BX cu BX se saluta =))

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

sandu2006v
pasionat

BX cu BX se saluta =))

Mesajde sandu2006v » Lun 03-Apr-2006 07:58

Ce am observat... la intalnirea BX-urilor soferii se saluta intre ei ?

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 03-Apr-2006 08:24

E intrebare sau afirmatie?
Daca e intrebare, raspunsul e nu. Cel putin in Bucuresti.

sandu2006v
pasionat

Mesajde sandu2006v » Lun 03-Apr-2006 19:39

E un fel de afirmatie :)) Rare BX-urile, iar unde se vad doua, se claxoneaza, fac semne cu farurile..Asta am patzit...

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 03-Apr-2006 20:16

e...in bucuresti nu sunt prea rare. dese au fost ocaziile sa vad la un semafor si cate 2 "colegi de suferinta" , mai mult, odata am oprit paralel cu un bx identic ca model si culoare cu al meu ( nu stiu daca era selection, dar 14RE era sigur). Cert este ca nu ne-am facut nici cu farurile, nici cu claxoanele si nici macar cu sferele. Mai mult, in blocul alaturat mai "traieste" un proprietar de bx, de data asta rosu, model neidentificat cu urmatoarele particularitati : eleron sport spate, schimbator gti, scaune recaro, mult ulei sub masina, capota matuita si rugina pe usi. Cu acesta, cand ne nimerim sa parasim parcarea in acelasi timp, nici macar nu ne privim in ochi ( el nu o face), nu stiu care este cauza, dar banuiesc ca consta in faptul ca eu "ma ridic" si plec in 30 de secunde si lui ii ia vreo 5 minute...

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Joi 06-Apr-2006 02:29

eu caut proprietara de BX cu care sa ma culc noaptea si, eventual , sa ma trezesc dimineata!
glumeam!....sau nu !
faptul ca suntem pasionati/posesori de BX sau orice alt model de citroen nu ne schimba personalitatea si nici nu ne face sa avem prea multe in comun in afara de o masina deosebita si stiva de probleme ce vin odata cu ea !
marea majoritate nu se ocupa direct de problemele propriei masini si nici nu sunt interesati de discutii cu aceasta tema.
la mine la service au venit fo 2 propietari de BX (cu diverse treburi) si sincer mi s-au parut ciufuti si nici nu puteai discuta mare lucru cu ei.
de unde ma duce gandul ca nu toti posesorii de citroen apreciaza ce au si pentru multi dintre ei nu reprezinta decat un mijloc de transport si nu avea mare importanta daca era orice alta marca cu care isi facea treaba!
alexd are dreptate in tot ce zice!
eu unul astept o noua intalnire de vreme ce sunt membru nou al clubului si am vazut poze de la intalnirile mai vechi si sunt o puzderie de modele vechi (BX, GSA....)
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Joi 06-Apr-2006 08:16

Acum vreo 2 zile am intalnit in trafic un BX 19d berlina. Am facut cu farurile, l-am prins la semafor dupa ce am depasit alte 2-3 masini. Nici o reactie. A tras la un moment dat pe dreapta si m-am uitat spre el. M-a privit cu o figura de genul " Tu ce vrei ma de la mine?". Tipul sta in cartier cu mine pe scara cu un fost coleg de-al meu. Fostul coleg imi spunea ca-l vede foarte des umbland la ea si ca are multe belele.

sandu2006v
pasionat

Mesajde sandu2006v » Joi 06-Apr-2006 09:13

Eh, se mai intampla si din astea, man Adriane... :oops: Intr-adevar a avea un BX si sa arate ca nou e ceva...Tre` sa ne simtim mandri...Bx neingrijite sunt dezastruase...Feritzi-va daca nu arata bine, ca o sa aveti o gramada de probleme..Sau nu ? Ce parere aveti ? Yo-s mandru de al meu :lol: :D

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Joi 06-Apr-2006 11:27

Si eu sunt mandru de al meu cu toate ca ar trebui si o vopsire (o veni si aia anul asta).De cand am masina asta (4 luni). colegii imi zic ca am innebunit. Tot timpul laud Citroenul si calitatile lui. Am vreo doi loganisti de care tot fac misto,dar imi vine si mie randul cand il sun pe Cristi (mecanicul) pt. a programa cate o vizita.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 06-Apr-2006 12:15

Ai BX de 4 luni?
Stai sa vezi dupa 6 ani cum e...
:D

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Joi 06-Apr-2006 12:38

Norocul meu este ca masina asta este de vreo 5-6 ani in grija lui Cristi Stan. Impreuna cu el am facut un plan de bataie (schimburi ulei, LHM, schimb de bord, montaj inchidere centralizata, revizie cilindrii hidraulici, etc). Intr-adevar, toate astea costa dar compenseaza cu placerea de a-l conduce (Bx-ul).

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 06-Apr-2006 14:17

paco, de ce nu vrei sa intelegi ca la o masina ingrijita, nu prea conteaza virsta? In cazul de fata, daca masina e in grija lui Cristi de atitia ani, nu poate fi decit imbucurator. Daca tu nu ai grija de BX-ul tau, nu inseamna ca si alti fac la fel. Spui ca ai schimbat la BX in 60.000 de km, citeva piese la articulatii, in vreme ce la un passat (masina nemteasca, deh), schimabi toate articulatiile. Cu tine asta e un never-ending story.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 06-Apr-2006 15:10

N-am schimbat doar niste piese la articulatii. Stai linistit... Daca ar fi sa vb de fiabilitate, ti-as vorbi despre un prieten care are un Volvo 340 (cred) din 1980, pe care a dat 300 de dolari si merge impecabil, n-a schimbat nimic la el in 4 ani! BX-ul e o cocota pe langa asa ceva...
:(
Glumeam cu treaba cu cele 4 luni, am si pus iconita.

Nu uita ca eu am mai avut 4 BX-uri inainte...am facut media!
Sincer, daca ar fi sa aleg acum, n-as mai alege BX, ba nici masina frantuzeasca. Un mecanic batran, simpatic, zicea ca "francezii sunt buni, dar la parfumuri, nu la masini!". Asta e, mai glumim...
Asta nu inseamna ca optiunile tuturor trebuie sa mearga in directia in care merg eu...acum. Exclus sa cred ca detin Adevarul.

sandu2006v
pasionat

Mesajde sandu2006v » Joi 06-Apr-2006 19:38

auzi, Paco ? Nu ejti prea avut cumva ? Sau ce ? Noi avem BX-uri si suntem foarte multzumiti de ele...Si daca tot zici..tu sau batranul acela..Mergeti cu parfumul...Ca la asta-s buni francezii...Adica tu injoseshti si un Peugeot Paladine ? Vezi de treaba...N-am dreptate baieti ??

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Vin 07-Apr-2006 00:26

Nu stiu cum :twisted: se intampla, dar toate subiectele sunt pline de off topic!

sandu2006v
pasionat

Mesajde sandu2006v » Vin 07-Apr-2006 09:37

In fine, am cam exagerat...Dar totusi...Dar nu trebuie comentat nimic despre Citroen pentru ca sunt masini foarte bune..Punctul meu de vedere...
Ultima oară modificat Vin 07-Apr-2006 20:30 de către sandu2006v, modificat 1 dată în total.

Înapoi la “Diverse”