Sa ne salutam pe strada!
Moderator: Echipa Tehnica
marius craus scrie:regedit scrie:pe E85 pe la ramnicu sarat salutat cu manutza si claxoane cu un c4 berlina - plina cu niste oameni foarte voiosi - eu eram ala.. impreuna cu familionul
sa traiesti marius ... am vazut parca ca tot cu numere rosii deci nu prea terminasei rodajul. la mine familionul de generatia a doua a venit a doua zi cu loganul de rigoare ! deh - din avantajele batranetii - zile mai multe de petrecere.
probabil ca te-au citit tipele ca ai "doar" motorul de 1.4 - desi o chestie fremoasa la citroen - acest lucru nu scrie pe nicaieri.
eu am trecut la saluturi mult mai discrete - azi dimineatza pe dn1 cu coupe gri sobolan statea din fata mea la stop la baneasa iar eu la cel pentru selgros. dupa ce ne-am admirat putintel masinile, am ridicat amandoi din sparncene - mult mai elegant si mai elevat - dupa care amandoi am plecat fericiti ca se facuse verde.
eu am trecut la saluturi mult mai discrete - azi dimineatza pe dn1 cu coupe gri sobolan statea din fata mea la stop la baneasa iar eu la cel pentru selgros. dupa ce ne-am admirat putintel masinile, am ridicat amandoi din sparncene - mult mai elegant si mai elevat - dupa care amandoi am plecat fericiti ca se facuse verde.
paco scrie:Cine a zis ca nu suntem evropeni?
Animalele in gestiunea carora sint soselele pe care rulam noi bucurosi, ne salutam si ne respectam, dar ne rupem si suspensiile, masinile si chiar si bagajele.
P.S.: Cimpulung-Bistrita e de tot cktul! Am facut aproximativ 140km in aproximativ 4 ore si jumate! Si am luat si o groapa pe frina, ca nu am fost atent!
-
COSTIN MUNTEANU
- pasionat
cum facem sa stiu si eu cand ma intalnesc (poate vara sau cand mai ajung prin Bucuresti) cu cineva de pe forum/din club?
din pacate la ultimele 2 intalniri mi-a fost practic imposibil sa ajung (ultima a fost prea din scurt ..).
masina mea e bleu grand pavois si am numarul B5846 (atentie, mai avem una la firma B5847 aceeasi culoare. o conduce o colega. ea ajunge mai des prin Bucuresti. nu o speriati...
)
din pacate la ultimele 2 intalniri mi-a fost practic imposibil sa ajung (ultima a fost prea din scurt ..).
masina mea e bleu grand pavois si am numarul B5846 (atentie, mai avem una la firma B5847 aceeasi culoare. o conduce o colega. ea ajunge mai des prin Bucuresti. nu o speriati...
Este un C4 Coupe mustar pe Str. Margeanului, colt cu Buzoieni, cu o pantera neagra pe spate si suport de portbagaj deasupra!
Este a sefului magazinului de piese auto si echipamente de vis-a-vis de statia de masina!
Am intrat acolo special sa intreb de suportul ala pt portbagaj la C4 coupe (arata bestial) ... Costa 360 lei si cred eu ca se merita! Se poate monta si suport de biciclete
Cu ocazia asta il salut pe sefu!
PS: zicea cineva mai la inceputul topicului de un Coupe mustar cu o puma/baghera neagra lipita pe spate! Asta era!
Este a sefului magazinului de piese auto si echipamente de vis-a-vis de statia de masina!
Am intrat acolo special sa intreb de suportul ala pt portbagaj la C4 coupe (arata bestial) ... Costa 360 lei si cred eu ca se merita! Se poate monta si suport de biciclete
Cu ocazia asta il salut pe sefu!
PS: zicea cineva mai la inceputul topicului de un Coupe mustar cu o puma/baghera neagra lipita pe spate! Asta era!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]