Sunt detinatorul unui citroen C5 III 2.0 HDI 136 Cp din 2009, iar recent am intampinat urmatoarea problema cu masina, respectiv, in timp ce mergeam cu aproximativ 60-70km/h masina a retrogradat (fiind cutie automata) in treapta a II-a iar pe bord a aparut mesajul engine overheating.
Evident am tras pe dreapta, am ridicat capota, motorul fierbea, am verificat antigelul-nivelul era ok, am luat toate sigurantele la rand (ambele box-uri motor/habitaclu)-nimic ars.
Long story short -am mers la reprezntanta Citroen-Cartec, constatat ca electoventilatorul este defect, pretul unuia nou apoximativ 1.800 ron

Intrebarea mea este, printre cei care au mai avut experiente negative cu GMV-ul, este posibil sa fie altceva (sigurante, relee, senzori, etc.) si electoventilatorul sa nu fie de vina avand in vedere ca atat cel original care a fost reconditionat cat si cel S/H nu au mers, si daca aveti vreo idee de unde pot achizitiona unul nou intr-un interval de timp rezonabil, avand in vedere ca cei de la reprezentanta efectiv au luat-o razna cu +30 zile. (oricum e ultima experinta pe care o mai am cu cei de la Cartec fiindca sunt depasiti si lipsiti de profesionalism).
Sfaturi sau alte ideii sunt binevenite.
Multumesc