Am un Citroen Xsara 2001 si as dori sa achizitionez o bara antiruliu fata si ornamantul pentru grila fata (un traznit mi-a furat partea superioara a siglei cromate).
Astept sugestii din partea voastra (poate stie cineva de unde sa cumpar sau chiar are de vanzare)
Alin
Cine poate sa ma ajute???
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Chiar ma intreb ce dracu fac astia cu sigla de la Citroen. Cu aia de la Mercedes stiu ca si-o puneau de git, dar cu asta
Cu bara poti sa incerci pe la dezmembrari, dar cam slabe sperante...

Cu bara poti sa incerci pe la dezmembrari, dar cam slabe sperante...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Am o veste proasta pt. tine: pentru amarata aia de sigla, tre' sa iei toata masca fata, care e vreo 3,5 mil. + vopsitul marginii in culoarea masinii. Stiu ca esti frustat, si eu am fost, dar m-am consolat cu ideea si merg cu masina asa, stirba. Poate in viitor ma gandesc la o masca sport, cu plasa (si cu 220V in ea, eventual
).

eheeei, adytzu ai dat comanda tocmai la ploiesti dupa shevron?
voi alarme nu aveti pe masini?sau stati la etajul 9
cu piese de xsara slabe sanse la dezmembrari, in schimb poti incerca pe comanda la magazine de piese (aveau toate prostiile), dar intai afla si un pret la ATS, cu care sa compari...iar la shevron, cred ca tre sa ne facem matriterie
unde faci reviziile? (daca ai legaturi pe la ats poti intreba si pe acolo de piese, trebuie doar sa stii pe cine sa intrebi)...

voi alarme nu aveti pe masini?sau stati la etajul 9

cu piese de xsara slabe sanse la dezmembrari, in schimb poti incerca pe comanda la magazine de piese (aveau toate prostiile), dar intai afla si un pret la ATS, cu care sa compari...iar la shevron, cred ca tre sa ne facem matriterie

unde faci reviziile? (daca ai legaturi pe la ats poti intreba si pe acolo de piese, trebuie doar sa stii pe cine sa intrebi)...
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
-
- pasionat
adytzu scrie:Am o veste proasta pt. tine: pentru amarata aia de sigla, tre' sa iei toata masca fata, care e vreo 3,5 mil. + vopsitul marginii in culoarea masinii. Stiu ca esti frustat, si eu am fost, dar m-am consolat cu ideea si merg cu masina asa, stirba. Poate in viitor ma gandesc la o masca sport, cu plasa (si cu 220V in ea, eventual).
si sa nu crezi ca vopsitul la culoarea caroseriei e floare la ureche.

eu mi-am schimbat manerul (ansamblul) la portiera dreapta spate (se rupsese) si cand mi-au spus cat costa vopsitoria la 'bleu grand pavois' (ca daca stiam luam alb casablanca gata matuit

-
- pasionat
am schimbat de curand spoilerul si grila din fata pentru ca am avut un accident si pot sa-ti spun ca grila costa undeva in jur la 6 mil dar a venit destul de greu ... in vreo 3 saptamani... poate mi s-a intamplat doar mie sa-mi intarzie atat... oricum bafta... oricum pentru genul asta de reparatii recomand cu caldura CASCO
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”