CITRO RacingClub :D

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 11-Apr-2006 12:10

Hai ca deja o dati in altele si se strica topicul.
Orice masina poate fi modificata si sa arate super bine(trebuie obligatoriu bun gust si bani multi, ca sa nu iasa kitchuri). Eu garantez ca un berlingo facut cum trebuie intoarce de 100 ori mai multe priviri decat o xsara, sau un c4.

http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN

Si imaginile pot continua :D

iussy
pasionat

Mesajde iussy » Mar 11-Apr-2006 14:09

Mercic de aparare, Matrixule!
Oricum, o sa planga multi la sfarsitul verii, ca pana atunci strang bani!
Am vb cu cineva ce vreau sa fac si ma duce pe la vre-o 2500 euroi!
Dar va iesi super, promit!
Se vor schimba multe, se vor adauga mlte, si totul de afara!
Keep in touch!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mar 11-Apr-2006 14:57

mah!!!! despre ce vorbiti voi aici?
iussy scrie:Daca ai sti tu cat a agatzat berlingo-ul asta....
N-ai mai fi asa convins!
Conteaza "putin" si ce e la volan, si muzica din masina, si stilul....
Iti dai seama ca daca il mai si aranjez putin....
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

x3msrk
simpatizant

Mesajde x3msrk » Mar 11-Apr-2006 18:15

Matrixu a scris :

E o idee buna, insa daca se vrea un club activ, atunci trebuie umblat mult pe la masini. Banuiesc ca xmarsk vrea ca pe la legale sa apara si acest club nu? Sau am inteles eu aiurea? Sau poate sa ramana unul pasiv, si sa se axeseze doar pe tuning, fara prea multe competitii.

@Arise ce e ilegal sa mergi la curse legale, si sa faci parte dintr-un club?Nu cred ca ideea clubului este ca sa aiba loc curse legale numai intre membrii forumului.
Stii cat de interesant ar fi sa vezi un c3 1.6 110CP cu un C4 1.6 110CP?
Se pot combina multe si sa iasa lucruri interesante si cu rezultate interesante.

dj-01-fad:
"Club Citroen vrea sa fie Forumul pasionatilor Citroen din Romania iar pasiunea pentru aceste automobile nu cred ca are vreo legatura cu ceea ce propui tu. (fara suparare dar asta este parerea mea)."

Pasiunea pentru automobile inseamna totul, de la plimbari de duminica pana la tuning si chiar curse(parerea mea ).

Ma bucur caci cel putin Matrixu a inteles, dar tre sa vina cu mielul :D x3mSRK :D

x3msrk
simpatizant

Mesajde x3msrk » Mar 11-Apr-2006 18:17

PRO :lol:

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Mar 11-Apr-2006 18:39

ok i'm in, dar de unde si pana unde stii tu ca sunt membru dbdrag racing?
in alta ordine de idei eu singurul premiu care l-am luat in domeniul auto l-am luat la Sound Qualityla Prisma unde am iesit pe locul 2 la categoria amatori cu TICO

x3msrk
simpatizant

Mesajde x3msrk » Mar 11-Apr-2006 19:20

si te-am confundat cu Ciprian care a participat cu tico si a luat locul 3 la dbDrag :)), si oricum scrie pe 4tuning la poza ta dbDrag 8) . Scuze de confuzie :oops:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 11-Apr-2006 20:34

:lol: :lol: :lol:
iussy :ia vezi incearca si cu niste scissors doors si am vazut si niste stopuri misto cu led-uri... :lol: :lol: :lol:
o sa fii uimit de cate am carat cu xsara mea pe santier:1 transport: 140 l motorina (2 x 70), 2 saci cu var, un aparat de sudura, 100 m cablu (gros si rigid, nu d-ala de priza), 3 genti mari cu boarfe, 300 l de solutie rasina epoxi si doi saci de 40 kg de filer de calcar, plus un computer in fata (noroc ca avea LCD)! asa ca nu-tzi fa griji, si xsara stie sa care...
problema este ca mi se pare aiurea sa faci tunning optic pe berlingo, care vorba ta, este un caraus patratos de marfa sau persoane.Nici nu prea cred ca ai de unde sa alegi, si ce o sa faci, o sa pui body kit de xsara si blocuri optice de c2?Apropo, vrei si eleron :?: sau spoiler cum s-o zice?
sau vrei sa te intreci? cu cine, cu fiat doblo sau cu peugeot partner?
deci am facut o glumitza cand te-am auzit cu tunning/racing pentru berlingo!sunt chiar curios ce-ar iesi :?:
ps cu alergatul mai las-o...iar fetele alea poate au zis ca este taxi :lol:
oricum, la tine incap mai multe fete :cry: , dar ce-i mult strica :wink:
poate tii cont ca totul a fost si este o gluma (tare suparacios mai esti!)
MEA CULPA : Uite ca Musketeer face piese pt tunning la berlingo! Dar nu-mi plac geamurile alea din spate cu bumbii aia...in rest e ok, poate niste jante mai masive...
si da tuning cred ca e cu un n
Cosmin
high energy music expression

