Pai tu vrei sa zici ca in 14250 euro ai tot ce are omul ala mai sus??? permite-mi sa ma indoiesc...la 14250 euro ai ESP, ABS , clima bizonala si Cd-player....aa, si volan cu butuc fix. E o mica diferenta, parerea mea...
Omul are masina de vreun an deja cred, da, pretul include o reducere care a existat in permanenta la Opel...
Problemute la C4...
Moderator: Echipa Tehnica
Uite ca acum vad mai bine: www.opel.ro
1. OPel Astra GTC Enjoy 12.688 CIP, 1.6 105 cai
2. Proiectoare 130e
3. Cotiera 30e
4. Scaune Sport 672e (gen C4, am zis Optiuni de C4, nu mai mult)
5. Comenzi volan 34e
6. Computer 105e
7. ESP - Pt discuri, nu pt alceva 382e
8. Airbag cortina ( C4 are PAchet viata la bord) 252e
9. Jante pe 16 - 403e
10. Bandouri de protectie negre (c4 are) 17e - tiganie este deja asta...
11. Vopsea metalizata - nu scrie .. pun eu 200e (minim)
TOTAL: mare GTC - 14.913 ... Si sa nu zici ca sunt tigan, scoatem scaunele sport, cu toate ca nu mai e oK! 14.241e
14.241CIP, 17.089DD Toate datele sunt de pe www.opel.ro ..
Sa zic cat a fost VTR-ul meu? 14.250DDP cu tot cu vopsea met!
Sa zicem ca Opel ofera 1250DDP discount... Ok, atunci e 15.839!
Diferenta de pret: 1589 euro in favoare C4!
Later edit: nu are clima bi-zona Gtc-ul asta. Pilot automat o avea? Limitator de viteza? Stergatorul de luneta e optiune la Opel?
... Mai conteaza?

1. OPel Astra GTC Enjoy 12.688 CIP, 1.6 105 cai
2. Proiectoare 130e
3. Cotiera 30e
4. Scaune Sport 672e (gen C4, am zis Optiuni de C4, nu mai mult)
5. Comenzi volan 34e
6. Computer 105e
7. ESP - Pt discuri, nu pt alceva 382e
8. Airbag cortina ( C4 are PAchet viata la bord) 252e
9. Jante pe 16 - 403e
10. Bandouri de protectie negre (c4 are) 17e - tiganie este deja asta...

11. Vopsea metalizata - nu scrie .. pun eu 200e (minim)
TOTAL: mare GTC - 14.913 ... Si sa nu zici ca sunt tigan, scoatem scaunele sport, cu toate ca nu mai e oK! 14.241e
14.241CIP, 17.089DD Toate datele sunt de pe www.opel.ro ..
Sa zic cat a fost VTR-ul meu? 14.250DDP cu tot cu vopsea met!
Sa zicem ca Opel ofera 1250DDP discount... Ok, atunci e 15.839!
Diferenta de pret: 1589 euro in favoare C4!
Later edit: nu are clima bi-zona Gtc-ul asta. Pilot automat o avea? Limitator de viteza? Stergatorul de luneta e optiune la Opel?

