Vin si eu cu broasca' in friptura, fara suparare :P, dar eu asa vad lucrurile dupa ce am probat, masina hibrida, oau super smechera, tehnologie de top, are si aia si aia cu de toate, dar de ce merge in modul Ev doar 2km...wtf is this shirt!

, masina electrica oau' este o gluma, ce electrica pana fac 5 metri sau merg cu 20kmH si daca ma dau putin la ia tot motorul diesel e baza, asta e scoate fum schimb volante egr-uri injectoare dar nu schimb in plm baterie de 9000 de euro huh?
Acum partea si mai proasta, de ce de fiecare data trebuie sa car un sfert din greutatea masinii in final degeaba?
Cati mecanici stiu sau pot repara o raie de masina la mana a2-a legata de partea electro-mecanica si electronica hybrida
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
, inevitabil toate se strica in final. Masina electrica trebuie sa fie doar electrica si atat restul sunt doar incercari cu studii de fezabilitate clar definite pentru entuziasti platitori de masina NOUA.
Luati in calcul faptul ca sunt masini destinate special pentru mediul urban multe dintre ele la sh sunt ex taxi Uber exploatate la maxim si neglijate ori de cate ori se poate entru ca sunt extrem de scumpe piesele.