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Joi 13-Apr-2006 03:20

btw ciprian a luat tot locul 2 :D
ticourile au facut legea la sunet a prisma :D

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Joi 13-Apr-2006 08:20

Orice participare la curse de strada, fie ea legala sau ilegala, cred ca atrage dupa sine si pierderea garantiei masinii.

Atata timp cat clubul "are" sau incearca sa aiba relatii amiabile cu ATS...

P.S. Nu am nimic impotriva mergerii voastre la legale sau mai stiu eu unde, dar nu sub sigla "Club Citroen".

kata
pasionat

Mesajde kata » Joi 13-Apr-2006 08:37

In cazul in care nu ati inteles despre ce e vorba, propun sa facem ca subdiviziune a CITROclub Club Citroen Romania...

alo, nici unu din membrii fondatori nu spune nimic?

... ca ideea nu e noua, si nu prea am inteles care i treaba cu pro si contra.

mai baieti, mai bine hai sa vorbim cum sa ne implicam mai mult la clubu asta, daca e nevoie sa mai cotizam cu ceva, etc etc.

PS. eu vreu o subdiviziune a Club Citroen care sa se ocupe cu efectul de sera. cine i pro, cine i contra?

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Joi 13-Apr-2006 09:13

membrii fondatori inca se mai sfatuiesc :wink:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 13-Apr-2006 09:40

Arise scrie:Orice participare la curse de strada, fie ea legala sau ilegala, cred ca atrage dupa sine si pierderea garantiei masinii.

Pierd garantia la masina ca schimb vitezele in 5000 ture??? pe o distanta de 400m??????:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:
Arise de unde le scoti frate????
Pai io cred ca e mai daunator sa merg in Bucuresti, pe Mihai Bravu, dimineata, din Berceni pana in Victoriei, decat sa ma dau pe 400m la o legala :lol:. Atat motorul cat si ambreiajul il solicit cel putin la fel per total, comparat cu un sprint pe 400m. Problema cea mai naspa e atunci cand faci drumul in fiecare dimineata.

Ce relatii amiabile are clubul cu ATS? Clubul vad ca inchide rand pe rand discutiile cu si despre ATS, n-am inteles nici pana azi de ce topicul cu ATS a fost inchis, mai ales ca se tot zicea, cum ca, ATS chiar daca nu scrie nimic, arunca cate un ochi pe acolo.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Joi 13-Apr-2006 10:14

Intr-adevar daca participi la competitii sportive si se poate dovedi asta, constructorul are dreptul sa-ti anuleze garantia. Valabil la orice marca din cate stiu eu.
Pentru cei ce nu stiau, CASCO nu este valabila pentru accidentele din timpul cursei.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Joi 13-Apr-2006 10:26

Da Matrixu, pierzi garantia in service-ul Citroen si pierzi si asigurarea!

Pierzi garantia si respectiv asigurarea daca soliciti masina la alti parametrii decat cei pentru care masina a fost proiectata. Adica, te duci la curse sau o bagi pe taxi. Asta este regim de exploatare necorespunzator.

Cred ca toti suntem mici vitezomani, nu cred ca este cineva caruia sa nu ii vina cheful sa ii dea o talpa.

O fi Citroen campionul in WRC, dar nu vad daca clubul Citroen Romania ar avea ceva de castigat daca ar trage in directia asta.

Nici eu nu sunt lamurit cum este treaba cu relatiile cu ATS-ul, nici eu nu am inteles de ce s-au inchis topicele...
Probabil pentru ca astia din club dadeau cu oua si aia de la ATS nu ripostau...

Parca te vad Matrixu cu un sticker pe care scris sus Club Citroen si jos Divizia Racing si te duci in service sa iti schimbe ambreiajul si volanta si ce oi mai avea tu. Sa vad atunci cum iti vor schimba aia pe garantie...

Înapoi la “Diverse”