Welcome to the club Danalarm.....dar ridicarea tonului face minuni cateodata...
@DMX...nu e chiar asa, depinde cat scandal faci si cat agiti apele....pe mine m-au sunat ei cand au aflat problema, cand au venit piesele, cand sa ma duc cu masina....Deci se poate, nu din prima dar se poate!!!!
Clima - Bi-zonala!!! problem
Moderator: Echipa Tehnica
Am reusitttttt!!!!!!!!!!!
s-a rezolvat problemaaaaaaaaaaa!!!!!
sa vedeti cum a fost:
tipul de luni mi-a zis sa ma duc miercuri pe la 2-3, eu am ajuns la 1.50
, ma uit la receptie!!!! tipul de luni nu era!!! (deja ma gandeam ca ma pasase in alta zi sa nu fac scandal mai mare!) le spun celor de la receptie pentru ce am venit la care ei: programare? aaaa nu aveti programare asta e, facem acum!!! deja eram in pozitia de lupta dar, dar unul dinre ei incepe sa gandeasca!!!....pai daca colegul a zis sa veniti azi, vorbiti cu el cand vine la 2. astep pe tipul de luni, vine la 2.ok
aici incepe surpriza: cand ma vede tipul isi aduce aminte de mine, imi cere actele si imi face comanda de intrare in service!!! nu-mi venea sa cred!!! (ca idee in timp ce-mi lua actele, seful lui tocmai ii intindea niste acte de la o masina sa ii faca comanda, iar tipul l-a refuzat ca imi facea mie actele!!!!) imi ia cheia si baga masina in service.
v-am plictisit!
astea se intamplau pe la 2-2.30 masinuta a stat frumusel in service pana pe la 5.30. pe la 5.30 un tip a luat-o si s-a apucat de ea pe la 7.30 -8 a fost gata, mi-au facut si lumina cd-playerului
p.s. - pentru baiatul de la receptie un 10+++++++, iar pentru cel care a lucrat la climatizorul meu si cd IDEM.
- una peste alta din 3 vizite la ats, a 3 a reusit
. sper sa fie ultima.
sa vedeti cum a fost:
tipul de luni mi-a zis sa ma duc miercuri pe la 2-3, eu am ajuns la 1.50

aici incepe surpriza: cand ma vede tipul isi aduce aminte de mine, imi cere actele si imi face comanda de intrare in service!!! nu-mi venea sa cred!!! (ca idee in timp ce-mi lua actele, seful lui tocmai ii intindea niste acte de la o masina sa ii faca comanda, iar tipul l-a refuzat ca imi facea mie actele!!!!) imi ia cheia si baga masina in service.
v-am plictisit!

astea se intamplau pe la 2-2.30 masinuta a stat frumusel in service pana pe la 5.30. pe la 5.30 un tip a luat-o si s-a apucat de ea pe la 7.30 -8 a fost gata, mi-au facut si lumina cd-playerului

p.s. - pentru baiatul de la receptie un 10+++++++, iar pentru cel care a lucrat la climatizorul meu si cd IDEM.
- una peste alta din 3 vizite la ats, a 3 a reusit

ehei, ti-am vazut masinutza in service, ai fost mai norocos ca mine
mie nu au reusit sa-mi faca sa functioneze pilotul automat...de obicei reparatiile marunte se fac intre 17-20, dupa ce pleaca receptionerii (grosul)...si marile ciubucuri
lucrezi cumva in baneasa?

mie nu au reusit sa-mi faca sa functioneze pilotul automat...de obicei reparatiile marunte se fac intre 17-20, dupa ce pleaca receptionerii (grosul)...si marile ciubucuri

