Gata!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 29-Mai-2006 12:06

Merci, khan, dar sunt obisnuit cu maniera lui nicum de a ma pofti insistent afara 8)
De altfel, nu tineam sa continui acest subiect, am spus ce am avut de spus.
Esentialul e ca am luat Renault-ul la sfatul lui jgr1001, un pasionat Citroen, caruia vreau sa-i multumesc si aici. Se vede treaba ca unii trec mai usor peste deosebirile de marci...

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 29-Mai-2006 12:34

...era doar vorba ca nu mai vreau sa vad discutii stil paco, despre R25 pe forumul Citroen. Este evident ca mai devreme sau mai tirziu masina aia va avea probleme si paco o sa treaca de laude la adresa lui R25, la critici severe, apoi va reveni si tot asa.
paco, nu te-ai intrebat niciodata de ce un membru al clubului, te sfatuieste sa iti iei alta marca de masina decit Citroen? In timp ce tu nu ai vrut sa mergi la Cristi Stan, Cristi (jgr1001) a facut un drum de la Fagaras la Ploiesti, "doar" sa isi monteze gresoare la bratele de suspensie si sa isi ia niste cauciucuri... A durat mai mult drumul decit operatiunea propriu-zisa!
Si eu unul m-am stresat destul, sa se mai streseze si altii! Pina una alta, asta e forumul Citroen.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 29-Mai-2006 13:07

Sa fii sanatos si nestresat!
Adevarul e ca nu mi-am pus niciodata niste intrebari atat de adanci ca cele puse de tine. Mea culpa!

iussy
pasionat

Mesajde iussy » Lun 29-Mai-2006 13:19

Oare a avea masina Cotroen, inseamna, in opinia unora, ca nu ai voie sa mai vorbesti macar despre altceva?
Eu unul am ramas surprins de reactia unui om care, desi si-a luat alta marca de masina, a ramas fidel forumului nostru!!!!
Asta inseamna ca i-a placut si atmosfera de aici, nu numai faptul ca avea Citroen!
Iar faptul ca a ramas alaturi de noi, mie mi se pare o chestie de laudat!
Am zis!

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 29-Mai-2006 13:21

Nu stiu de ce, dar mi se parte ca ai dreptate :D

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 29-Mai-2006 14:21

Iussy you're the man....... :lol:. Acelasi lucru l-am zis si eu dar pe alt topic, ca asta era inchis :D
Dar de ce esti sub supraveghere?? Ai facut schimb cu Paco....?Sau o exista un numar standard de useri cu asemenea status, si trebuie facuta norma? :lol:

@Nicum daca tu personal nu mai vrei sa vezi discutii referitoare la un anumit subiect, relatate de o anumita persoana, intr-un anume mod/fel, inseamna sa ii tai macaroana??? Poate sunt altii pe acest forum care ar fi interesati...ti-ai pus problema asta vreodata?
Nu vreau sa dau idei....dar parca vad maine poimaine un poll cu da sau nu: Inchidem subiectul deschis de X ca mie nu imi place, sau il trimite pe X la plimbare ca nu are masina citroen si n-are ce cauta aici.... [-(

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Lun 29-Mai-2006 15:25

@matrixu: daca nu vrem ca forumul asta sa fie o varza, trebuie sa respectam niste reguli. Exemple se pot da mai multe:
- la un moment dat un baiat a intrebat in vreo 4 locuri, nici unul dintre ele cel corect ce fel de freon se pune in instalatia de AC de BX. M-a durut mina cit am sters...
- in topicul despre urmatoare intilnire paco il intreba pe dj01fad la ce da licenta, in loc sa puna aceeasi intrebare pe privat
- mi se pare absolut normal ca pareri despre fiabilitatea R25 sa fie schimbate pe forumul Renault, eventual pe privat. E adevarat ca m-am cam grabit sa inchid topicul, desi topicul era deschis la sectiunea "Diverse". Asa de curiozitate, paco, te-ai inscris pe forumul reno?
- etc.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 29-Mai-2006 15:44

Arata-mi mie o regula a forumului in care este stipulat clar:
A se vorbi doar despre masini Citroen...orice alta discutie referitoare la alte masini sa se tina pe alte forumuri....
Eu mi-am zis parerea despre cum actioneaza unele persoane pe acest forum si nu mai continui cu aceste discutii inutile.
Dar ganditi-va de 2 ori inainte de a inchide un subiect.Sunt extraordinar de sursprins ca te-a deranjat mai mult un R25 decat un divort intre 2 lesbiene.....acest forum fiind unul cu si despre masini....
Eu nu iau apararea lui Paco, si sincer nici nu ma intereseaza cat offtopic a facut sau cate vorbe aiurea a aruncat pe forum(daca s-a intamplat asta)..am postat numai ca s-a inchis un topic, din care se puteau afla informatii interesante despre un R25...si multi cred ca ar vrea sa auda un fel de versus intre citroen si renault in cauza, structurat ca avantaje si dezavantaje pe parcursul timpului.
Dar totul e bine cand se termina cu bine...
Ultima oară modificat Lun 29-Mai-2006 16:09 de către Matrixu, modificat 1 dată în total.

