Ca si un secod topic, mi s-au furat capacele de la spalatoarele de faruri (se mai practica pe la noi) , am fost la reprezentanta sa le cumpar, dar nu se mai fabrica…daca are cineva de vanzare platesc cat trebuie.
Va multumesc!
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
dj01fad scrie:salut.
ca sa scapi de problema rotilor inclinate pe spate trebuie sa inlocuiesti rulmentii de la brate. da, se inclina si se duc in interior in partea de sus. la un moment dat pot sa frece in caroserie...
capace de spalatoare faruri e posibil sa am eu 2 noi, le cumparasem pentru mine dar am gasit o bara cu tot cu spalatoare in final... asi nici nu mai stiu daca au ramas in plus cele noi sau ceelalte... nu stiu cat am dat pe ele... dar o sa ma interesez.
dj01fad scrie:capacele sunt la fel. cand sunt statice au niste picioruse care se infig in bara. daca le montezi pe stropitori tai piciorusele alea si gata...
ma uit astazi sa vad daca le gasesc. 100 ambele?
dj01fad scrie:salut
am gasit capacele. ai xenon sau trebuie lipite de bara?
legat de punte... la masina asta nu se intampla nimic la punte, doar schimbi setul de reparatie de la brat sau bratul daca cumva s-a zapacit zona unde vine simeringul rulmentului (gaura marita se produce pe brat, pe punte nu se intampla nimic). nu te mai duce la reprezentanta, ei de regula dau solutii d'astea scumpe. daca trebuie inlocuit bratul am eu, am si punte, dar.... nu am auzit pana acum sa se strambe puntea.
voiosu scrie:In cel mai rău caz rulmenții conici se sparg , dar dar locașul din punte nu se uzează
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori