dj01fad scrie:cei care ati sarit in sus cred ca nu ati inteles bine ideea; nu este vorba ca regretam timpurile lui ceausescu; nici eu nu vreau sa imi aduc aminte de interdictiile pe care le aveam (exprimare, informatie); ideea e ca atunci anumite lucruri erau foarte bine puse la punct, si se respectau legile, chiar si cele de bun simt. spuneti ca acum e liber accesul la informatie: eu zic ca nu e chiar asa: daca ar fi liber de ce mai platim cu virf si indesat abonamentul radiotv inclus in factura de curent cu toate ca avem cablu??? ai acces la informatie dar cu bani, si asta pe toate planurile - simplul fapt ca iei ziarul zi de zi te costa 300000/ luna si citesti niste informatii false si minarite; ca sa nu mai zic ca acum nu mai e nici un fel de disciplina pe niciunde... daca intru prin vreo clasa de liceu cred ca ma ingrozesc de ce vad acolo; cu masinile e si mai si: nu pot sa imi las masina pe niciunde ca trebuie sa platesc taxa de 10000/ ora; o sa ajungem sa platim si ca parcam in fata casei sau in fata blocului.
Omule revino cu picioarele pe pamant.....orice serviciu pe lumea asta consta, informatia costa, tu te plangi ca taxa de parcare e 10 000 pe ora? Dar 30EUR cum ti se pare, ce daca ala castiga 1500EUR pe luna sa zicem.
Eu nu stiu ce asteptati voi sa se intample in tara aia, dar orice serviciu costa, nu discuti, nimic nu este gratis. Aaaa ca serviciile in alte parti sunt mai bune e altceva, dar totul costa.