computer de bord
Moderator: Echipa Tehnica
computer de bord
in primul rand vreau sa va salut pe toti.Sunt oarecum proaspatul posesor a unui c4 coupe(il am de 2 luni),varianta de echipare X,benzinarul de 1.4....cam micutz dar cum nu mi l-am luat din banii mei...ma declar satisfacut.Am si eu o intrebare...exista o comanda prin care sa resetez computerul de bord ,optiunea unde imi arata consumul mediu...adica daca plec de pe loc sa il dau la 0 si sa-mi arate consumul din mom in care am plecat...am cautat p-acolo optiuni dar nu am gasit...
-
- pasionat
ar trebui sa existe; la xsara, ca sa resetezi datele computerului legate de consum/autonomie etc tii apasat >3 (hai 5) s butonul terminal (ala din capat
) de la satelitul cu comenzi stergator/spalator/computer; are simbol ceva de genul <<
daca la c4 este alt sistem, cauta in manual la sectiunea computer de bord - aducerea la zero; bafta!

daca la c4 este alt sistem, cauta in manual la sectiunea computer de bord - aducerea la zero; bafta!
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
vezi ca mai e un topic unde inveti ca oglizile sunt pliabile - doua lucruri *ca si cel cu consumul) care nu sunt scrise in manual !
de partea cu consumul eu am intrebat vanzatorul - pentru a afla cum se face. el mi-a spus ca doar cand ceasul computerului indica nr. de km si nu altceva se poate face resetaraea prin apasare lunga si nu in alt meniu de informatii. oare m-a pacalit ?!
de partea cu consumul eu am intrebat vanzatorul - pentru a afla cum se face. el mi-a spus ca doar cand ceasul computerului indica nr. de km si nu altceva se poate face resetaraea prin apasare lunga si nu in alt meniu de informatii. oare m-a pacalit ?!
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”