Ultima oară modificat Lun 24-Apr-2006 23:22 de către Adrian, modificat de 2 ori în total.
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
arp scrie:Pai tu vrei sa zici ca in 14250 euro ai tot ce are omul ala mai sus???
Ma faci sa imi pierd cumpatul! Eu vreau OPEL ASTRA GTC la banii pe care am luat eu C4, dar aceleasi optiuni, in ideea ca imi placea mai mult Astra, dar nu aveam decat 14.250DDP!
Concluzia mea a fost ca nu se poate... Concluzia ta a fost ca daca aveam niste bani in plus, C4 nu avea optiunile care le avea GTC... E ca si cum ai zice: Aston Martin a lui James Bond avea lansator de racheta! C4 nu are... eu vroiam un Aston Martin care face ce face un C4! Adica sa aiba: jante, proiectoare, discuri pe spate, si motor de 110cai ( ma rog, 105, la Opel) si ce mai stii tu de la C4!
Am obosit, Noapte buna!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Adrian scrie:arp scrie:Eu vreau OPEL ASTRA GTC la banii pe care am luat eu C4, dar aceleasi optiuni, in ideea ca imi placea mai mult Astra, dar nu aveam decat 14.250DDP!
Concluzia mea a fost ca nu se poate... Concluzia ta a fost ca daca aveam niste bani in plus, C4 nu avea optiunile care le avea GTC... E ca si cum ai zice: Aston Martin a lui James Bond avea lansator de racheta! C4 nu are...
Nu, nu se poate. Inainte de a-mi lua C4 am studiat toate ofertele posibile. Pretul mai mare a lui astra nu se merita: are dotari (mult) mai slabe in aceiasi bani, varianta pe benzina de 90 si 105CP (eu ma uitam la benzina 1.6i) are tamburi pe spate (alo, vreau masina, nu cazan 1300!!), performante mai slabe. Fiabilitatea si calitatea sint tot cam pe acolo daca nu chiar mai jos putin decit la C4, iar designul NU este al lui C4. La dimensiuni Astra sta putin mai bine la portbagaj, dar 20 de litri la portbagaj nu inseamna mai nimic (mie mi-e suficient asta de la C4).
Si poate la versiuni viitoare ale lui C4 astia de la citroen sper sa ofere si motorizari mai super sport, ca sa nu ma mai tenteze sa deschid pagina celor de la VW si sa ma uit la golf gti sau r32.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Ma bag si eu in discutie: din punctul meu de vedere o masina care in anul de gratie 2006 nu are discuri all around, automat iese din discutie. De ce? Pai daca Citroen oferea echiparea asta standard pina si la Axel, acum peste 20 de ani, mi se pare total aiurea ca pe o masina de clasa C4, Astra, etc. discurile pe spate sa fie optionale
Daca o sa va uitati pe lista de optionale la skoda o sa va plictisiti, are vreo 3-4 pagini...
Dincolo de design, care e o chestie de gust, ce imi place la Citroen e ca ofera standard ceea ce la altii e optional, eventual in bani mai putini. Culmea e atinsa la C6, unde sint doar 3 optionale (pachet VIP, vopsea metalizata si trapa).

Dincolo de design, care e o chestie de gust, ce imi place la Citroen e ca ofera standard ceea ce la altii e optional, eventual in bani mai putini. Culmea e atinsa la C6, unde sint doar 3 optionale (pachet VIP, vopsea metalizata si trapa).
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
stevey scrie:Eu am o mica problema.Cam de o luna imi scartaie franele.Parca e la dacie.E normal asa ceva???
Mie au inceput sa-mi scirtiie dupa primii 500km. Dar nu ma deranjeaza deloc, pentru ca nu scirtiile tare. Insa a aparut si la mine zgomotul la frinare cind dau cu spatele (prima data ieri, cind aveam 2022km). Nu am observat daca apare tot timpul sau daca apare doar cind apas foarte usor frina la datul cu spatele, acum 10 minute am fost nevoit pentru a doua oara sa frinez cind da cu spatele si s-a auzit iar.
Cred ca o sa fac urit in service la reviziia de la 2500 (o am saptamina viitoare). Taz din Tasmania ma fac, nu alta!

Deci, daca folosesti configuratorul de pe Opel.ro o sa iesi cu pretul in balarii, sunt multe optiuni care se suprapun pentru ca sunt incluse in pachete...uita-te la ce ti-am aratat eu acolo...si o sa vezi ca lucrurile stau cu totul altfel...
Oricum, vad ca sunteti putin hipnotizati de marketingul de la Citroen, pacat, devine si forumul asta unul de talibani...
Oricum, vad ca sunteti putin hipnotizati de marketingul de la Citroen, pacat, devine si forumul asta unul de talibani...
arp scrie:Deci, daca folosesti configuratorul de pe Opel.ro o sa iesi cu pretul in balarii, sunt multe optiuni care se suprapun pentru ca sunt incluse in pachete...uita-te la ce ti-am aratat eu acolo...si o sa vezi ca lucrurile stau cu totul altfel...
prietene eu nu stiu ce cauti tu pe forumul asta! cred ca ai gresit adresa, aici este forum Citroen nu opel. nu stiu ce este cu poza din profilul tau, cred ca este doar o pura intamplare ca ai Citroen.
pari un tip complexat: ti-ai dorit din copilarie un opel si ai dat peste o masina Citroen si acum intri pe forum sa-ti demonstrezi tie ca totusi opel este mai bun......incearca sa te muti pe alt forum (opel.ro)...parerea mea

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@paco: iar ai tu ceva de spus contra
cumva crezi ca pentru masinile din aceeasi clasa cu C6 iti ajung banii de tigari
sau aia de BX 
"Filosofia" mea e valabila in continuare...

