A INCEPUT RAZBOIUL!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Joi 17-Mar-2005 13:23

Ma bag si eu ca musca-n lapte. Are cineva cunostinta de service-uri citroen din alte orase in care se face treaba ca lumea? Eu am o problema cu Bucurestiul in general si cu hotia si nesimtirea in special. Asa ca probabil as fi dispus sa fac mici excursii pentru revizii si rezolvarea problemelor in alta parte.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 17-Mar-2005 14:40

Da, la Budapesta! :D

Pana una alta, in Buc. singurul viabil (ca sa nu pierzi garantia) e Champion. Cat timp esti in garantie poti sa te duci si la ATS, dar incearca sa stai cu ochii pe ei si insista sa-ti puna ulei Total. Pe cat posibil (desi nu cred ca se mai poate) stai langa masina cand ii face service-ul.

Diferente:
- la ATS sunt preturile un pic mai mici (subliniez un pic), dar lasa de dorit seriozitatea, plus timpul mai mare de asteptare (de curiozitate, da un telefon, zi ca ai un Citroen si vrei sa-i faci o programare la revizie si vezi ce-ti raspund);
- la Champion: preturi un pic mai mari la piese si consumabile (probabil le importa tot prin ATS si tre' sa le puna si ei un adaos), dar, ai seriozitate, timp de raspuns mic (in principiu, daca nu se poate in aceeasi zi, te programeaza peste cel mult 2 zile), poti sta langa masina, poti veni cu consumabilele tale daca ii anunti dinainte (si aici intervine Clubul Citroen, vezi posturile legate de avantajele Clubului).

reallifehunter
just curious

CE cautati domnilor la pomul laudat?ATS...

Mesajde reallifehunter » Vin 28-Apr-2006 21:14

Ce cautati domnilor la reprezentante?De ce nu va gasiti cate un om fooarte bun pt fiecare domeniu si nu mai umflati conturile exorbitante al celor de la ATS?
Pentru reparatii la motor,procurativa CARTEA TEHNICA si apoi mergeti cu ea la orice mecanic mai bun si urmati instructiunile din manual.
Daca este cineva interesat aduc aproape orice manual Haynes din Franta unde merg lunar.
Pentru tinichigerie,un exemplu din zecile,pe Gherghitei-Colentina in fundul strazii,este un vopsitor care bate orice reprezentanta posibila la preturi fara concurenta.
Singura chestie pentru care ar trebuii sa mergeti la reprezentanta ar fi gestiunea electronica a motorului in cazul in care aveti problemne la calculator.
Dar pana si pentru asta se gasesc meseriasi mai buni ca loa ATS.
Asa ca...cautati si formati-va reteaua perfecta!

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Vin 28-Apr-2006 21:35

Vezi ca scoti din calcul pe cei care au masinile in garantie si nu se pot duce in alta parte decat in service-urile agreate de ATS, ca unic importator, riscand altfel pierderea garantiei. :(

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 28-Apr-2006 22:30

:shock: SA RECAPITULAM: Cand ma voi duce la revizie nu voi putea sta langa masina?EEE, in cazul acesta, nu voi face revizia la ATS, ci poate la Champion sau la Budapesta :lol:

Pentru cei cu modele mai vechi, vad ca va tot recomandati intre voi pe Ciocarlan sau Cristi Stan (PH).Oricum nu mai am garantie, se pot ocupa la ei si de o xsara 2.0HDI (revizii cu simt de raspundere), fara probleme majore :lol: (adica mai un bec ars, mai o siguranta, un claxon :twisted: ) motoru merge, electronica e ok :idea:
Cosmin
high energy music expression

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Sâm 29-Apr-2006 08:12

E genul omului bun la toate :wink: Da-i si tu un telefon sa vezi cum sta treaba.

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Sâm 29-Apr-2006 11:52

pentru orice problema la masina puteti gasi alternativa la reprezentante!
cum am mai spus intr-alt post, mecanicii de reprezentante sunt foarte prost platiti si nu cred ca un bun meserias sta pe bani putini!
mai toti incearca sa isi faca mana si baza informationala acolo, prin urmare, fiind relativ incepatori!
asa stand lucrurile, posesorul autoturismului nu fi decat victima sigura a prestarii mecanicului: este furat ca-n codru incepand de la carburant si sfarsind cu piese de schimb pe care le plateste dar nu-i sunt inlocuite (salariul prost tebuie compensat!); manopera defectuasa in lipsa cunostintelor necesare din care decurg de cele mai multe ori cheltuieli suplimentare in timp!

concluzia? una singura: cum spuneau si colegii nostrii de forum mai sus.....daca nu o poti face singur cauta un om bun si pastreaza-l!

eu lucrez intr-un service si in toata existenta mea ca posesor de roti sub fund am fost o singura data in service , in concediu fiind la mare, cu tevile de evacuare!
mi-au tinut masina 3 zile, m-au jefuit si au lucrat de imi venea sa-i omor !

succes prieteni !
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Sâm 29-Apr-2006 13:45

Eu sint SUPER-multumit de Cristi Stan si nu sint singurul. In rest nitro_rd, ai dreptate cu service-urile de reprezentanta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

iussy
pasionat

Mesajde iussy » Mie 03-Mai-2006 18:31

Adytzule, subscriun actiunii tale!
Am sunat la ATS sa cumpar de la ei blocatorul acela de inchidere de la hayon, care se pare ca s-a uzat peste masura....
Raspunsul a fost ca.....STUPOARE!!!!! - ii trebuie seria de la sasiu, sa verifice piesa!!!!
Dupa ce am cautat certificatul, stand la telefon, i-am dictat seria, a "cautat"vre-o 7 min si mi-a spus ca .....magazia a terminat programul si nu-mi poate spune daca au piesa sau nu!!!!!
Chiciti cine era la telefon?.....
Acelasi BOGDAN TANE, de care s-a mai plans cineva pe forum!
Asa ca, maine ma duc sa cumpar piesa si sa vedeti voi ce "circoteca" iese!:):):)

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 04-Mai-2006 06:39

:D :D :D
Eu sunt sigur ca cei de la ATS au o tehnologie foarte avansata, daca sunt in stare sa "aeriseasca" atatia clienti!

cornel
simpatizant

Mesajde cornel » Joi 04-Mai-2006 07:47

Cei de la Champion in afara ca te lasa sa stai langa ei, daca vrei, iti dau si explicatii, daca le ceri.

Înapoi la “Diverse”