Culori C4 Coupe
Moderator: Echipa Tehnica
Culori C4 Coupe
Hai sa vedem care e cea mai "misto" culoare pentru C4 Coupe
Culorile le-am pus in ordinea in care erau pe site-ul Citroen. Mie personal imi place Jaune Scott 
"After Night Falls... All Cats Are Leopards" I LOVE C4COUPE
eu am votat pentru lucifer red pentru ca asa e a mea
, pentru ca imi place tare cum aceasta culoare cadreaza stopurile spate - da mi bine decat orice tuning - si pentru ca e mai pratica decat negru. ca sa fiu cinstit una neagra e mai frumoasa dar nu intotdeauna mai practica. votul meu merge si pentru latura design, dar nu doar pentru design.
- White Wizard
- pasionat
MARIAN scrie:Editeaza primul mesaj din acest subiect; in dreapta mesajului exista functia "edit".
am incercat asa da nu merge... nu imi mai apare chestionarul.
Sorry White Wizard... nu prea am vazut multe albe... nu prea am stiut exact ce sa scot..
"After Night Falls... All Cats Are Leopards" I LOVE C4COUPE
rosu,alb, jaunne scott si negru.
La galben da super bine contrastul intre stopuri si culoarea masinii.
Pe aici prin tari mai "calde" cred ca mai mult de jumate de C4 sunt jaunne scott si rosii, asta din ce am vazut eu. Culmea e ca sunt cele mai multe dintre masinile frantuzesti, si nu numai C4 cat si C3, dar mai ales C5 BREAK!
La galben da super bine contrastul intre stopuri si culoarea masinii.
Pe aici prin tari mai "calde" cred ca mai mult de jumate de C4 sunt jaunne scott si rosii, asta din ce am vazut eu. Culmea e ca sunt cele mai multe dintre masinile frantuzesti, si nu numai C4 cat si C3, dar mai ales C5 BREAK!
Negru fratilor, cea mai frumoasa masina! De cand eram mic, am zis ca prima masina care va fi luate de mine si platita de mine va fi neagra, nu altceva!
Sa o vedeti pe a mea acum, si cu geamuri negre... o bijuterie! Si o spal in fiecare zi, cand merg cu ea! In rest in parcare, sta cu prelata sa nu mi-o zgaraie indienii
! Si prelata tine si masina curata ;)
Sa o vedeti pe a mea acum, si cu geamuri negre... o bijuterie! Si o spal in fiecare zi, cand merg cu ea! In rest in parcare, sta cu prelata sa nu mi-o zgaraie indienii
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”