despre pret, trebuia sa scriu de la inceput sa fie ignorat, nu face subiectul discutiei. Pentru ca nu mi-a trecut nici un moment prin gand sa dau 6000 EUR TVA inclus pe masina asta.
Ideea e ca eram/sunt in discutii cu domnii respectivi legat de un buy-back. Daca iese ce trebuie, bine, daca nu, asta e. Marele avantaj al acestei masini este TVA inclus DEDUCTIBIL si bugetul. Nu prea gasesti masini in zona de 5 6 mii EUR, cu TVA inclus deductibil. Legat de BVA pe Citroen second, cumparat de nou din Romania, am si eu unele retineri. Poate e mai ok pe Citroen second o cutie manuala, nu zic nu, dar nu zic nu nici la automata, eu acum avand in posesie o automata.
iuliu m.: Foarte tare! Stiu ca sunt povesti de ceva vreme, ca e aberatie si timbrul de mediu. Dar nu stiam ca au inceput sa se castige procesele...
E vorba acum ca trebuie impus timbrul de mediu la toate masinile la care nu s-a platit timbru de mediu, ca sa fie legal pe de-a-ntregul timbrul de mediu. Adica orice e inmatriculat inainte de 2013, adica si la alea la care s-a platit taxa inmatriculare, taxa poluare, taxa mediu sau cum s-or mai fi numit alea. De-abia astept

.
Beemer Da varianta 1 sau Da varianta 2? Sau Da in general?:)