in ce consta prima revizie(aia dintre 1500-2500)?
Moderator: Echipa Tehnica
in ce consta prima revizie(aia dintre 1500-2500)?
poate cineva sa-mi dea niste detalii?(cat ma costa)
-
- Pro Motor Rm.Valcea
Eu am deja 2600km si m-au programat la revizie abia pe 10 mai ! Le-am zis ca fac inca 500-700km pana atunci si ca daca nu ma inteleg sa ma programeze mai repede! Au zis sa nu depasesc prea mult...
Asta e, trebuia sa ma programez de cand mi-am luat masina, ca daca dureaza 2 saptamani pe lista....Cam aiurea pt o verificare de 30 min!
Asta e, trebuia sa ma programez de cand mi-am luat masina, ca daca dureaza 2 saptamani pe lista....Cam aiurea pt o verificare de 30 min!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
interesante informatii. eu am maisna de fo 2 saptamani, am facut 1200km. sa inteleg ca ar trebui deja sa sun pentru programare ?! 
apropo ?! dupa controlul asta de la 1500-2500 urmatoarea revizie cand e ?! in cartea de garantie e o schema complicata ca ai putea si la 15000 si la 20000 in functie de cum o exploatezi dar musai la 15000 sa mergi sa schimbe nu stiu ce ?! cineva mai batran in ale c4 poate ne explica si noua. multzam

apropo ?! dupa controlul asta de la 1500-2500 urmatoarea revizie cand e ?! in cartea de garantie e o schema complicata ca ai putea si la 15000 si la 20000 in functie de cum o exploatezi dar musai la 15000 sa mergi sa schimbe nu stiu ce ?! cineva mai batran in ale c4 poate ne explica si noua. multzam
regedit scrie:interesante informatii. eu am maisna de fo 2 saptamani, am facut 1200km. sa inteleg ca ar trebui deja sa sun pentru programare ?!
DAAAA!!!!
Eu folosesc masina mai mult afara - am consum de 7.1l/100km

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Re: in ce consta prima revizie(aia dintre 1500-2500)?
sosorin scrie:poate cineva sa-mi dea niste detalii?(cat ma costa)
Tocmai am facut eu azi revizia aia. A trebuit sa merg la service-ul de la Focsani.
Bajetii de acolo au suit masina pe rampa, au verificat sa vada daca rotile sint intregi, daca nu au joc, au verificat integritatea suspensiilor, cit ulei a mincat, etc. Nu stiu ce alte trasnai au mai verificat pentru ca au bagat o scula cu o mufa dintr-aia cu multi pini (nici nu stiu ce era exact, DB60 sau ceva, nu am intrat sa ma holbez la scula omului) pe undeva pe sub bord si s-au mai uitat ei la cine stie ce parametri pe la computerul de bord/motor/whatever/habar nu am.
Au mai verificat si presiunea in roti si integritatea discurilor de frina, a sabotilor, etc.
Le-am spus de acel tremur regulat si foarte greu sesizabil la relanti si mi-au confirmat ca e normal si ca apare din cauza ca turatia la relanti nu ar fi foarte constanta (la un V6 sau ceva cu mai multi cilindri echilibrarea se poate face mult mai bine, insa la 4...).
Probabil au mai facut ei cite ceva pe acolo ca degeaba nu au stat, nu stiu daca au fost plecati de linga masina 15 minute din tot timpul (cam o ora si 10-15 minute).
Oamenii au fost foarte amabili, au raspuns la toate intrebarile pe care le-am pus, au explicat cu rabdare, etc. La fel ca si cei de la Brasov. Numai cei de la ATS din Bucuresti va nemultumesc, sa inteleg?:) Puteti sa va faceti reviziile in provincie atunci

De costat te costa ceva, si anume timpul petrecut in service (cam o ora si 15 minute in cazul meu) :-" si pentru ca Iasi-ul este printre orasele defavorizate (chiar daca e aldoilea ca marime din tara dupa bucuresti) m-a mai costat si drumul pina acolo (benzina + timpul dus-intors)
Am facut si eu revizia aceea! Aveam 2700km, nu au fost probleme majore! Mi-au verificat-o un picut si a fost ok! Tipii nu aveau treaba, se auzea din show-room cum au dat drumu' la muzica
PS: Cica au facut si ceva la air-baguri, ca se deschideau prea tarziu!

PS: Cica au facut si ceva la air-baguri, ca se deschideau prea tarziu!
Si eu dupa 2 saptamani... Nu stiu de ce te mai plangi 

Înapoi la “Revizii si rechemari”