Revin cu lamuriri.
Aici e un caz de reactie intarziata. Aici, adica in cazul meu.
Eu am avut un conflict verbal cu Adytzu, in care EU am gresit (mai mult ca el, ca nici el n-a fost chiar usa de biserica).
Acel conflict s-a stins, iar eu mi-am cerut scuze publice ca l-am jignit. Regret sincer ca l-am jignit, deorece tin la el.
ATUNCI n-am fost sanctionat, in schimb, ACUM, daca fac un pas alaturi, sunt scos pe usa afara.
Astept si eu momentul in care voi fi considerat "mort", adica sa-mi fi ispasit vina veche. Pana atunci, continui "stilul paco", evident, fara excese.
Ma rog, nu e nimeni perfect, dar nu cred ca am calcat pe bec in ultima vreme.
Pana la urma, nu suntem un cuib de fete mari, ne mai aprindem in discutii.
"Sa traim bine...?!"
Moderator: Echipa Tehnica
nicum scrie:Eu sint "grabitul"...
@matrixu: pe alte forumuri paco si-ar fi luat ban permanent de mult sau in orice caz, ar fi fost sanctionat mult mai aspru si mai repede. Aici doar a fost "sub observatie".
Eu nu stiu ce ati avut voi de impartit cu el... o fi gresit n-o fi gresit problema lui si a voastra. Dar ca sa i se inchida un topic doar pentru ca are Renault si sa mai fie si trimis catre forumul Renault......
Si nu sunt avocatul lui...e o problema de principii si de atitudine(uneori) pe acest forum...dar totul e bine cand se termina cu bine..!
Ce legatura au toate aceste cau titlul topicului?
Inteleg o gluma, 2, dar totusi ce lagatura au posturile voastre cu topicul acesta?
Imi pare rau ca trebuie sa ajung sa citesc doar topicul de C3 de pe aceasta pagina (si cel cu Mugurel si Raliurile). Cred ca asta este cel mai bun exemplu pentru care nu avem nici o sansa sa reuseasca romanii sa ajunga undeva ;)
Inteleg o gluma, 2, dar totusi ce lagatura au posturile voastre cu topicul acesta?
Imi pare rau ca trebuie sa ajung sa citesc doar topicul de C3 de pe aceasta pagina (si cel cu Mugurel si Raliurile). Cred ca asta este cel mai bun exemplu pentru care nu avem nici o sansa sa reuseasca romanii sa ajunga undeva ;)
De curand mi-am luat un nou permis. Permisul de Metrorex, ca deh daca am buburuza in Service.......
Azi am constatat ca Metroul este cea mai mare Biblioteca/spatiu de lectura de care dispune Romania. 80% din calatorii cu metroul au ceva de citit in mana 30% din cei 80% au cate o carte. Lucrul acesta m-a surprins si m-a bucurat totodata. Pe de alta parte, am observat ca cei care citeau erau doar cei peste 30 ani. Titlurile din Metrou: Ceva despre nutritie, "Zen", "Codul lui Da Vinci", o carte cu Mircea Dinescu pe coperta, etc.
Azi am constatat ca Metroul este cea mai mare Biblioteca/spatiu de lectura de care dispune Romania. 80% din calatorii cu metroul au ceva de citit in mana 30% din cei 80% au cate o carte. Lucrul acesta m-a surprins si m-a bucurat totodata. Pe de alta parte, am observat ca cei care citeau erau doar cei peste 30 ani. Titlurile din Metrou: Ceva despre nutritie, "Zen", "Codul lui Da Vinci", o carte cu Mircea Dinescu pe coperta, etc.
vorbesti de ora 8 cred, cand lumea merge la servici.Dupa 10 insa nu prea mai vezi carte in metrou, poate pe la 17, cand se intoarce lumea (si nu au sacosi cu targuieli dupa ei).
oricum, pe ce magistrala s-a intamplat minunea? banuiesc ca pipera-imgb, acolo ai si conditii, iti intoarce si bodyguard-ul pagina, pe celelate linii ti le intorc aurolacii
.
si bine ca s-au mai last de sandra brown
oricum, pe ce magistrala s-a intamplat minunea? banuiesc ca pipera-imgb, acolo ai si conditii, iti intoarce si bodyguard-ul pagina, pe celelate linii ti le intorc aurolacii

