1 - cand accelerez cu a 2-a spre a 3 a si trec de 2,5rpm imi face fum la fel si dintr-a 3 spre 4.Nu stiu care e motivul, ulei nu consuma.
2 - Faptul ca masina a stat mult timp oprita 3 ani in garaj, a trebuit sa-i schimb si cauciucurile(le avea inca originale michelin). dar statute si coapte.Masura si unica in certifitac este 215/55/16 93W. Cum aceasta masura care are codul de viteza 93W era fff scumpa mi-am montat aceeasi masura dar cu codul de viteza 93V. Problema nu stiu daca era deja inainte sau acum de cand am pus noile gume. In bord imi indica o viteza iar pe navigator sau gps-ul de la telefon alta, dar aceeasi (navigator si gps) Exemplu : merg cu 70km/h(asa indica in bord) pe navigator am 86km/h !! Plus de asta am verificat intr-o zi pe autostrada, la un control de viteza(autovelox) cu monitor si vezi cu ce viteza parcurgi aceeasi chestie in bord una in strada alta.Nu mi-au lipsit nici amenzile care au venit 4 pentru depasirea limitei de viteza in localitate.In realitate merg cu 15km/h mai mult fata de ceea ce imi indica in bord.Va rog sa imi spuneti o parere un sfat.
Va multumesc anticipat !