in urma transformatii unei xsara 1 vts in masina de curse, au rezultat ceva piese de vanzare:
- consola centrala cu cotiera/ capac
- jante originale vts
- banchete spate, capace de usi si capace spate
- tot felul de plastice de la interior
- volan din piele cu comenzi pentru cd si cu airbag
- mochete
daca aveti nevoie de ceva intrebati, s-ar putea sa fie disponibil si sa fi scapat eu din vedere.
0722544672
vand cateva piese xsara vts
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
salut
volanul este 150 cu tot cu airbag... fara... nu stiu ce sa zic, pentru ca mai mult ca sigur voi ramane cu airbag-ul mult si bine pe cap.
rotile sunt de xsara vts n1 si parca sa zic ca sunt astea sin poza:
http://petrolblog.com/wp-content/upload ... pc3a9.jpeg
nu sunt chiar sigur, poate sunt modelul celalalt. o sa ma uit marti la ele abia, si iti fac poze atunci. pretul pentru ele ar fi 500 lei. arata foarte bine.
gandeste-te si tu la pret, ca trebuie sa gasim o cale de intelegere daca iti trebuie ceva.
daca te pasioneaza, volanul pot sa il aduc eu maine in bucuresti, si sa ne vedem in jur de 18 sa il vezi...
volanul este 150 cu tot cu airbag... fara... nu stiu ce sa zic, pentru ca mai mult ca sigur voi ramane cu airbag-ul mult si bine pe cap.
rotile sunt de xsara vts n1 si parca sa zic ca sunt astea sin poza:
http://petrolblog.com/wp-content/upload ... pc3a9.jpeg
nu sunt chiar sigur, poate sunt modelul celalalt. o sa ma uit marti la ele abia, si iti fac poze atunci. pretul pentru ele ar fi 500 lei. arata foarte bine.
gandeste-te si tu la pret, ca trebuie sa gasim o cale de intelegere daca iti trebuie ceva.
daca te pasioneaza, volanul pot sa il aduc eu maine in bucuresti, si sa ne vedem in jur de 18 sa il vezi...
Înapoi la “Vanzari/Cumparari/Schimburi”