si bine ca s-au mai last de sandra brown

Cosmin
high energy music expression
Si eu consider ca Romania ca nivel de trai este peste media mondiala (tinand cont ca peste 1 miliard din populatia lumii moare de foame...
)
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne straduim pt a o duce mai bine!
Adica spre o avantata dezvoltare multilaterala, catre cele mai inalte culmi ale progresului!!

PS - Si eu citesc in metrou, dar din ziarele altor calatori (sa vezi ce ma oftic cand respectivul intoarce pagina si eu nu am terminat de citit
)

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne straduim pt a o duce mai bine!

Adica spre o avantata dezvoltare multilaterala, catre cele mai inalte culmi ale progresului!!

PS - Si eu citesc in metrou, dar din ziarele altor calatori (sa vezi ce ma oftic cand respectivul intoarce pagina si eu nu am terminat de citit

@bezz: Da era la ora 08:15 pe magistrala Dristor2.... cum s-o mai numi.
@jgr1001: Mi se intampla si mie sa fac asta in autobuz cand eram la liceu, si odata cand eram atat de prins de ce citeam si ala a incercat sa dea pagina, am pus mana sa-l impiedic, cand am realizat ce am facut, m-am inrosit tot si nu mai stiam cum sa-mi cer scuze
Cred ca voi mai merge pe jos la munca, mai ales ca dimineata fac 15 min pe jos pana la metrou. Mai nasol este cu mirosul!
@jgr1001: Mi se intampla si mie sa fac asta in autobuz cand eram la liceu, si odata cand eram atat de prins de ce citeam si ala a incercat sa dea pagina, am pus mana sa-l impiedic, cand am realizat ce am facut, m-am inrosit tot si nu mai stiam cum sa-mi cer scuze

Cred ca voi mai merge pe jos la munca, mai ales ca dimineata fac 15 min pe jos pana la metrou. Mai nasol este cu mirosul!
Apropos de metrou. Mi se pare mult mai bun si vara si iarna - decat masina personala.
Eu am de facut 15 km pana la serviciu. Daca as merge cu masina mea, as face aproape o ora. Cu metroul fac nitel peste jumatate.
In trafic, ce sa mai spun, ca stiti si voi, e nebunie. Ajung acolo plin de draci, si trebuie sa fiu relaxat!
In metrou e racoare vara si e cald iarna, nu stai la stop, ai timp sa urmaresti oamenii, e un fel de microunivers urban, cu destule puncte de atractie...
Eu am de facut 15 km pana la serviciu. Daca as merge cu masina mea, as face aproape o ora. Cu metroul fac nitel peste jumatate.
In trafic, ce sa mai spun, ca stiti si voi, e nebunie. Ajung acolo plin de draci, si trebuie sa fiu relaxat!
In metrou e racoare vara si e cald iarna, nu stai la stop, ai timp sa urmaresti oamenii, e un fel de microunivers urban, cu destule puncte de atractie...
Daaa, cu garniturile noi este chiar ok, in schimb la cele vechi sunt destule minusuri.
Sa speram ca se va rezolva scandalul cu contractele de mentenanta la garniturile de metrou, ca altfel, cu garnituri din 30 in 30 minute o sa fie mai rau decat la bombay, unde se nerge si pe acoperisul autobuzului
Sa speram ca se va rezolva scandalul cu contractele de mentenanta la garniturile de metrou, ca altfel, cu garnituri din 30 in 30 minute o sa fie mai rau decat la bombay, unde se nerge si pe acoperisul autobuzului

Cosmin