CITRO RacingClub :D

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 13-Apr-2006 10:51

Arise las-o asa cum e, ca vorbesti numai aberatii.
1. Masina e folosita la parametrii ei, 5-6000 ture sunt parametrii in care masina trebuie sa mearga si merge.Consideri ca masina e exploatata in parametrii normali mergand numai cu a I a, a II a, si schimband treptele cel putin 1 data pe minut? Prefer sa ii dau 5-6000 ture pe 400m decat sa merg 5-6 km in ritmul de mai sus.
2. Daca eu ma fac maine taxi, asta sa crezi tu ca pierd garantia. A folosi o masina ca taxi e mod necorespunzator de exploatare......!!!!arise las-o ca macane rau de tot.
3. In opinia ta care ar fi regimul normal exploatare al masinii??
4. Cat despre ambreiaj si volanta si etc, s-a dovedit clar ca a fost ceva de fabricatie, altfel nu avea voie sa cedeze, si nici macar n-am fost la curse cu ea. La cate legale sunt pe an la noi in tara, 4-5 maxim, nu o sa ajungi tu sa exploatezi masina in altfel de conditii decat cele normale.
5. Te sfatuiesc sa citesti contractul de Casco la masinii tale, dupa care sa vii aici cu faze ca pierzi asigurarea si etc.

Deja degenereaza totul in altele.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Joi 13-Apr-2006 11:13

Matrixu-le de data asta te-ai cam grabit cu afirmatiile. Arise are dreptate. Pune mana si citeste capitolul EXCLUDERI din contractul CASCO.
De asemenea, masinile folosite in regim TAXI au alte conditii de garantie. Poate ca nu e normal in orice situatie, dar astea sunt conditiile impuse de producatori.

Revenind on topic:
Clubul nu va putea sustine participarea masinilor aflate in perioada de garantie la nici un fel de cursa, concurs, etc.

Ramaneti pe topic !

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 13-Apr-2006 11:19

Il am in fata, nu vorbesc aiurea. Exploatare anormala a masinii, nu inseamna sa schimbi la 5000 ture si sa alergi pe 400m. de 4-5 ori pe an.
Ca sunt idiot si intru cu masina in mare ca poate pluteste, si o fac vreo amfibie atunci da e exploatare anormala.
WLD am mult de a face cu asigurarile si stiu ce vorbesc, nu vorbesc doar de dragul de a vorbi.
Cat despre taxi in cel mai rau caz, ti se scurteaza perioada de garantie, cel putin asa era la alte marci, nicidecum nu pierzi garantia.
Totusi e un semn bun,cum ca restul masinilor ar putea fi sustinute.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 13-Apr-2006 11:23

Ideea de racing este buna, dar momentan va sfatuiesc sa dati si niste idei de fonduri pentru asa ceva!

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Joi 13-Apr-2006 11:27

Matrixu scrie:WLD am mult de a face cu asigurarile si stiu ce vorbesc, nu vorbesc doar de dragul de a vorbi.

Si eu :wink: Daca vrei iti scanez conditiile de la Allianz. Am citit conditiile de la inca 2-3 sociatati si toate aveau punctul asta.
Nu te opreste nimeni sa duci masina la turatie maxima, (nici macar nu se va strica asa usor) numai sa n-o faci in cadru organizat :evil:

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Joi 13-Apr-2006 12:24

Exact ce zice WLD.

Nu stiu ce contract ai tu Matrixu, dar la ce contract am eu si ce contracte am vazut si la altii, este un mic capitol referitor la curse si taxiuri.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 13-Apr-2006 19:55

Reveniti cu picioarele pe pamint :!: :!: :!:
Eu sint CONTRA :evil:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

iussy
pasionat

Mesajde iussy » Joi 13-Apr-2006 20:15

prafuit scrie:Ideea de racing este buna, dar momentan va sfatuiesc sa dati si niste idei de fonduri pentru asa ceva!

Idee de fonduri a fost postata de multa vreme pe forum, nu-mi mai aduc aminte unde, dar, cum a fost postata, asa a ramas....
Ca nu a dat nimeni, nici macar o replica la ea!
Eu m-am oferit sa va ajut cu fonduri, sponsorizari, etc, dar....Oferta e valabila in continuuare, poate-poate ma contacteaza cineva dintre fondatori!
Nu de altceva, dar de capul meu nu fac nimic....Si asa n-am apucat sa imi semnez adeziunea ptr club, asa ca....

Concluzie: daca vreti fonduri, sunt aici!
Ideea este CE OFERA CLUBUL CONTRA ACESTOR FONDURI/SPONSORIZARI???

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Vin 14-Apr-2006 01:57

O dai rau de tot in barci @Arise.
Arise scrie:Da Matrixu, pierzi garantia in service-ul Citroen si pierzi si asigurarea!

Pierzi garantia si respectiv asigurarea daca soliciti masina la alti parametrii decat cei pentru care masina a fost proiectata. Adica, te duci la curse sau o bagi pe taxi. Asta este regim de exploatare necorespunzator.

Sa-mi arati unde scrie ca pierzi asigurarea daca bagi masina "pe taxi" :arrow: "regim de exploatare necorespunzator" . Masina o solicit la parametrii pentru care a fost proiectata , si anume .... 0-100km/h in 10.6 s. , 5750rot/min etc. Astea sunt date tehnice / performante ale motorului de 1.6 16v date de constructor ( CITROEN ). NU am pus kit de turbo sau nu am facut alte modificari la motor ca sa-i cresc performantele ...ca sa nu se mai ofere garantie la motor. Eu d c sa nu ma bucur de aceste performante oferite de constructor :?: ...pierd garantia ca ma duc cu ea in 5000rot/min :?: Daca da , sa le limiteze la 2000rot/min ...ca sa nu fie solicitat deloc motorul si sa fie tinut in "puf". Atunci , cei care isi cumpara VTS , pt. ce si-l mai cumpara :?: Pt. un eleron , jante pe 17" si doua sigle cu "vts" ? ...sau ca sa se bucure de performantele masinii :?: D c cel care se duce la curse de 3 ori pe an este "infractor", iar cel care pleaca defiecare data primul de la semafor nu ? Toata chestia este sa stii cum sa ai grija de un motor / o masina ...chiar daca il soliciti, nu sa-ti bati joc de el.

