Va povesteam mai demult ca am fost in noiembrie-decembrie sa schimb uleiul si sa rezolv ceva mici probleme la un service din afara frumoasei noastre capitale..., service de care am fost HIPER MULTUMIT!
Ei bine!Acum vine bomba!!
Azi, pe la pranz, suna telefonul!Cand ma uit la el, nr. de Campina!
Aveti 3 secunde sa ghiciti!1.....2.....3.....
"Buna ziua, suntem de la autoservice-ul din Banesti!Stati linistit, nu este nici o problema, am sunat doar ca sa verificam daca sunteti multumit de lucrarile efectuate si sa va invitam la urmatorul schimb de ulei care, conform datelor noastre, daca masina este la fel de folosita ca in trecut, ar cam trenui sa aibe loc!"
Pun pariu ca nu vi s-a intamplat asa ceva niciodata!
Doritorilor, le dau numarul service- ului in pm!
SURPRIZA FRUMOASA SERVICE
Moderator: Echipa Tehnica
Si pe mine m-a sunat cineva de la ATS, tot pentru un asemenea sondaj...deci nu e nimic nou. Si cand am luat supernova acum vreo 5 ani la fel...m-a sunat Dacia Pitesti(nu service ce-i drept) sa ma intrebe daca sunt multumit de masina si etc....
Deci se poate, si ce altceva e mai bun, decat un sondaj de opinie la care sa platesti doar telefonul
Deci se poate, si ce altceva e mai bun, decat un sondaj de opinie la care sa platesti doar telefonul

Nu, nu, nu.....N-ati inteles bine....
Sondaj nu a fost, sau a fost, doar in jumatate de convorbire!
Socul a fost ca m-au invitat, adica mi-au amintit ca trebuie sa schimb uleiul!
Adica, ii intereseaza masina (EVIDENT, SI BANII CARE II IAU PE SCHIMBUL ULEIULUI), dar ideea este ca sta cineva special pe chestia asta, si arata cat de cat un interes ptr client (chit ca e si interesul lor)!
Unde ati mai vazut voi service, reprezentanta sau dealer sa sune sa va reaminteasca ca trebuie facut cine stie ce la masina voastra???
A....sondaje...astea trebuie facute, si decat sa plateasca o firma, mai bine le fac ei!
Dar, sa te sune si sa-ti zica :"Sti, daca vrei sa fie ok, ar cam fi timpul sa schimbi uleiul!", sau distributia, sau lichidul de frana sau mai stiu eu ce????
Ca lor le convine sa mergi cu ea asa, poate-poate se strica si altceva!!!
Sondaj nu a fost, sau a fost, doar in jumatate de convorbire!
Socul a fost ca m-au invitat, adica mi-au amintit ca trebuie sa schimb uleiul!
Adica, ii intereseaza masina (EVIDENT, SI BANII CARE II IAU PE SCHIMBUL ULEIULUI), dar ideea este ca sta cineva special pe chestia asta, si arata cat de cat un interes ptr client (chit ca e si interesul lor)!
Unde ati mai vazut voi service, reprezentanta sau dealer sa sune sa va reaminteasca ca trebuie facut cine stie ce la masina voastra???
A....sondaje...astea trebuie facute, si decat sa plateasca o firma, mai bine le fac ei!
Dar, sa te sune si sa-ti zica :"Sti, daca vrei sa fie ok, ar cam fi timpul sa schimbi uleiul!", sau distributia, sau lichidul de frana sau mai stiu eu ce????
Ca lor le convine sa mergi cu ea asa, poate-poate se strica si altceva!!!
DMX scrie:Inseamna ca nu au suficienti clienti - ceea ce ptr noi care avem masini E foarte bine ca ne respecta si nu ne mai trateaza cu 'curu' ...asa cum fac toti ceilalti (care au clienti de NU mai fac fata ) ,la care daca nu te duci recomandat de cineva ..cu greu te baga in seama
Poate oamenii isi fac treaba foarte bine. Nu are importanta cati clienti ai ci cum iti tratezi clientii. Faptul ca te suna sa iti aminteasca numite lucruri mi se pare laudabil.
Fun Citroen