"Filosofia" mea e valabila in continuare...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- Pro Motor Rm.Valcea
mituc scrie:Adrian scrie:arp scrie:Eu vreau OPEL ASTRA GTC la banii pe care am luat eu C4, dar aceleasi optiuni, in ideea ca imi placea mai mult Astra, dar nu aveam decat 14.250DDP!
Concluzia mea a fost ca nu se poate... Concluzia ta a fost ca daca aveam niste bani in plus, C4 nu avea optiunile care le avea GTC... E ca si cum ai zice: Aston Martin a lui James Bond avea lansator de racheta! C4 nu are...
Nu, nu se poate. Inainte de a-mi lua C4 am studiat toate ofertele posibile. Pretul mai mare a lui astra nu se merita: are dotari (mult) mai slabe in aceiasi bani, varianta pe benzina de 90 si 105CP (eu ma uitam la benzina 1.6i) are tamburi pe spate (alo, vreau masina, nu cazan 1300!!), performante mai slabe. Fiabilitatea si calitatea sint tot cam pe acolo daca nu chiar mai jos putin decit la C4, iar designul NU este al lui C4. La dimensiuni Astra sta putin mai bine la portbagaj, dar 20 de litri la portbagaj nu inseamna mai nimic (mie mi-e suficient asta de la C4).
Si poate la versiuni viitoare ale lui C4 astia de la citroen sper sa ofere si motorizari mai super sport, ca sa nu ma mai tenteze sa deschid pagina celor de la VW si sa ma uit la golf gti sau r32.
O xsara WRC? ce parere ai?
300 Cp, tractiune integrala, 2 locuri, tripla campioana, consum 40%, good looking!

glumeam... Dar sa stii ca Citroen se pricepe sa faca masini tari!
Pana la urma stiti care e 'problemuta' C4? E ca si in cazul Logan... Masina asta incepe sa deranjeze, incepe sa prinda la cumparatori si restul nu stie ce sa mai faca sa recupereze deficitul de clientela!
Eu daca as fi director la VW, mi-as baga unghia in gat sa vad ca C4 se vinde in defavoarea lui Golf! NU conteaza ca sunt 2 unitati sau 2000... Ideea este ca eu pierd bani!
Revenind un pic la Opel... Mie sincer imi place enorm GTC! Probabil daca era mai ieftina o luam.. Daca era mai ieftina... Se poate spune pe bune ca mi-am luat ce mi-am permis, dar asta nu inseamna ca daca C4 e mai ieftina e si mai proasta! Cum nu se poate generaliza comportamentul unei masini: domne' e proaste...! Se fac studii, statistici, ca daia mai papa unii niste lapte! Si cand se vine cu foaia si se zice: uite, posesorii de C4 au venit de 3.5 ori in medie pt defecte aparute in garantie! Atunci zici cu mana pe inima: e varza masina!
PS: Eu la o Solenza de 20.000km si 2 ai vechime nu am schimbat absolut nimic si masina mergea ca in prima zi, spre surprinderea tuturor...
Si eu aici inchid Off-topicul!
Eu daca as fi director la VW, mi-as baga unghia in gat sa vad ca C4 se vinde in defavoarea lui Golf! NU conteaza ca sunt 2 unitati sau 2000... Ideea este ca eu pierd bani!
Revenind un pic la Opel... Mie sincer imi place enorm GTC! Probabil daca era mai ieftina o luam.. Daca era mai ieftina... Se poate spune pe bune ca mi-am luat ce mi-am permis, dar asta nu inseamna ca daca C4 e mai ieftina e si mai proasta! Cum nu se poate generaliza comportamentul unei masini: domne' e proaste...! Se fac studii, statistici, ca daia mai papa unii niste lapte! Si cand se vine cu foaia si se zice: uite, posesorii de C4 au venit de 3.5 ori in medie pt defecte aparute in garantie! Atunci zici cu mana pe inima: e varza masina!
PS: Eu la o Solenza de 20.000km si 2 ai vechime nu am schimbat absolut nimic si masina mergea ca in prima zi, spre surprinderea tuturor...
Si eu aici inchid Off-topicul!
danalarm scrie:
prietene eu nu stiu ce cauti tu pe forumul asta! cred ca ai gresit adresa, aici este forum Citroen nu opel. nu stiu ce este cu poza din profilul tau, cred ca este doar o pura intamplare ca ai Citroen.
pari un tip complexat: ti-ai dorit din copilarie un opel si ai dat peste o masina Citroen si acum intri pe forum sa-ti demonstrezi tie ca totusi opel este mai bun......incearca sa te muti pe alt forum (opel.ro)...parerea mea
Prietene, esti gogoman, ma scuzi. Sunt extrem de complexat ca nu mi-am permis Citroen C4 si mi-am luat Astra GTC..Ti-ar mai trebui putin creier si mult bun simt...