Jante si pneuri iarna C5 III

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

silviu_79
pasionat

Mesajde silviu_79 » Mie 16-Dec-2015 13:07

Din pacate nu am poze cu ele, le am la tara.
Am o poza cu capacele in schimb.
Atat jantele cat si capacele sunt neatinse, nu au nicio zgarietura. Sunt de pe masina mea, nu din dezmembrari.
Daca esti interesat de ele si imi faci o oferta ok, fac un drum la tara si le aduc.

Imagine

solovastru
simpatizant

Mesajde solovastru » Mar 05-Ian-2016 17:55

Buna, eu am urmatoarea intrebare. Pe site-ul citroen service imi arata ca as putea sa pun janta de 17 cu urmatoarele caracteristici:
Dimensiuni: 7 J 17 CH 5-32.

Acuma ideea e ca aceasta dimensiunea e foarte greu de gasit iar ce am gasit sa fie la pret accesibil / dimensiuni asemanatoare ar fi
Janta aliaj ASW AERO 7,5 x 17 28/108 (http://www.emag.ro/janta-aliaj-asw-aero ... 96-0gtinw1)

Problema e oare se potrivesc aceste jenti pe c5-ul meu, nu de alta dar site-urile sunt pline de jenti care se potrivesc la C5 si la alte zeci de masini (dupa spusele lor), insa au dimensiuni total diferite (respecta 5x108 insa J si ET sunt mult diferite) ?

multumesc

Ionut159
pasionat
Masina: Masina cu 4 roti

Mesajde Ionut159 » Mie 06-Ian-2016 15:18

ET-ul nu e o problema in cazul de fata. Problema s-ar putea sa fie alezajul central. La Peugeot/Citroen e 65,1 mm, iar la jantele aftermarket e in general mai mare si iti vor trebui inele de centrare. In cazul in care alezajul central la ASW-urile alea e mai mic de 65,1 mm atunci nu le poti monta decat cu flanse.

solovastru
simpatizant

Mesajde solovastru » Sâm 30-Ian-2016 14:52

pana la urma au ramas acele ASW (credeti-ma pe cuvand ca e extrem de greu de gasit o janta care sa mearga din prima pe c5). Sunt montate ok pe masina cu un set de nokian wd4. Din pacate profesionalismul asa-zisilor magazine de profil vanzari anvelope lasa mult de dorit ... jantele au sosit in o saptamana dupa comanda pe emag, iar anvelopele (autobon.ro) in o saptamana dupa ce anterior de pe cauciucuridirect.ro au reusit sa ma tina in suspans aprox o luna.

glasses
pasionat
Masina: Citroen C5 III 1.6 Hdi Tourer

Mesajde glasses » Sâm 30-Ian-2016 15:50

Prezoanele de la jantele de tabla se potrivesc si la cele de aliaj sau trebuie cumparate unele mai lungi? Ce caracteristici au prezoanele pentru C5?

bogwol
pasionat
Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
2: Nissan Micra 1.2 benzina

Mesajde bogwol » Lun 01-Feb-2016 07:54

glasses scrie:Prezoanele de la jantele de tabla se potrivesc si la cele de aliaj sau trebuie cumparate unele mai lungi? Ce caracteristici au prezoanele pentru C5?

Sunt mai lungi cele pentru aliaj si au si conul capului diferit. Iti recomand sa iti iei direct de la reprezentanta: nu costa f mult si scapi de dureri de cap

Înapoi la “Citroen C5 III”