"Sa traim bine...?!"

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 29-Mai-2006 13:18

Revin cu lamuriri.
Aici e un caz de reactie intarziata. Aici, adica in cazul meu.
Eu am avut un conflict verbal cu Adytzu, in care EU am gresit (mai mult ca el, ca nici el n-a fost chiar usa de biserica).
Acel conflict s-a stins, iar eu mi-am cerut scuze publice ca l-am jignit. Regret sincer ca l-am jignit, deorece tin la el.
ATUNCI n-am fost sanctionat, in schimb, ACUM, daca fac un pas alaturi, sunt scos pe usa afara.
Astept si eu momentul in care voi fi considerat "mort", adica sa-mi fi ispasit vina veche. Pana atunci, continui "stilul paco", evident, fara excese.
Ma rog, nu e nimeni perfect, dar nu cred ca am calcat pe bec in ultima vreme.
Pana la urma, nu suntem un cuib de fete mari, ne mai aprindem in discutii.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 29-Mai-2006 14:17

nicum scrie:Eu sint "grabitul"...
@matrixu: pe alte forumuri paco si-ar fi luat ban permanent de mult sau in orice caz, ar fi fost sanctionat mult mai aspru si mai repede. Aici doar a fost "sub observatie".

Eu nu stiu ce ati avut voi de impartit cu el... o fi gresit n-o fi gresit problema lui si a voastra. Dar ca sa i se inchida un topic doar pentru ca are Renault si sa mai fie si trimis catre forumul Renault......

Si nu sunt avocatul lui...e o problema de principii si de atitudine(uneori) pe acest forum...dar totul e bine cand se termina cu bine..!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 29-Mai-2006 14:54

Daca va spun ca sinteti off-topic o sa va suparati pe mine?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 29-Mai-2006 16:33

Iar eu daca-ti spun ca frizezi ridicolul cu acest "off topic", te superi pe mine?
Lumea s-a saturat de militieni, ce Dumnezeu...

iussy
pasionat

Mesajde iussy » Mar 30-Mai-2006 06:15

MULTUMESC GARDIANULUI CARE A STERS POSTUL MEU!
DE DATA ASTA NICI NU S-A MAI OBOSIT SA EDITEZE!
M-AM PRINS CARE E SITUATIA PE AICI!.....
VORBA AIA ROMANEASCA CU "ADEVARUL SUPARA!".....
ACUM CRED CA AR FI CAZUL SA-SI CEARA CINEVA SCUZE SI FATZA DE MINE!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 30-Mai-2006 08:23

Ce legatura au toate aceste cau titlul topicului?
Inteleg o gluma, 2, dar totusi ce lagatura au posturile voastre cu topicul acesta?
Imi pare rau ca trebuie sa ajung sa citesc doar topicul de C3 de pe aceasta pagina (si cel cu Mugurel si Raliurile). Cred ca asta este cel mai bun exemplu pentru care nu avem nici o sansa sa reuseasca romanii sa ajunga undeva ;)

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 30-Mai-2006 08:39

Sa traim bine...
Totul e relativ.
Sunt popoare care mananca ciorba din cuiburi de pasari, iar noi ne plangem ca nu traim bine... 8)
Eu zic ca traim destul de bine!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 30-Mai-2006 09:45

De curand mi-am luat un nou permis. Permisul de Metrorex, ca deh daca am buburuza in Service.......
Azi am constatat ca Metroul este cea mai mare Biblioteca/spatiu de lectura de care dispune Romania. 80% din calatorii cu metroul au ceva de citit in mana 30% din cei 80% au cate o carte. Lucrul acesta m-a surprins si m-a bucurat totodata. Pe de alta parte, am observat ca cei care citeau erau doar cei peste 30 ani. Titlurile din Metrou: Ceva despre nutritie, "Zen", "Codul lui Da Vinci", o carte cu Mircea Dinescu pe coperta, etc.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 30-Mai-2006 09:56

vorbesti de ora 8 cred, cand lumea merge la servici.Dupa 10 insa nu prea mai vezi carte in metrou, poate pe la 17, cand se intoarce lumea (si nu au sacosi cu targuieli dupa ei).
oricum, pe ce magistrala s-a intamplat minunea? banuiesc ca pipera-imgb, acolo ai si conditii, iti intoarce si bodyguard-ul pagina, pe celelate linii ti le intorc aurolacii :lol: .
si bine ca s-au mai last de sandra brown :lol:
Cosmin
high energy music expression

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Mar 30-Mai-2006 10:01

Si eu consider ca Romania ca nivel de trai este peste media mondiala (tinand cont ca peste 1 miliard din populatia lumii moare de foame... :( )
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne straduim pt a o duce mai bine! 8)

Adica spre o avantata dezvoltare multilaterala, catre cele mai inalte culmi ale progresului!! :mrgreen: :mrgreen:

PS - Si eu citesc in metrou, dar din ziarele altor calatori (sa vezi ce ma oftic cand respectivul intoarce pagina si eu nu am terminat de citit :D )

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 30-Mai-2006 10:10

@bezz: Da era la ora 08:15 pe magistrala Dristor2.... cum s-o mai numi.

@jgr1001: Mi se intampla si mie sa fac asta in autobuz cand eram la liceu, si odata cand eram atat de prins de ce citeam si ala a incercat sa dea pagina, am pus mana sa-l impiedic, cand am realizat ce am facut, m-am inrosit tot si nu mai stiam cum sa-mi cer scuze :D

Cred ca voi mai merge pe jos la munca, mai ales ca dimineata fac 15 min pe jos pana la metrou. Mai nasol este cu mirosul!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 30-Mai-2006 10:25

Apropos de metrou. Mi se pare mult mai bun si vara si iarna - decat masina personala.
Eu am de facut 15 km pana la serviciu. Daca as merge cu masina mea, as face aproape o ora. Cu metroul fac nitel peste jumatate.
In trafic, ce sa mai spun, ca stiti si voi, e nebunie. Ajung acolo plin de draci, si trebuie sa fiu relaxat!
In metrou e racoare vara si e cald iarna, nu stai la stop, ai timp sa urmaresti oamenii, e un fel de microunivers urban, cu destule puncte de atractie...

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 30-Mai-2006 10:30

Daaa, cu garniturile noi este chiar ok, in schimb la cele vechi sunt destule minusuri.
Sa speram ca se va rezolva scandalul cu contractele de mentenanta la garniturile de metrou, ca altfel, cu garnituri din 30 in 30 minute o sa fie mai rau decat la bombay, unde se nerge si pe acoperisul autobuzului :cry:
Cosmin

high energy music expression

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 30-Mai-2006 10:34

Pe linia pe care circul eu preponderent (Republica-Industriilor), vin trenurile sub zece minute in medie.
Se poate si mai bine, la Paris n-am stat niciodata mai mult de doua minute (in general, 1 minut!), dar e si mai mult popor, turisti etc.

Înapoi la “Diverse”