unii se iau de aspectul exterior, altii de spatiul interior. eu prefer spatiul interior, de aceea mie imi place in spate la reno 21 sau 25.
de asemenea, ridic o intrebare: de ce foarte multi prefera opel vectra, astra si astra combi la SH?
eu nu tin cu nimeni ... dar nu va mai suport

, si culmea! la americani (sau pe pamant american, ca juriul e multinational) unde stim cu totii cam ce gusturi sunt in automotive
  , si culmea! la americani (sau pe pamant american, ca juriul e multinational) unde stim cu totii cam ce gusturi sunt in automotive   
  acolo sa vezi masini urate!
  acolo sa vezi masini urate! si io chiar ma visam cu un c5 pe la montreal (asta in primii ani, ca dup-aia treceam la c6)
  si io chiar ma visam cu un c5 pe la montreal (asta in primii ani, ca dup-aia treceam la c6)   

si am ales xsara ca era super oferta
  si am ales xsara ca era super oferta   
  ce mai, a fost love at first sight...ca sa nu va mai spun ca tata a facut drive-test-ul in locul meu, ca eram plecat din bucale in timpul programarii: "cum a fost la drive?cum e masina?    pai are volan si roti, cam tare servo, in schimb e destul de sprintena" si gata!, am luat-o
  ce mai, a fost love at first sight...ca sa nu va mai spun ca tata a facut drive-test-ul in locul meu, ca eram plecat din bucale in timpul programarii: "cum a fost la drive?cum e masina?    pai are volan si roti, cam tare servo, in schimb e destul de sprintena" si gata!, am luat-o 

Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Link-uri utile Statistici
 Statistici