Si in alta ordine de idei. Tie nu ti-ar fi placut sa vezi duminica la Prisma , intr-un colt , 3-5-10 Citroen-uri , aranjate sub sigla "ClubCitroen"? Mie mi-ar fi placut sa vad acest lucru ...si chiar m-am bucurat cand am vazut ca au fost totusi si doua Citroen-uri in toata multimea de BMW-uri , iar unul dintre ele arata chiar foarte bine :!: O divizie tip "racing" nu inseamna numai "liniute" , mai inseamna si saloane si evenimente si concursuri de sonorizare si prezentari in reviste .... dar in fine , voi aveti numai curse in cap. Si ca sa fiu sincer cu voi , nici VTS-ul nu ar avea sanse la "liniute" la ce motoare sunt acolo ...ca sa nu mai zic de astia cu 1.4 sau 1.6 ca nu avem ce cauta acolo ( ma refer la masinile in garantie). :lol:

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Vin 14-Apr-2006 09:28

Nu am facut diferentierea infractorilor in cei care pleaca de la semafor si cei care se duc la curse. Si nici nu o sa o fac. :twisted:

Sper ca nu te-ai referit la acel C4 cu praguri. Nu de alta dar mi s-a parut pathetica ideea de a pune simboluri/litere chinezesti pe o masina frantuzeasca.

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Vin 14-Apr-2006 10:44

ala era cel putin penibil, pragurie alea nu aveau nici o treaba cu linia masinii

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 14-Apr-2006 12:08

White Wizard scrie:O dai rau de tot in barci @Arise.
Arise scrie:Da Matrixu, pierzi garantia in service-ul Citroen si pierzi si asigurarea!

Pierzi garantia si respectiv asigurarea daca soliciti masina la alti parametrii decat cei pentru care masina a fost proiectata. Adica, te duci la curse sau o bagi pe taxi. Asta este regim de exploatare necorespunzator.

Sa-mi arati unde scrie ca pierzi asigurarea daca bagi masina "pe taxi" :arrow: "regim de exploatare necorespunzator" . Masina o solicit la parametrii pentru care a fost proiectata , si anume .... 0-100km/h in 10.6 s. , 5750rot/min etc. Astea sunt date tehnice / performante ale motorului de 1.6 16v date de constructor ( CITROEN ). NU am pus kit de turbo sau nu am facut alte modificari la motor ca sa-i cresc performantele ...ca sa nu se mai ofere garantie la motor. Eu d c sa nu ma bucur de aceste performante oferite de constructor :?: ...pierd garantia ca ma duc cu ea in 5000rot/min :?: Daca da , sa le limiteze la 2000rot/min ...ca sa nu fie solicitat deloc motorul si sa fie tinut in "puf". Atunci , cei care isi cumpara VTS , pt. ce si-l mai cumpara :?: Pt. un eleron , jante pe 17" si doua sigle cu "vts" ? ...sau ca sa se bucure de performantele masinii :?: D c cel care se duce la curse de 3 ori pe an este "infractor", iar cel care pleaca defiecare data primul de la semafor nu ? Toata chestia este sa stii cum sa ai grija de un motor / o masina ...chiar daca il soliciti, nu sa-ti bati joc de el.

Si in alta ordine de idei. Tie nu ti-ar fi placut sa vezi duminica la Prisma , intr-un colt , 3-5-10 Citroen-uri , aranjate sub sigla "ClubCitroen"? Mie mi-ar fi placut sa vad acest lucru ...si chiar m-am bucurat cand am vazut ca au fost totusi si doua Citroen-uri in toata multimea de BMW-uri , iar unul dintre ele arata chiar foarte bine :!: O divizie tip "racing" nu inseamna numai "liniute" , mai inseamna si saloane si evenimente si concursuri de sonorizare si prezentari in reviste .... dar in fine , voi aveti numai curse in cap. Si ca sa fiu sincer cu voi , nici VTS-ul nu ar avea sanse la "liniute" la ce motoare sunt acolo ...ca sa nu mai zic de astia cu 1.4 sau 1.6 ca nu avem ce cauta acolo ( ma refer la masinile in garantie). :lol:

Total de acord, si cum ziceai intr-un alt post de-al tau, unii sunt prea speriati cu garantia si asigurarea ca sa poata accepta asemenea lucruri.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 14-Apr-2006 12:10

Arise scrie:Nu am facut diferentierea infractorilor in cei care pleaca de la semafor si cei care se duc la curse. Si nici nu o sa o fac. :twisted:

Sper ca nu te-ai referit la acel C4 cu praguri. Nu de alta dar mi s-a parut pathetica ideea de a pune simboluri/litere chinezesti pe o masina frantuzeasca.

Chestie de gusturi cu simbolurile, si nu stiu ce legatura are ca masina e frantuzeasca.
In schimb pragurile.....n-aveau nici o legatura.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Sâm 15-Apr-2006 19:57

pai ce nu stiati ca citroen e tare de tot in china?
si-o fi adus omul pragurile din china impreuna cu parchetul lui nastase, ca e mai EFTIN :lol: :lol: :lol:
Cosmin
high energy music expression

Înapoi la “Diverse”