Design

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

sorin.
pasionat

Design

Mesajde sorin. » Mie 19-Apr-2006 09:53

La salonul auto de la New York, C4 a obtinut premiul pt. cel mai bun design auto in 2006.

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mie 19-Apr-2006 10:14

nu era normal ?! ;)

ce-i drept mai normal era sa-l primeasca pentru anul 2005 - parerea mea. este intr-adevar o masina foarte frumoasa care m-a facut sa las masinile germane pentru una franceza. sper sa nu ma dezamageasca alegerea facuta, mai ales ca sunt fascinat de designul exterior cat si cel interior

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 19-Apr-2006 14:09

Si cred ca l-a primit pe bune. Interesant ar fi si daca s-ar acorda si premiul pentru cea mai inexpresiva masina. cred ca nemtii ar cistiga fara drept de apel :lol:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mie 19-Apr-2006 14:26

nici coreenii nu ar fi departe. noul hyundai accent mi se pare o involutie in design fata de vechiul model - ca sa-l comparam doar cu "el"

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Mie 19-Apr-2006 17:01

Pai cred si eu ca a obtinut premiu cand au designer englez...

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 19-Apr-2006 21:24

adevarul este ca merita din plin acest premiu; si mie mi se pare cea mai frumoasa si deosebita masina de pe piata (neluind in calcul C6); germanii au dupa parerea mea (si nu numai) masini cu aspect mai rece si mai din topor; in schimb masinile frantuzesti au o linie deosebita, futurista, aspect foarte pronuntat la citroen. consider ca si peugeot 407 coupe este o masina foarte frumoasa.

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Mie 19-Apr-2006 22:09

pt mine personal c4 coupe este o masina superba cu o linie sportiva si eleganta, lucru confirmat si de domnul radu teaca profesor la arhitectura.

in alta ordine de idei o alta masina superba mi se pare 407 hatchback, daca mai e si negru e deja prea mult :D

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Mie 19-Apr-2006 22:35

Am avut de ales intre C4 si Skoda! Cand m-am urcat in Skoda, parca nu ma simteam de 'acasa'... Cand m-am asezat in robotel, nu vroiam sa ma dau jos! Oricum, pe forum de Citroen nu o sa auzi de rau de niciunul :D
O masina frumoasa este si noul Leon ;) ! Dar tot de latini e facuta :P
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

mars2k
pasionat

Re: Design

Mesajde mars2k » Joi 20-Apr-2006 10:45

sorin. scrie:La salonul auto de la New York, C4 a obtinut premiul pt. cel mai bun design auto in 2006.

Am gasit si link-ul oficial: http://www.wcoty.com/vehicles/?year=2006&cat=2

Remarcabila si clasarea lui C1 1.4 HDI in top 3 la categoria "World Green Car", celelalte 2 (din top 3) fiind hibride:
http://www.wcoty.com/vehicles/?year=2006&cat=4

Later edit:
Desi e cam dubios ca ceilalti doi gemeni (respectiv Peugeot 107 si Toyota Aygo) apar jos de tot in lista - si doar cu motorizarea pe benzina... :?
In sfarsit, depart. de marketing al ATS ar putea face abstractie de acest amanunt. :twisted:

emilpaun
simpatizant

Mesajde emilpaun » Joi 20-Apr-2006 12:02

La salonul auto de la New York, C4 a obtinut premiul pt. cel mai bun design auto in 2006.

Probabil ca sunt subiectiv, dar sunt de parere ca a fost acordat pe merit :)

Adrian scrie:O masina frumoasa este si noul Leon ;) ! Dar tot de latini e facuta :P

E frumoasa intr-adevar, dar numai pe dinafara. Inauntru mie personal nu mi-a placut deloc. :)
La mine batalia s-a dat intre Leonul nou si C4 :) La SIAB m-am urcat pe rand in amandoua, de cateva ori. Si ai dreptate, eu m-am simtit foarte... "acasa" in C4.

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Joi 20-Apr-2006 12:27

Eu am avut de ales intre VW golf 5 opel astra si noul seat si am plecat cu C4...Prefer avion decat masina daca ma intelegeti :) .Si by the way sa le spuna cineva la forumistii cu opel astra ,care subclaseaza total c4, vreo doua. (au rubrica de genu opel astra vs C4 vs ford focus si in care se lauda ce achizitie stralucita au facut ei si ce proasta e c4 si mai dau si sfaturi la necunoscatori...vorba aia ce cauta comparatii de genu asta pe un forumul dedicat unei singure marci..daca ei au ar trebui sa avem si noi asa ceva macar sa se simta si ei prost asa cum ne simtim noi cand le citim comentariile)

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Joi 20-Apr-2006 16:11

sa va spun sincer si mi-e mi-a facut cu ochiul noul astra coupe cu 1.7 cdti si la nivel de echipare si chiar si costuri etc. am fost la showroom unde radeam ca un idiot ca aceste masini sunt in interior ca papusile maruska - identice - de la mai mic la mai mare, astfel ca opel signum este in interior doar un opel corsa mai mare. ciudata senzatie. cu toate astea noul astra nu este o alegere chiar naspa - mai ales ca in gama super sport au niste modele - cei drept scumpe dar foarte bine facute.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 21-Apr-2006 00:09

steve:deh, lasa-i pe opelisti in cercurile lor inalte, calare pe supermasini... :lol: ca poate nu stiu in primul rand ce-i asteapta la ei in service (si preturi si servicii)...eu la fel am avut de ales intre astra classic (de anvers insa, nu de polonia), seat ibiza si c3 :twisted: si am ales xsara ca era super oferta :D
si cand ma gandesc ca initial am fost in titulescu ca sa vizitez showroom-ul kia nu citroen :oops: ce mai, a fost love at first sight...ca sa nu va mai spun ca tata a facut drive-test-ul in locul meu, ca eram plecat din bucale in timpul programarii: "cum a fost la drive?cum e masina? pai are volan si roti, cam tare servo, in schimb e destul de sprintena" si gata!, am luat-o :lol:
Cosmin
high energy music expression

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Vin 21-Apr-2006 01:05

stevey scrie:(au rubrica de genu opel astra vs C4 vs ford focus si in care se lauda ce achizitie stralucita au facut ei si ce proasta e c4 si mai dau si sfaturi la necunoscatori...vorba aia ce cauta comparatii de genu asta pe un forumul dedicat unei singure marci..daca ei au ar trebui sa avem si noi asa ceva macar sa se simta si ei prost asa cum ne simtim noi cand le citim comentariile)

:lol: :lol: :lol: ... Cand o sa ajunga opel sa aibe macar 30% din faima si istoria Citroen-ului ... si sa faca masini si nu carutze ... atunci ar putea sa dea "sfaturi". Pana atuncea, mai au de invatzat multe :!:

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Vin 21-Apr-2006 01:12

un amic de'al meu are astra gtc; masina noua, merge bine dar cam carutza si discomfort total; dupa numai 2 luni s-a rupt scaunul pasagerului :D; deh... opel - idei noi, masini mai bune :twisted:

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”