Dimensiuni stergatoare parbriz/luneta

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

cristina58
simpatizant

Mesajde cristina58 » Lun 22-Feb-2016 11:29

Am nevoie sa schimb stergatoarele pentru parbriz si luneta.
Problema este ca unele pachete,indica dimensiuni diferite pentru C3,2006,diesel.
Unde as putea gasi informatii despre dimensiunile necesare?

mike.omega
simpatizant
Masina: Daewoo Nubira II 1.6 GPL
2: Citroen C4 1.6 HDI
3: Citroen C3 1.1i

Mesajde mike.omega » Lun 22-Feb-2016 12:03

Salut!

Difera dimensiunilea pentru stergatoarele de la parbriz in sensul ca cel din stanga este mai lung decat cel din dreapta. Ideal ar fi sa le masori cu ruleta inainte sa mergi in magazin :wink:

cristina58
simpatizant

Mesajde cristina58 » Lun 22-Feb-2016 12:09

Multumesc pentru raspuns.Stiu ca sunt diferite pe parbriz,dar nu le am pe cele originale.

cristig
simpatizant

Mesajde cristig » Lun 22-Feb-2016 13:31

sorin69
pasionat
Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006

Mesajde sorin69 » Lun 22-Feb-2016 13:57

Buna, iti recomand cumpararea lor de pe www.autokarma.ro, am cumparat de la ei si totul este ok, introduci datele masinii si apar toate marcile de stergatoare disponibile pentru modelul tau.
YOU"LL NEVER WALK ALONE

cristina58
simpatizant

Stergatoare C3 de la Autokarma

Mesajde cristina58 » Joi 25-Feb-2016 19:28

sorin69 scrie:Buna, iti recomand cumpararea lor de pe www.autokarma.ro, am cumparat de la ei si totul este ok, introduci datele masinii si apar toate marcile de stergatoare disponibile pentru modelul tau.

V-am ascultat si am comandat la Autokarma.
M-au anuntat telefonic,dupa ce mi-au trimis oferta pe mail,stergatoarele de 600/450 mm pentru parbriz si de 350 mm,pentru luneta urmând sa le ridic de la sediul de pe Splaiul Unirii.
Pe site era precizat ca voi putea negocia pretul insa au evitat acest lucru.
Am cerut Bosh si mi-au recomandat Valeo,pentru ca am vazut ca nu aveau Bosh.
Desi am cerut informatii in mail despre necesitatea unor piese adaptoare,pentru bratele in forma de cârlig,care ....nu stiu daca sunt sau nu cele originale,nu mi-au raspuns la intrebare.
Pretul este de 154 RON pentru toate trei(o parte din pret,este probabil TVA sau un cost suplimentar ca s-au obosit sa caute in magazin,piesele conform VIN samd)
Toata lumea imi spune ca sunt fraiera sa dau atâta pe niste stergatoare pe care le pot lua mult mai ieftin de la Real B-dul Metalurgiei,insa am vazut ca nu le gasesc pe toate cu dimensiunea necesara,in acelasi loc....iar despre calitatea lor....de unde sa am habar??
Am vazut tot felul de oferte Valeo dar nu am cum sa stiu daca alegerea Autokarma este cea mai buna,sau pur si simplu dau bani in plus aiurea.
Ce-mi puteti spune?Multumesc.

Nr. Denumire produs Producator Nr.
bucati Pret unitar
RON
CITROEN | C3 I | 02.2002 -> | 1.4 HDi | 1398 cmc | 50 KW | 8HX (DV4TD) | Hatchback

