Problema receptie Radio Citroen C4

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

AUREL
just curious

radio Cd player

Mesajde AUREL » Mie 29-Mar-2006 18:05

Am un C4 SX Pack 1.6i 16V 110 CP , cumparat in martie a.c.
Radio CD-ul are codul de produs WL 68 si suporta discuri MP3.
Din punct de vedere al receptiei radio totul este bine .
CD-ul in schimb suporta discuri audio dar nu si MP3-uri . Ce se intampla ? Imi a cineva un sfat ?

Vlade
simpatizant

Mesajde Vlade » Mie 29-Mar-2006 18:19

pai normal ar trebui sa citeasca si Mp3-uri. Mai incearca eventual si cu alt cd. Eu de exemplu am wl69, dar din anumite motive(probabil acoperisul de sticla) am si Mp3.

PS: tu ai 4 blocuri de comenzi pe volan?

ceainegru
just curious

Mesajde ceainegru » Vin 31-Mar-2006 12:09

Vlade scrie:din anumite motive(probabil acoperisul de sticla) am si Mp3.

cu siguranta e acoperisul de sticla. verificata si pe forumurile franceze. daca stiam si eu de trickul asta (sau daca imi zicea tipul de la vanzari) comandam si eu pavilionul vitrat :(

se pare ca si la francezi e un subiect tabu asta la dealeri. toti care isi cumpara cu pavilion fara sa comande mp3 descopera cu surprindere cand le vine masina, "cadoul" de la citroen.

AUREL
just curious

Mesajde AUREL » Sâm 01-Apr-2006 17:02

Vlade scrie:pai normal ar trebui sa citeasca si Mp3-uri. Mai incearca eventual si cu alt cd. Eu de exemplu am wl69, dar din anumite motive(probabil acoperisul de sticla) am si Mp3.

PS: tu ai 4 blocuri de comenzi pe volan?[/

Am incercat cu mai multe CD-uri si tot nu vrea . Discul e rejectat dupa cateva secunde . Totusi , cand ascult un CD audio , actionand tasta "list" de pe radio , apare lista cu titlurile melodiilor .
Da am patru blocuri de comenzi la volan .

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mie 19-Apr-2006 11:19

si la mine se prinde guerilla infect, dar nu-i nimic... cu aceasta ocazie am sansa de a mai reasculta din cd-urile tineretii cu megadeth, ramones, green day, muzica care in general oricum nu o poti asculta cursiv la un post de radio - nici macar pirat.

daca aflati de un soft nou pentru radio/cd sa-mi dati de stire sa mi-l pun si eu. :D toate bune

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Mie 19-Apr-2006 19:37

Si la mine receptia e destul de buna. Prind aproape perfect un post de radio local care emite in bacau iar eu sint in iasi - de exemplu.

tiberian
just curious

Mesajde tiberian » Mie 19-Apr-2006 20:38

Poate să-mi spună cineva cum pot să aflu codul RADIO CD-ului instalat pe C4 coupe?

Mulţumesc

Vlade
simpatizant

Mesajde Vlade » Joi 20-Apr-2006 08:22

codul instalatiei audio pot sa ti-l spun eu . De fapt sunt doua (exceptand cele cu navigatie):
WL68
WL69

crocodilu
just curious

Mesajde crocodilu » Joi 20-Apr-2006 19:33

White Wizard scrie:
nero scrie: Nu se poate monta pe alta masina.

esti tu sigur de acest lucru? Eu mi-am montat cd-player-ul de pe coupe pe Xsara! Se poate monta pe orice masina...

el_ovy scrie:CD-ul de la C4 are fata detasabila, sau vreun sistem antifurt?

Din pacate nu are nici un sistem de antifurt si nici fata detasabila!

In manualul de utilizare spune asa:

"Aparatul de radio este codat astfel incat sa functioneze numai pe vehiculul dvs. El va fi inutilizabil pe un alt vehicul. Retineti: sistemul antifurt este automat si nu necesita nici o interventie din partea dvs"

Care e pana la urma adevarul ?

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Vin 21-Apr-2006 14:10

adevarul e ca la rusi ploaia e mai rece. daca omul zice ca l-a pus si merge...
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mie 26-Apr-2006 13:49

si in fond poate l-a tinut in congelator ! in definitiv daca se decodeaza un telefon de ce nu s-ar decoda si un receiver ?!

vreau versiunea noua de soft !!! probabil din cauza interferenteler in buc. kiss fm si guerilla se aud naspa - semanul se bruiaza din ce in ce mai tare - se aude in shimb foarte ok radio deea, europa fm si info pro - si probabil si altele dar nu prea ma omor cu poasturile de radio

tiberian
just curious

Receptie C4

Mesajde tiberian » Joi 11-Mai-2006 20:53

Si-a remediat cineva pana acum problemele de receptie la radioul C4?

Pentru a remedia aceasta anomalie intentionez sa montez un alt radio-CD (panasonic sau sony) pe care o sa-l racordex la boxele originale. Nu stiu daca este posibil sa-l racordez si la comenzile de pe volan ( volum si posturi). Pe cel original o sa-l las la locul lui si o sa-l folosesc ca si pana acum dar fara radio.
Credeti ca este posibil acest montaj, poate cineva sa-mi dea un sfat in aceasta problema?
Multumesc.

Marea intrebare este daca nu o sa am aceleasi probleme de receptie si cu radio CD cel nou.

Oz
simpatizant

Mesajde Oz » Joi 25-Mai-2006 09:27

Salut,

azi nu a mai iesit CD-ul din player.... Bineinteles ca nici nu mai canta. Acum merge doar radio-ul...

Cred ca trebuie sa ma indrept vertiginos spre service sa ma inscriu pe o list alungaaa si sa astept 100 de ani pana se gandesc ei sa aduca un cd-player...

Ma contrazice cineva? Hai spuneti-mi ca nu e adevarat.

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Joi 25-Mai-2006 09:37

pentru binele nervilor tai sper ca cd-ul din aparat sa fie unul original, altfel iti vor spune cu zambetul pe buze ca totul s-a intamplat din cauza utilizarii unui cd impropriu. nasol totusi cu problema .... sper sa o rezolvi cat mai repede si cu cat mai putini nervi.

Oz
simpatizant

Mesajde Oz » Joi 25-Mai-2006 09:41

muuaaaaaaa, sa stii ca m-am gandit si eu la asta...
asta era prima schimbare pe care vroiam sa o fac cand am vazut ca nu mai iese CD-ul din unitate... am vrut sa bag repede un cd original dar nu a mai iesit... (bineinteles ca ascultam un cd audio... facut de mine)...

Ce sa fac? Nu as vrea sa cumpar altul... e aiurea...

Înapoi la “Probleme C4”