Intre timp a inceput sa curga si asta de l-am pus ultima oara. Dar am vazut la un magazin niste o-ringuri interesante, de culoare verde. Cred ca o sa incerc si cu alea.

))
Intre timp am dus masina la service, mi-au schmbat pivoti, bieletele de directie complete, burdufe, furtunele de frana fata, tirantii de la bara stabilizatoare si suportul antibasculare al motorului (ala de jos). Plus am schimbat preventiv furtunul de alimentare al pompei HP, ca imi parea cam imbatranit si rigid. Am pus tot din ala la metru, luat din Dedeman, ca a rezistat cu brio ani de zile. Doar ca de data asta l-am tras oarecum ca pe la seria 2 V6, prin fata admisiei. Arata mult mai OK asa si nu mai vine toata caldura pe el. Daca aveti probleme cu el, recomand furtunul de hidrocarburi, pe care il gasiti la metru la Bricostore, Dedeman, Hornbach si similare. Trebuie din ala de 12,5mm diametru interior, cam 1,5-2 metri (depinde pe unde aveti loc sa il trageti. Am mai inadit si doua retururi, de la disjunctor si de la distribuitor, ca sa fie treaba buna.
Mai nou a aparut o trocaneala enervanta la puntea spate, ca si cum ar sari niste nuci intr-o galeata cu capac.

)) Probabil sunt pe duca rulmentii de la bratele puntii. Asta este, mai incolo. Mai trebuie schimbata si evacuarea, ca toate cele trei tobe sunt sparte.

))) In rest, benzina si ulei.

))))