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 29-Mai-2006 15:51

@nicum, nu am nimic cu tine, nu te-am cunoscut la cele 2 intalniri la care am fost, sper sa ne vedem la urmatoarea. 2paco, nici cu tine nu am nimic, nu iau apararea nimanui aici, doar am sa va rog sa primiti impresia mea ca pe o impresie total neutra :

@nicum, actiunile tale au usor iz de ve(n)deta . La urma urmei este un forum despre masini, in special la sectiunea diverse poti discuta despre orice, nu numai despre "robinetii de lhm"...corect? Mai mult, renou' de care se vorbeste provine din aceeasi tara, in plus spre disperarea ta sa stii ca exista si elemente comune intre cele 2 masini. Cam cum era Aro 10 cu Dacia prin anii 80-90.

Astept supravegherea :D

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Lun 29-Mai-2006 15:52

:)

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Lun 29-Mai-2006 16:01

:(

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 29-Mai-2006 17:04

nicum scrie:Si pentru ca sintem pe forumul Citroen, va rog sa continuati aici http://www.reno.ro/
Felicitari paco, pentru alegrea facuta! De acum incolo poti sa lauzi sau sa injuri R25 pe forumul lor.

totusi tind sa-i dau dreptate lui nicum, un fan citroen asa ar simti, iar felul in care s-a exprimat este destul de ok.iar cu offtopicul are dreptate, acum eu fac offtopic :lol: , la viata mea am facut mult offtopic etc, dar suntem pe acest forum din pasiunea pentru citroen ; nu cred ca este foarte elegant din partea lui paco sa vina totusi sa ne spuna ce prost a fost bx-ul si ce bun e r25-ul, baremi asteapta si tu cateva saptamani, nu te lua dupa primele impresii :lol: pot fi inselatoare.
azi am vorbit cu un posesor de citroen, care a avut la inceput bx-uri, acum a trecut la ceva mai mare si mai frumos, tot citroen si care a zis ca de la inceput i-a placut aceasta marca de masina si ca inca ii pare rau dupa bx.asta DA pasiune, nu carcoteala.Iar eu nu ma vad in alta masina (vorbim despre cea personala) decat citroen.
Cosmin
high energy music expression

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 29-Mai-2006 17:12

Bezz, eu n-am spus ca Citroen e proasta. Am facut o comparatie intre BX-urile MELE si R25-ul MEU. Atat. Si nu vad de ce ar fi interzis sa spui ca-ti place mai mult o masina decat alta. Pe logica ta, ar trebui sa nu mai facem comparatii nici intraspecifice, adica C2 sa fie declarat la fel de bun si de confortabil ca C6 etc., numai pentru ca suntem pasionati de Citroen.
La fel de bine pot spune ca R5 nu-mi place, sau ca R21 phase 1 nu mi se pare frumoasa. Fiecare om cu gusturile lui...
Nu aveam de gand sa fac aici apologia R25-lui, pur si simplu subiectul a curs, independent de mine. In plus, un membru al clubului Citroen (alexd) are si R25. Ne-am intalnit la jumatatea drumului, atat. Mie mi se pare ca se exagereaza cu asa-zisa "pasiune" pentru Citroen. Unii par ca sunt pasionati din ura...Psihologic pot intelege, dar ar trebui sa fie mai cenzurati.

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Lun 29-Mai-2006 18:51

si multi cred ca ar vrea sa auda un fel de versus intre citroen si renault in cauza, structurat ca avantaje si dezavantaje pe parcursul timpului.

Exista un versus(cx;r25,saab) pe ftp la diverse.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 29-Mai-2006 19:10

Paco: ceea ce ai facut tu este DEPARTE de un versus, este mai mult denigrare/provocare.Si chiar asa absurd nu sunt sa compar c2 cu c6.Fiecare cu pasiunile lui dar nu ma tempera tu pe mine (sau pe altii).
Cosmin

high energy music expression

Înapoi la “Diverse”