An fabricatie: 2006

Nivel calitate : + Calitate buna + Calitate foarte buna
1 Lamela stergator set 600/450 VALEO
1 127
2 Lamela stergator spate VALEO
1 29
Cost transport: 0.00
Total final comanda: 156.00

sorin69
pasionat

Mesajde sorin69 » Vin 26-Feb-2016 11:13

Repet, am fost multumit de serviciile lor, stergatoarele cumparate de mine sunt tot Valeo, cele originale erau tot Valeo, se potrivesc perfect pe bratul carlig, daca nu ma insel au si adaptoare pe care nu stiu sa le fi folosit, ma refer la cele pentru parbriz.
Pretul lor este un pic mai ridicat dar si calitatea este peste ce puteti gasi in hipermarchet, decizia va apartine.
YOU"LL NEVER WALK ALONE

cristina58
simpatizant

Mesajde cristina58 » Vin 26-Feb-2016 16:12

sorin69 scrie:Repet, am fost multumit de serviciile lor, stergatoarele cumparate de mine sunt tot Valeo, cele originale erau tot Valeo, se potrivesc perfect pe bratul carlig, daca nu ma insel au si adaptoare pe care nu stiu sa le fi folosit, ma refer la cele pentru parbriz.
Pretul lor este un pic mai ridicat dar si calitatea este peste ce puteti gasi in hipermarchet, decizia va apartine.

Multumesc,v-am ascultat sfatul si sunt multumita;le-am ridicat azi si pentru mai multa siguranta,i-am pus sa mi le monteze ei si e OK.
Daca dvs care va pricepeti cu siguranta,mai mult ca mine,afirmati ca exista o diferenta de calitate,va cred.
Dupa mine....Valeo din târg Vitan sau Valeo de la Autokarma....e acelasi lucru,pentru ca n-am habar.
Multumesc si ma bucur ca mi-ati raspuns.Weekend placut.

cristina58
simpatizant

Mesajde cristina58 » Sâm 27-Feb-2016 18:30

sorin69 scrie:Repet, am fost multumit de serviciile lor, stergatoarele cumparate de mine sunt tot Valeo, cele originale erau tot Valeo, se potrivesc perfect pe bratul carlig, daca nu ma insel au si adaptoare pe care nu stiu sa le fi folosit, ma refer la cele pentru parbriz.

I-am pus pe cei de la Autokarma sa-mi monteze stergatoarele si acasa,mi-am dat seama ca cel din dreapta,nu are spoiler.
M-am uitat pe internet la stergatoarele Valeo de acelasi tip si ambele au spoiler si tin sa precizez faptul ca am cumparat setul pentru parbriz si nu stergatoare independente......asa incât,cred ca tipul care le-a montat,si-a incasat ”atentia” dar si-a tinut gura,vazând ca nu ma pricep.
Sunt dezamagita.Am cumparat cu spoiler.....vreau cu spoiler si in plus,arata asimetric.....ca naiba.Ce-ar trebui sa fac,pentru ca n-as mai vrea sa bat drumul,pentru greseala lor,intentionata sau nu?

crysti79
pasionat
Masina: Citroen C3 1.4 HDI SX 2005
2: Peugeot 308 1.5 BlueHDI Allure 2020
3: Dacia Sandero Stepway Eco-G 2023

Mesajde crysti79 » Lun 29-Feb-2016 20:38

De multe ori, imaginile de pe net sunt cu titlu de prezentare si produsul cumparat poate diferi. Nici la mine cel din dreapta nu are spoiler si nu sunt Valeo. Probabil are rolul de a exercita o apasare suplimentara pe stergator, avand dimensiune mai mare. Celalalt este mai mic si nu are nevoie.

sorin69
pasionat

Mesajde sorin69 » Mar 01-Mar-2016 09:31

Cel din dreapta nici la mine nu are spoiler, nu este vreo problema, prima data am cumparat de la reprezentanta Citroen si erau identice cu cele cumparate de la autokarma dar mai scumpe.
Daca nu ma insel spoilerul este montat pe stergatorul mai lung pentru protejarea lui la viteze mai mari ale vantului, bineinteles cand este folosit.
YOU"LL NEVER WALK ALONE

cristina58
simpatizant

Spoiler stergatoare

Mesajde cristina58 » Mar 01-Mar-2016 21:01

Multumesc tuturor pentru raspuns.

Înapoi la “Electrica - C3”