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Salut!
Am si eu o problema cu climatizarea...
Desi merge bine la prima vedere si simtire.... eu cred ca are totusi o problmea.
Cand e motorul cald si dau drumul la ventilator, FARA climatizare, pe aer rele (pozitia LO in ambele zone) baga un aer caldutz... Aerul de afara e mai rece... seara e mai evident ca e mai racoare afara si masinutza baga caldutz...
Diferente de temp e mica si e la limita deciziei mele sa ma exprim daca e stricat sau nu.
Voi ce ziceti?
Desi merge bine la prima vedere si simtire.... eu cred ca are totusi o problmea.
Cand e motorul cald si dau drumul la ventilator, FARA climatizare, pe aer rele (pozitia LO in ambele zone) baga un aer caldutz... Aerul de afara e mai rece... seara e mai evident ca e mai racoare afara si masinutza baga caldutz...
Diferente de temp e mica si e la limita deciziei mele sa ma exprim daca e stricat sau nu.
Voi ce ziceti?
Oz scrie:Salut!
Voi ce ziceti?
Eu zic sa-i dai pe climatizare. De aia ti-ai luat masina cu climatizare, sa o folosesti (sanatos)!
-
- just curious
danalarm scrie:Am reusitttttt!!!!!!!!!!!
sa vedeti cum a fost:
tipul de luni mi-a zis sa ma duc miercuri pe la 2-3, eu am ajuns la 1.50, ma uit la receptie!!!! tipul de luni nu era!!! (deja ma gandeam ca ma pasase in alta zi sa nu fac scandal mai mare!) le spun celor de la receptie pentru ce am venit la care ei: programare? aaaa nu aveti programare asta e, facem acum!!! deja eram in pozitia de lupta dar, dar unul dinre ei incepe sa gandeasca!!!....pai daca colegul a zis sa veniti azi, vorbiti cu el cand vine la 2. astep pe tipul de luni, vine la 2.ok
v-am plictisit!![]()
- una peste alta din 3 vizite la ats, a 3 a reusit. sper sa fie ultima.
Ai rezolvat in 3 ore?
De ce mie mi-au spus ca dureaza o zi sa desfaca bordul si sa il puna la loc si pentru asta lucreaza 2 mecanici?
-
- just curious
A mea e din iulie 2006. Acum serios cat dureaza efectiv pentru ca eu vreau sa fac si revizia, nu sunt din Timisoara (in oras la mine nu am service citroen) si vor sa las masina 2 zile pentru ca dureaza o zi demontatul si montatul bordului cu 2 mecanici. Am de gand sa stau langa ei pentru ca nu cred ce imi spun ei cu o zi .
daca o duci la ats nu te vor lasa langa ea, vei sta la un balcon si te vei uita prin geam la ei. de candse apuca de ea ar trebui sa dureze cam 4 ore maxim, dar depinde de electricieni.
oricum multa bafta. aaa si inca ceva: sa stai linistit nu se va vedea nici o urma ca au umblat la ea, eu eram foarte speriat ca o vor zgaria sau ca nu o mai pun la loc asa cum era.
oricum multa bafta. aaa si inca ceva: sa stai linistit nu se va vedea nici o urma ca au umblat la ea, eu eram foarte speriat ca o vor zgaria sau ca nu o mai pun la loc asa cum era.
vad ca nu a mai scris nimeni pe aici inca din luna iunie a anului trecut.
si eu am o astfel de problema...si masina are fix 1 saptamana de cand am ridicat-o.
problema la mine e ca in felul urmator: daca setez clima pe auto la 23 de grade si in stanga si in dreapta, zona din dreapta dupa vreo 15-20 de minute incepe sa bage aer mai rece fata de zona din stanga.
daca duc zona din dreapta la 25 de grade temperaturile se egaleaza intre cele 2 zone desi una arata 23 grade(stanga) si 25 grade (dreapta).
sa inteleg ca imi demonteaza bordul cu numere rosii pe ea ?!?!?
si eu am o astfel de problema...si masina are fix 1 saptamana de cand am ridicat-o.
problema la mine e ca in felul urmator: daca setez clima pe auto la 23 de grade si in stanga si in dreapta, zona din dreapta dupa vreo 15-20 de minute incepe sa bage aer mai rece fata de zona din stanga.
daca duc zona din dreapta la 25 de grade temperaturile se egaleaza intre cele 2 zone desi una arata 23 grade(stanga) si 25 grade (dreapta).
sa inteleg ca imi demonteaza bordul cu numere rosii pe ea ?!?!?
O problema asemanatoare am observat si eu. Mai exact nevasta-mea, pentru ca eu nu prea stau pe locul din dreapta. Nu prea intelegeam de ce se plange ca se simte un curent de aer rece, cand pe mine ma lua cu calduri. Daca dezactivez climatizarea automata si reglez manual temperatura, este ok. Cu climatizarea automata activata, la aeratorul lateral dreapta se simte un curent de aer mai rece decat la celelalte aeratoare.
Probleme cu climatizarea!!!
Salutare! Din pacate pe langa alte probleme la masina,rezolvate cu costuri mari,mi a aparut o problema,care am obs ca este frecventa printre multe altele la Citroen(ambreaj+volanta),climatizarea in ultimul timp imi da batai de cap,m ai ales pasagerului din dreapta. Am dual climatronic si oricat de rece as seta temp in partea dreapta imi baga o caldura ideala ptr sauna. Interesant este ca nu tot timpul se intampla problema aceasta,este dupa cheful ei si cum are noroc pasagerul din dreapta. Initial am crezut ca este problema cu nivelul freonului,dar dupa cate am citit pe forumuri este o problema mult m ai grava. Cine poate sa ma sfatuiasca sau sa mi de a o solutie pe canicula asta ii multumesc.(exclus deschiderea geamului,ca in afara orasului la viteze de peste 100 si ceva nu este tocmai ok) Mersi