Eu consum de pe card, de la firma! 4 plinuri pe luna!
La C4 - 10-15 litri/week-end!
Moderator: Echipa Tehnica
mituc scrie:regedit scrie:viteza max. doar 155 - sunt inca in rodaj si nu prea am voie sa trec constant mult peste 3000. dar se termina el si rodajul !
Cind se termina rodajul, dupa citi kilometri?
regedit scrie:mituc scrie:regedit scrie:eu il voi considera terminat dupa revizia de 1500-2500 care intentionez sa o programez imediat cum trec de 1500 - ca sa ajung in service pana in 2500. Banuiesc ca ii vor face un control - vor pune computerul pe ea sa vada daca e ok - elegant ar fi si un schimb de ulei ;) dar nu stiu daca se practica ca cica la acest check-up trebuie sa suporte ei tot
- si apoi gata. ar trebui sa mearga in orice regim. nu stiu daca se mai face si vrun reglaj suplimentar al motorului in functie de datele culese in acesti km ?! ... poate confirma cineva asta?!
DukeKelly scrie:Am un C4 1.6 16v 110cp de doua luni si am pus numai benzina OMV 100. M-am gandit ca asta e cea mai buna de la noi. Doar e adusa din Austria (cica). Ma rog. Chestia e ca nu reusesc sa scad in bucuresti sub 14% si cu si fara clima. Astia de la ATS mi-au zis ca cel putin pt. primii 3000 de km e normal, pana se aseaza putin motorul. Afara n-am mers pana acum. Astept sa fac un drum pana la mare sa vad cat consuma. Oricum 14% in oras mi se pare cam mult.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori