1. Capacul de la buson rezervor nu se blocheaza? busonul e cu cheie dar capacul ala se scoate foarte usor si se poate face nevazut

2. Am cautat prin setari dar nu gasesc nimic mai aprofundat gen: anulare pliere oglinzi sau anulare frana de mana electrica. Imi trebuie cumva diagonza daca nu le gasesc prin meniuri?
3. Masina este echipata pe fata cu Michelin Crossclimate si as vrea sa le pun pe spate iar pe fata sa iau 2 gume noi..acelasi model. Senzorii de presiune or sa dea eroare?
4. Ambreiajul e cam tare...sau poate m-am invatat cu cel de la xantia ca o mamaliga. Am citit cred ca tot aici pe forum ca se mai poate aerisi. Nici nu stiu daca e ok asa sau nu ca nu am cu ce sa compar...dar merge ok.
5.Antigelul e verde...tot pe aici citeam ca e galben sau roz. E ok asa?
6.Miscarea scaunului la punere si luare contact se poate anula?
Si ar mai fi dar deocamndata ma documentez ca masina e la inmariculare.
Momentan am completat lichidul lds. Am desfacut o roata pe spate ca in mers plescaie si bate... am gasit niste ulei pe acolo...am pus poze la sectiunea suspensie.
Trebuie sa ma mai documentez cu hartile si usb-ul din cotiera ca am vazut ca de pe tel nu reda muzica prin bt.
Masina e cu daylight dar pe certificat apare luna a 10-a 2012, 2.0, 163 cai echipare exclusive.