salutare dragi colegi sunt nou in acest grup desi va urmaresc de ceva vreme. am decis sa scriu in aceasta sectiune intrucat detin un C5 2.0 hdi hydractive 3 + ,an 2009 ,cutie automata, km in prezent 180.000 am masina de 1 an si ceva si am inceput s -o indragesc atat de mult incat din dorinta de a o aduce cat mai aproape de starea fabricatiei am schimbat foarte multe lucruri la ea,unele absoult necesare,altele doar ca asa am considerat..as incepe prin a spune ca toate operatiunile au fost facute de un mecanic foarte bun si pasionat de masinile din grupul PSA , care a lucrat cu mare atentie la ea intrucat a observat pretentiile mele la cele mai mici detalii.. dupa o verificare amanuntita de cand am cumparat-o , am schimbat initial distributia cu cele mai bune piese , pompa de apa cu paleti metalici, fuliile de la vibrochen si alternator,absolut tot ce tine de distributie , revizia ulei si filtre , regulator de pe pompa de inalte intrucat uneori se aprindea in bord "Depollution faulty" , a fost curatata turbina, egr-ul , montat folie , detailing interior/exterior si motor, am inlocuit absolut tot ce tine de suspensie fata/spate - brate,pivoti inferior/superior ,bielete de directie, antirului,capete de bara,cu exceptia amortizoarelor si sferele care sunt in stare excelenta , inlocuit discuri frana si placute fata/spate ATE , inlocuirea a 2 suporti motor,am efectuat recent schimbul de ulei al cutiei de viteze cu aparatul si uleiul celor de la RAVENOL ,prin care a fost inlocuit tot uleiul odata ,schimbat cauciucuri noi Bridgerstone Turanza, verificare si incarcare freon , inlocuire parbriz intrucat era prea zgariat , inlocuit stergatoare cu SWF , inlocuirea display ului monocrom care nu functiona decat cand avea chef , inclocuirea tuturor becurilor cu Philips Extreme Vision ..si cam atat imi aduc aminte

.Investitia s-a intins spre 2000 si un pic de euro insa nu regret nici o clipa faptul ca masina ma surprinde mereu placut la drum cand ies cu ea si toti cei care se urca n ea apreciaza felul in care functioneaza.Motorul functioneaza impecabil si am folosit numai Total Ineo Ecs ,desi unii ar fii spus sa incerc Motul X-clean 5w30 .poate la urmatoarea revizie. Consumul momentan este de 9% urban , 5,5 -6 % extraurban .