Inchideri centralizate
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
Inchideri centralizate
Am o preocupare de ceva timp. As vrea sa montez inchidere centralizata pe break-ul meu. Am cautat pe net dar tot ce am gasit era kit-ul de montaj (suporti, actuatoare, etc.). Intrebarea mea este: exista inchideri centralizate comandate de o telecomanda sau asta se poate numai cu montarea si a unei alarme (si inchiderea sa fie actionata de telecomanda alarmei). Nu as vrea sa dau banii si pe o alarma. Daca stiti cumva, pe undeva .....
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Inchiderea centralizata poate sa aiba sau nu legatura cu alarma. Pot chiar sa fie amindoua, fara sa fie legate intre ele.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
ba da, exista
am vazut eu anul trecut in targul vitan inchidere centralizata cu telecomanda
setul continea modulul, 4 actuatoare si 2 telecomenzi care aveau si o cheie "oarba" care se deschide in lateral cand apesi pe un buton (de genul celor de la vw passat)
era cam 1,1 - 1,2 mil.
am vazut eu anul trecut in targul vitan inchidere centralizata cu telecomanda
setul continea modulul, 4 actuatoare si 2 telecomenzi care aveau si o cheie "oarba" care se deschide in lateral cand apesi pe un buton (de genul celor de la vw passat)
era cam 1,1 - 1,2 mil.
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu stiu exact raspunsul la intrebarea ta. La mine a fost cam asa: masina avea inchidere si cind am luat-o i-am pus alarma. Baietii aia m-au intrebat daca sa imi lege alarma de inchidere si au legat-o. Trebuie sa existe si inchideri centralizate comandate din telecomanda.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
la kit-ul clasic de inchidere cantralizata se poate monta un modul de comanda cu telecomanda vezi........ http://www.conexelectronic.ro/content/c ... CANAL.html si http://www.conexelectronic.ro/content/c ... CANAL.html totul depinde de indemanare
-
- pasionat
Eu am inteles de la un prieten care se ocupa cu asa ceva, atunci cand pui inchiderea centralizata, o comanda a actionarii o pui pe cheie si aialalta o legi pe un buton actionat din interio si/sau pe alarma. Dar poti face o chestie (cred eu), cu un montaj, care sa iti actioneze ecel de la telecomanda (cu un releu). Si voila...ai inchidere cintralizata la telecomanda fara alarma. Mai mukte detalii iti pot da saptaman viitoare cand imi pun si eu inchidere centralizata.
eu am pe opel inchiderea cu telecomanda luata de la conex electronics de pa maica domnului shi merge super bine de 4 ani!
dar costa in jur de 800.000 cu o singura telecomanda(500mii receiver-ul si 300mii telecomanda)!
in metro e o alarma la oferta la numai 1.1mil! in care iti dau si 4actuatoare si 2 telecomenzi !
asha ca.......nu merita sa iei de la conex....
dar costa in jur de 800.000 cu o singura telecomanda(500mii receiver-ul si 300mii telecomanda)!
in metro e o alarma la oferta la numai 1.1mil! in care iti dau si 4actuatoare si 2 telecomenzi !
asha ca.......nu merita sa iei de la conex....
..... frantuzoaica pretentioasa !!!
[quote="nitro_od"]eu am pe opel inchiderea cu telecomanda luata de la conex electronics de pa maica domnului shi merge super bine de 4 ani!
quote]
Telecomanda si receiverul au sistem de autentificare? Sau merge orice telecomanda la orice receiver? Ca in cazul asta ar fi chiar trist.
quote]
Telecomanda si receiverul au sistem de autentificare? Sau merge orice telecomanda la orice receiver? Ca in cazul asta ar fi chiar trist.
Fun Citroen