Vrea cineva sa participe ?
http://www.eurocitro2006.org/index.html
EUROCITRO 2006
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@prafuit: stii vorba aia: inainte de a intreba ce poate face asociatia pt tine, intreaba-te ce poti face tu pentru asociatie. Sper ca nu te asteptai sa te trimita asociatia pe tine acolo.
Starea la care sintem acum inseamna efortul mai multor oameni care au alocat din resursele lor (timp, bani, etc.) fara sa ceara ceva in schimb, fara sa faca comentarii de nici un fel. Acei oameni au facut si fac acele eforturi fara ca cineva sa le ceara asta si fara sa astepte sa le ridice cineva vreo statuie
Starea la care sintem acum inseamna efortul mai multor oameni care au alocat din resursele lor (timp, bani, etc.) fara sa ceara ceva in schimb, fara sa faca comentarii de nici un fel. Acei oameni au facut si fac acele eforturi fara ca cineva sa le ceara asta si fara sa astepte sa le ridice cineva vreo statuie

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Mă ĂŽntreb cât de binevenite sunt maşinile foarte noi la un astfel de eveniment - din câte am văzut din poze maşinile "de epocă" sunt ĂŽn prim plan, şi posesorii lor se ĂŽntâlnesc pentru a discuta detalii, a schimba informaţii, piese etc.
Din păcate nu cred că există printre noi cineva cu un Citroen de 20-30 de ani care să poată să facă faţă drumului până acolo, şi să se şi ĂŽntoarcă pe propriile roţi.
Din păcate nu cred că există printre noi cineva cu un Citroen de 20-30 de ani care să poată să facă faţă drumului până acolo, şi să se şi ĂŽntoarcă pe propriile roţi.
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Intr-adevar sunt cateva Cx-uri si Bx-uri care ar putea ajunge fara evenimente acolo. Problemele vor aparea de-abia cand vor incepe sa rada aia de masinile noastre
La astfel de manifestari pot participa toate modelele Citroen, indiferent de varsta. Cu toate astea, mi se pare normal ca marea majoritate a participantilor sa vina cu masini clasice.
Referitor la ce poate face Clubul. Putem incerca sa obtinem o sponsorizare pentru una sau doua masini care sa ne reprezinte la aceasta manifestare. Ar fi o buna ocazie de a lega relatii cu asociatile similare din lume.

La astfel de manifestari pot participa toate modelele Citroen, indiferent de varsta. Cu toate astea, mi se pare normal ca marea majoritate a participantilor sa vina cu masini clasice.
Referitor la ce poate face Clubul. Putem incerca sa obtinem o sponsorizare pentru una sau doua masini care sa ne reprezinte la aceasta manifestare. Ar fi o buna ocazie de a lega relatii cu asociatile similare din lume.
Ultima oară modificat Lun 03-Apr-2006 22:47 de către WLD, modificat 1 dată în total.
WLD scrie:Intr-adevar sunt cateva Cx-uri si Bx-uri care ar putea ajunge fara evenimente acolo. Problemele vor aparea de-abia cand vor incepe sa rada aia de masinile noastre![]()
Atunci, dacă intenţiile sunt serioase, să facem ĂŽn aşa fel ĂŽncât să nu apară râsete

- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
MARIAN scrie:Din păcate nu cred că există printre noi cineva cu un Citroen de 20-30 de ani care să poată să facă faţă drumului până acolo, şi să se şi ĂŽntoarcă pe propriile roţi.Ma sponsorizezi?
aceeasi intrebare o pun si eu;
nu mi-ar fi frica de drum pt ca pina atunci o sa termin masina din toate punctele de vedere dar nu cred ca mai imi ramin bani sa ma plimb cu ea prin europa; dar cine stie?
nicum scrie:@prafuit: stii vorba aia: inainte de a intreba ce poate face asociatia pt tine, intreaba-te ce poti face tu pentru asociatie. Sper ca nu te asteptai sa te trimita asociatia pe tine acolo.
Stai linistit ca nu ai inteles ;)
Înapoi la “Intalnirile altora”